‘Verlaat nu het terras of wij bellen de politie’

Dat waren ‘infecties van het volkslichaam’ volgens ‘de’ wetenschappers van die tijd, Eugenetici

Mijn vrouw is een Joodse Zaankanter, en kreeg zaterdag bij Cafe de Walrus in Sneek met haar dochter de ervaring, die haar familie ook had onder het nazi-bewind: ze behoort nu tot een door de overheid tot Untermensch gedemoniseerde groep mensen. 

Niet geinjecteerden dood knallen, hahahahaha, aldus de publieke omroep NTR

Vanaf zaterdag is zij door het demissionaire Rutte-kabinet tot smet in het volkslichaam verklaard, tweederangs-burger die nergens meer een terrasje mag pakken. Waren we vrijdag nog niet besmettelijk. Zaterdag zet iedereen op commando de mondmaskers weer op: Hugo befehl und wir folgen.

Als symbool van ‘het nieuwe normaal’, namelijk gewenning aan het idee dat je bang moet zijn voor de overheid. Verstand uit, spuit er in, doen wat je bevolen wordt. Een ‘samen’-leving die op basis van angst (voor elkaar) en leugens bijeengedreven moet blijven.

Oppositie van Rutte/De Jonge neerknallen, haha grapje

De medewerker van De Walrus in Sneek- waar wij vorige week zondag nog gewoon een biertje konden drinken- die snauwde om de QR-app. Toen ze die niet kon overhandigen, snauwde de NSB’er van De Walrus: ‘verlaat dan nu het terras of ik bel de politie.’

Zij belde mij ge-emotioneerd op. Zo’n ‘dejavu’-ervaring. Of ik d’r kon ophalen, ze had zich verheugd op een middagje Sneek met de dochter. Maar alle plezier was bedorven.

Onder de uitroep ‘kankermongolen’ weerloze arrestant kopschoppen en met wapenstok inrammen, de Gestapo van Ortskommandant Grapperhaus in actie

Laten we een zwarte lijst aanleggen van NSB-horeca: De Walrus in Sneek zetten we alvast op 1. Volksverraders die je mag mijden als de pest: wanneer we toch in termen van ziektekiemen redeneren.

Die Partei hat immer Recht

Ik ben boos op die klootzak, de eigenaar heet Rusticus van achternaam als ik me niet vergis. Jij verdient een dreun voor je harses, nep-Fries.

8 Replies to “‘Verlaat nu het terras of wij bellen de politie’”

 1. Probeer alsjeblieft te onthouden dat wat zij geloven, evenals wat ze doen en ze jou aandoen, niet getuigt van jouw minderwaardigheid maar van hun onmenselijkheid.
  Wat hadden we toch een medelijden met de horeca, welnu van mij mogen dit soort mensen tot de bedelstand gedoemd worden. massaal boycotten. Alle organisaties en bedrijven die de QR code vragen aanklagen voor discriminatie. Ik wil deze volksverraders niet in mijn mooie Nederland! Oprotten, wegwezen en nooit meer terug komen. Jullie zijn een kankergezwel voor de mooie Nederlandse bevolking, een aanslag op mijn welzijn en de toekomst van ons en onze kinderen.

 2. Pannekoek restaurant in Rijs (Frl) hoef je ook niet meer heen , Rypke.. Hier werd ook direct met dreigende taal gesproken. En vorige week was ik nog welkom haha

 3. Cucina Elena Vleuten. Pizza’s besteld om af te halen. Je mag wel binnen zijn om te betalen, maar zonder QR-code niet binnen wachten….. Verslik je lekker in je pizza’s!

 4. Voorheen zat ik met clubleden gewoon met een kopje koffie aan de bar in de sportkantine. Op een gegeven moment mocht ik er niet meer komen omdat ik geen QR-kolder had. Maar op een andere plek in het gebouw staan we naast elkaar te sporten en zitten we in dezelfde wacht- en/of kleedruimtes. Je mag elkaar wel helpen met wassen onder de douche, sommige plekken kun je niet zo goed bij komen, maar gekleed naast elkaar aan de bar is ‘verboten’.

  Maar aan de andere kant van de bar mocht je wel weer als vrijwilliger de koffie inschenken want dat viel weer niet onder de openbare ruimte/kantine, maar onder de keuken. De bar was dan het ‘verlaagd balkon’ van de frituurruimte of zo. Nu mag ik niet eens meer in het gebouw komen of zelfs maar op het terras voor het gebouw zitten. Maar je mag geloof ik wel weer in je eigen auto zitten op de parkeerplaats er vlak naast. Ze kunnen je dan de gehaktballen en het bier door het geopende portierraam aangeven. Nu weet ik niet of de vrijwillige ober in kwestie gemaskerd moet zijn of ik zelf bij de overdracht van het bestelde.

  Het contante geld moet geloof ik wel weer ontsmet worden, behalve als het papier is want daar is geen overdracht van virussen die er toch al niet zijn. Pas als het dak van het sportgebouw afwaait mag ik weer ‘naar binnen’ om te sporten, behalve als ze er dan weer een bouwzeil over trekken.

  Ik mag dan wel weer in de jaarlijkse barbecue-partytent, maar niet zonder auto. Maar dan mag het dan moet het dak van de cabriolet wel gesloten blijven en ik moet een tandenborstel achter het linkeroor hebben en één zwemvlies aan uit solidariteit met de overstroming in Bangla Desh 400 jaar geleden.

  Gelukkig verstrekt het RIVM iedere dagdeel een nieuw draaiboek met hoe te handelen in diverse situaties.

 5. Een untermensch is iemand die liegt, die zich niet aan zijn woord houdt, die totaal geen ridderlijkheid bezit, die verslaafd is, die drugs gebruikt, etc.

  Een übermensch is iemand die zelfverzekerd is, die zich houdt aan zijn woord, die dat laat zien met zijn daden, die ridderlijk is, vergevend, dat wat hij/ zij lief heeft beschermd met zijn eigen leven, standvastig is en doorgaat tot hij er bij neervalt om zijn normen en waarden stand te houden en gestalte te geven..

  1. Het heeft te maken met de onder-natuur en de boven-natuur. Je kunt je demonische zijde boven laten komen a la la (zar) Kaganovich of je laten inspireren door het goede, het schone, het rechtvaardige en jezelf opofferen terwijl je aanstormende horden mongo-lieden ge-officierd door 13th-tribers op Vrouwe Europa af ziet komen. Is Vrouwe Europa nu nog niet vaak genoeg verkracht door de stinkende horden van Internationaal Socialisme en/of Islam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *