Zet Grapperhaus dit materieel tegen ons in?

Tegen wie zal Grapperhaus dit materieel inzetten?

Een vriend stuurt ons deze foto die hij bij de Mercedes-dealer in Zwolle maakte. Twee auto’s voor mensen die de woede van andere mensen vrezen, en die daarom slechts bepantserd en overbewapend over straat durven. Is dit het nieuwe materieel dat Ferd Grapperhaus tegen de Nederlandse bevolking inzet, wanneer deze zich uit de wurggreep van de komende lockdown tracht te bevrijden?

Grapperhaus, oud-directeur van advocatenkantoor Allen & Overy, tegelijk eigenaar van een holding met een schip

‘The War on Domestic Terror’ (oorlog tegen eigen bevolking)
Wij bereiden ons voor op de hardste lockdown tot nu, en vervolgens de klopjacht op de door het demissionaire Rutte-regime tot klassenvijand/emigree/Jood/koelak/wappie/virusverspreider verklaarde mensengroep, waardoor het Utopia van een 100% virusvrije wereld maar niet komt:

 • De ‘ongevaccineerden’, de ‘pandemic of the unvaccinated’ zoals Joe Biden het noemt. Al die leiders van de voormalige democratieen in Westerse landen praten het zelfde script na sinds maart 2020, praten over ‘Build Back Better’ en ‘We need a Great Reset’.
 • Ze prijzen het zelfde ‘geneesmiddel’ aan als enige uitweg sinds maart 2020. Een ‘vaccin’ (gentherapie) dat ‘werkt’, als een condoom met 60 procent kans op scheuren bij penetratie zodat je ook nog kans loopt op geslachtsziektes (bijwerkingen als trombose, met onverklaarbare oversterfte in 2021)
 • De Amerikanen doen het zelfde als het ‘Ministerie van Veiligheid’ bij ons, het paradigma van ‘biosecurity’ koppelen aan de ‘war on domestic terror’

Wie opmerkt dat een QR-maatschappij in strijd is met nagenoeg ieder belangrijk grondwets-artikel, waaronder artikel 1: die is nu ‘terrorist’, ‘wappie’, ‘complotverspreider’, of ‘weigerparia’. Om eens wat termen te noemen die de overheid via haar media loslaat op critici van haar mensonterende en mkb-verwoestende beleid.

Hugo ‘The Killer’, aanbeden door ‘het volk’ dat nog gelooft in de NPO, RTL en de voorgeschreven werkelijkheid

Afgelopen vijf jaar verdiepte ik me uitgebreid in de vestiging van totalitaire regimes, zoals die van onze Oosterburen. We bezochten Peenemunde, de Wewelsburg, De Carinhall, Berchtesgaden en de Berghof. Interessante Tijden werd in 2017 opgericht omdat je zag dat een technocratische tirannie onvermijdelijk zou worden.

Stiekem hoop je altijd dat je er naast zal zitten, maar aan hopium heb je niets wanneer alle wetgeving en overheidsbeleid 1 richting in wijst. En vooral door de eenvoud waarmee ‘gewone’ mensen meewerken, ja soms zelfs fanatisme. Het zijn niet ‘de schurken’ die het doen, maar iedereen die nog aan het infuus van de massamedia zit.

Tegen het geweldsmonopolie maak je als ongewapende weerloze nul kans, en uiteindelijk hebben de wapens het laatste woord

Ik heb daarom geen enkele hoop op normalisatie, dit regime kan enkel steeds grover en gewelddadiger worden. Na de eenmaal ingeslagen weg is er geen weg terug, zonder dat de medeplichtigen hun eigen levens op het spel staan. Zou het onvoorstelbare bedrog uitkomen, dan krijg je lynchpartijen, totale chaos.

Er is geen militaire macht die ons bevrijden kan, maar wel een militaire macht die ons kan opjagen en neermaaien, als de zondebok-groep die het 100 procent virusvrije Utopia in de weg zou staan.

‘Wij doen ook maar gewoon ons werk’, of ‘anders ben ik mijn baan kwijt’, dat is al afdoende voor het personeel van Grapperhaus om de trekker over te halen.

Kom bij de politie! Screenshot uit wervingsvideo

Een moreel kompas hebben ze niet meer bij het Ministerie van Veiligheid, sinds dat er na de nationalisatie van de Politie in 2012 is uitgeselecteerd. Zo is de eigen ervaring althans, na drie maal door dat tuig te zijn mishandeld. Getatoueerde drugsgebruikers die kicken op geweld en machtsmisbruik. Dat is ook het menssoort waar wervingsvideo’s van ‘kombijdepolitie.nl’ naar op zoek zijn.

Mensen die het voorgeschreven verhaal blindelings geloven, en die normale mensen als U en ik willen zien als infectie van het volkslichaam, ‘kankermongolen’ zoals die Haagse kopschop-politie het noemt, ‘virusverspreiders’, even ‘lekker wappies rammen’.

Niet geinjecteerden dood knallen, hahahahaha, aldus de publieke omroep NTR

Er zijn landen waar je beschoten wordt als je geen muilkorf draagt. De Politie schopt de schedel in van demonstranten voor basale burgerrechten, met vrijbrief van Grapperhaus. Dus nee, ik overdrijf niet. Dit zijn de internationale marsorders, die in landen als Australie al gelden.

Onder de uitroep ‘kankermongolen’ weerloze arrestant kopschoppen en met wapenstok inrammen

Een ‘terrorist’, zo noemt het Ministerie van Grapperhaus je, wanneer je voor basale grondrechten demonstreert. En je bent ‘complotverspreider’ wanneer je onderzoeksjournalist bent en niet het bedrog papegaait van het voorgeschreven verhaal.

De vijandbeelden die de overheid verspreidt, zijn voorbode van geweld tegen die ‘vijanden’. Daarom houden wij rekening met het ‘onvoorstelbare’ (dat wat je tot nu toe hier niet meemaakte): ja, in Nederland zullen binnenkort doden vallen door staatsterreur. Dat is heel goed mogelijk.

Juist ‘gewone’ mensen zijn daar toe in staat. Ieder werkend complot- kent maar een paar schurken, maar het zijn de horden ezels die de schade aanrichten.

9 Replies to “Zet Grapperhaus dit materieel tegen ons in?”

 1. Boosheid is een beetje zelfvernietiging.
  Wees dankbaar dat je niet 3 hoog achter woont met een paar kinderen.
  Dat jouw zaak/bedrijf niet naar de kl.. geholpen wordt!
  Je hebt een fijne vrouw, woont fijn in de kapel en vergeet niet dat heel veel mensen naar jouw website kijken en dat zij daarin de STEUN, WIJSHEID vinden en daardoor aan het LEREN DENKEN worden gezet!
  In de hele wereld gebeurd op dit moment hetzelfde maar er komt een keerpunt!
  Velen ,velen zijn aan het strijden het onrecht wat ons wordt aangedaan!
  Die krachten zijn zich aan het bundelen/uitbreiden.
  Een woordloze kracht die steeds groter wordt, die wij allen kennen.
  Ik blijf nog steeds hoopvol en laat mij dit niet ontnemen.

 2. Aan het mangat op het dak moeten de getoonde pantser voertuigen zijn van het type Lenco-BearCat Anti-Riot. Dus inderdaad om protesterend volk te weerstaan. So not…
  Moet je even voorstellen dat je achter het stuur zit en de terroristen (vrijheidstrijders) gooien met siliconenkit gevulde ballonnetjes door het bewapeningsgaas. Je doet de ruitenwissers aan en smeert de hele voorruit verder in zodat je niets meer kan zien. Uitstappen en met poetsdoeken aan de gang is geen optie.
  Dit werkt ook bij waterkanonnen. Eigenlijk zijn alle voertuigen zinloos als “het bestuursrecht” moet blindvaren.
  En zo zijn er door creatieve vrije mensen tal van niet-dodelijke verdedigingswapens te verzinnen.
  Ook op hightech niveau staan mensen niet stil. Men leert veel van 5G als wapen om digitale apparatuur te vernietigen.
  Het is Huawei or my way.

  1. Rauwe eieren op de voorruit werkt net zo goed. Schijnt in vroeger dagen een brandweertruc te zijn geweest. Blijft het water als het ware aan plakken.
   En een doosje eieren met nog wat boodschappen in je rugzak is wat minder verdacht dan zakjes gevuld met siliconenkit. Je moet ook een beetje aan jezelf denken als je op pad gaat 🙂 .

 3. Zeg, deze dingen lijken me toch wat zwaar, ze zullen toch niet op diesel rijden! Dan kunnen ze echt niet ingezet worden door dit D66 kabinet! Ik moet wel zeggen dat die ME busjes van nu er in elk geval uitzien alsof ze aan vervanging toe zijn.

  Dit verwacht ik eerder aan de Amerikaans-Mexicaanse grens of Brabant waar zwaar bewapende drugsbendes het land veranderen in een narco staat. Dat zou in Nederland nooit……………….. ow wacht even………………..

 4. Binnenkort word je opgepakt als demonstrerende ‘Wappie’ en wordt bij thuisbezoek geconstateerd dat je in je klompenhok naast de flessen voor de glasbak ook wat terpentine hebt staan van een recentelijke schilderklus. De gebruikte poetslap ligt er nog naast en de politie ‘constateert het feit’ dat jij alle materialen in huis hebt om een ‘brandbom’ te maken. Je gaat voor jaren de bak in. Als je je handtekening moet zetten onder een afgedwongen verklaring, en de dop zit wat stijf op de blauwe plastic pen, en je maakt daardoor een wat snelle beweging richting politieambtenaar doordat de dop plotsklaps loskomt, dan krijg je er een ‘poging tot doodslag’ bij cadeau.

  Misschien springt er wel een ‘Chappie’ uit die politie-pantserd teneinde de ‘Wappie’ uit te schakelen. https://www.youtube.com/watch?v=lyy7y0QOK-0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *