Digitale Arierverklaring (Hugo’s QR) is DOEL, niet middel

Bron: Verenigde Naties, 19 november 2020. Je digitale bewijs van door ‘De overheid’ gewenst gedrag

De digitale variant op de Arierverklaring, de QR-code die je toegang geeft danwel uitsluit tot deelname aan het sociaal-economisch verkeer is het DOEL, en ‘corona/vaccinatie’ de coverstory voor invoering. CO2/Corona is namelijk een coup die centrale bankiers en financieel technocraten plegen op voorheen democratische natiestaten.

De wens van de mondiale elite om de bevolking te controleren met ‘digital identity management’ kun je opmaken uit lezingen en officiele rapporten van zowel de Verenigde Naties (UN Digital Solutions Centre), World Economic Forum en Europese Commissie, die al ver voor invoering afgelopen week uitkwamen.

 Nederland is een voorloper bij invoering van digitale crowdcontrol, dankzij haar rol bij de Bank for International Settlements (BIS) – met Klaas Knot als (komend) hoofd van de Financial Stability Board en Frank Elderson als de BIS haar aanvoerder voor ‘vergroening’ ( CO2-zwendel)

Eerst oormerkten ze de koeien en chipten ze de honden, nu zijn de mensen aan de beurt

Wie alles te verliezen heeft, die verliest het als eerste
Al ruim voordat Hugo de Jonge nog met klem ontkende dat zo’n digitale tweedelingspas er zou komen (zie ook Denk-Kamerlid Kuzu zijn video), op 19 november 2020 bracht de Verenigde Naties haar Digital Solutions Centre al de blauwdruk naar buiten van zo’n digitale persoonsgebonden ID.

Digital business solution for digital identity management across the UN family.

Nauwelijks views, en slechts 59 subscribers, zo liggen steeds de ware bedoelingen verborgen in het opene.

De telefoon is het maatschappelijke toegangskaartje voor iedere belastingplichtige op aarde. Juist daarom zijn voorheen welvarende en democratische landen ook zo snel om te bouwen tot totalitaire technocratie: mensen hebben hier zoveel te verliezen dat ze eenvoudig zijn te dwingen.

Macht werkt via afhankelijkheid. U heeft teveel (te verliezen.)

Oormerken sinds EU-regulering 1997

Net als alle koeien sinds de BSE-‘crisis’
Deze Digi-ID krijg je alleen, wanneer je doet wat de overheid je opdraagt, en dat is je persoonsgebonden QR-code, dat oormerkje dat iedere koe ook al kreeg sinds de ‘BSE’-crisis. Zoals Bill Gates al naar buiten bracht en zoals wij al melden: ‘vaccinatie’ is de intrede tot de persoonsgebonden Digi-ID, de Certificate of Vaccination Identity.

We lieten al eerder zien dat die ID er volgens de Europese Commissie uiterlijk 2022 moest komen. Via je digitale ID is straks ook af te lezen wat je CO2-budget is voordat je in klimaatlockdown moet, of wanneer de overheid je beveelt met vlees eten te stoppen of een reisverbod oplegt.

Vanwege je ‘CO2-uitstoot’ die volgens Mark Rutte en de door de overheid gefinancierde & ‘het recht’ gesteunde milieuclubs voor 2030 met 55% moet worden ingeperkt.

Dit is onderdeel van de door mij uitentreure beschreven 2030 Agenda, de Agenda 21 (1992) die de Verenigde Naties uitrollen voor de centrale bankiers onder ‘groene’ vlag:

 • 2030 Agenda/Agenda 21 en ‘duurzame ontwikkeling’ = de privatisering van de publieke ruimte op publieke kosten/risico. Een kleine elite de lusten, U en ik de lasten via een neo-feodale bestuursarchitectuur (voor theoretische verdieping van die denkwijze, lees ‘The Tragedy of the Commons, 1968)

Overheidsbank ASN vind je een kanker voor de aarde, een wappie, een virusverspreider, aka: de mensvisie van satan met groen vernis

Politiegeweld van Ferd Grapperhaus volgens marsorders
De Nederlandse overheid volgt de internationale marsorders voortvarend op. Ook het excessieve politiegeweld is centraal opgelegd. De Nederlandse politie volgt in bruutheid wat ze in Australie ook al doen.

Waren we volgens de Club van Rome al een ‘kanker voor de planeet’, nu zijn we ook nog eens ‘virusverspreiders’, ‘wappies’ en ander gedemoniseerd tuig waar ‘het gezag’ op in mag meppen uit naam van ‘de’ wetenschap.

Je kunt ook het filmpje van Klaus Schwab (World Economic Forum) nog wel vinden die het heeft over een toenemende ‘boze bevolking’ waartegen regeringen ‘zie nesseserie priecausions‘ moeten nemen met zijn Duitse accent. Al is het niet James-Bond-boef Klaus Schwab die echt aan de touwtjes trekt, daarvoor moet je zijn bij de top van BlackRock.

Daarover zo dadelijk meer.

Dat is wat Grapperhaus gewoon opvolgt, met World Economic Forum-lakei Mark Rutte. Maar je kon dat scenario ook al beschreven zien in het ‘Lockstep’-scenario dat de Rockefeller Foundation al in 2010 naar buiten bracht.

En die ‘filantropen’-club van de Rockefeller-dynastie, die waren ook baas (David Rockefeller) van de bank waar de Verenigde Naties bij bankieren: Manhattan Chase, nu JP Morgan Chase. It’s a small world, de Atlantische financiele elite..

De wereld waarin we nu leven… In 2010 beschreven door de Rockefeller Foundation ( = Wallstreet bankiers)

Bewijslast bij mensen die complot ontkennen
Wij lopen als bevolking kortom steeds tien stappen achter. Tegen de tijd dat wij voor een basaal begrip van de werkelijkheid bij meer dan 1% van de bevolking een massa bereiken, hebben zij wet- en regelgeving al tot een ‘point of no return’ gebracht.

De bewijslast ligt bij mensen die stellen dat er GEEN mondiaal complot is. Het enige dat mensen weerhoudt die realiteit onder ogen te zien is hun beperkte voorstellingsvermogen. Hun ‘geinformeerd’ zijn, een rondje Telegraaf/Nu.nl en ’s avonds Jinek die Ab Osterhaus onweersproken laat leeglopen.

Dus blijf je steeds bij de verkooppraatjes haken, de ingeprate angst en kom je nooit tot de essentie: Geld regeert. Voor geld doen mensen alles.

Voor een werkend complot heb je vooral heel veel ezels en opportunisten nodig. Mensen die smullen van het verhaal dat je ze verkoopt, danwel mensen die voor hun carriere en baantje alles willen doen.

Politie werkt afgelopen zaterdag een weerloze vrouw tegen de grond: nou flink hoor jongens!

Je ziet nu live, hoe eenvoudig mensen te manipuleren zijn. Vorige week vrijdag deed de mevrouw van de horeca/musea nog lief tegen mij. Nu jaagt ze me weg wanneer je geen digitale Arierverklaring toont. Ik ben niet veranderd.

Angst voor de overheid en je baantje is afdoende om 95% van de mensen om te turnen in nsb’ers, om agenten om te turnen tot kopschoppers die een weerloze vrouw in Leeuwarden tegen de grond meppen. Wij dienen te bidden voor de terroristen van Grapperhaus aka ‘De Politie’, dat zij hun menselijkheid zullen hervinden

Wij moeten onszelf behoeden niet in de zelfde modus van haat en agressie te raken.

En zo werkt dat ook bij wat mensen adopteren tot ‘mijn diepste waarheid’. Media-bakerpraatjes, Ab Osterhaus op TV en Jinek. Meer is niet nodig om je medemens tot ‘vijand’ om te turnen. Het ene moment roepen ze ‘Hosanna, de Heer komt voorbij’, de volgende dag ‘Barabas Vrij!’

Omdat bijna niemand de Bijbel meer kent, kun je mensen ook eenvoudig een vals mensbeeld aanpraten: dat ‘de meeste mensen deugen’, terwijl het tegendeel waar is: wij zijn allen zondaars, medeplichtig in het Kwaad.

Oh wat waren ze weer flink bezig in Leeuwarden afgelopen zaterdag: knap hoor, De Politie, schaam je voor wie je bent

Nederland grote rol op Europees continent via De Nederlandse Bank
Kijk slechts voorbij de bakerpraatjes en verkooppraatjes die de massamedia en politici verkopen. Niet de beleden INtenties doen er toe, maar de logisch onvermijdelijke CONSEquenties van maatregelen.

Niet de inenting zelf is het doel, hoewel die zeer lucratief is voor Big Pharma en de aandeelhouders van die miljardenindustrie. Het verdienmodel van ‘privaat gewin op publieke kosten en publieke risico’s’ is hier gelijk aan dat van ‘duurzaamheid’ en de CO2-zwendel.

Immers, wat is de Klimaatwet en ‘het Klimaatakkoord’ in essentie: privatisering van de publieke ruimte met publieke middelen. Je dwingt met wetgeving tot de transfer van welvaart van middenklasse en mkb naar een kleine elite onder staatsdwang, met natiestaten en hun gigaschulden die weer in de tang zitten van de banken.

Aan je persoonsgebonden QR gekoppeld: je CO2-ruimte voor deze maand. Mijn publicatie in De Andere Krant van half oktober 2021

Wat zijn subsidies voor windmolens, zonnefarms anders dan massieve staatsinjecties in een anders niet bestaande economie (CO2-schulden inlossen). En bankensubsidie natuurlijk, want met de SDE+-regeling stelt ‘De Staat’ zichzelf voor 15 jaar garant voor rentabiliteit zodat private partijen in durven stappen.

Zo zie je dus wat ‘Corona’ en ‘CO2’ in essentie is: de machtsgreep van centrale bankiers, financieel technocraten op natiestaten. Nederland speelt daarbij een voortvarende rol, dankzij de rol die De Nederlandse Bank speelt in de ‘Bank der Banken’, de Bank for International Settlements in Basel.

De weekkrant voor het nieuwe Nederland, lees De Andere Krant voor het echte nieuws

Hier is Frank Elderson tot hoofd gemaakt van de BIS haar ‘Network for Greening the Financial System’. ‘Greening’ betekent hier niets dan ‘privaat gewin op publieke kosten en publiek risico’. En Klaas Knot van De Nederlandse Bank krijgt in deze coup een centrale functie als hoofd van de Financial Stability Board.

Niet voor niets maakten ze Feike Sijbesma (Bankraad De Nederlandse Bank) eerder tot ‘coronagezant’. Zoals Larry Fink van BlackRock al Donald Trump zijn Corona-adviseur was. En wie werd de economisch adviseur van Joe Biden toen hij het Witte Huis in werd gelanceerd? Brian Deese van BlackRock.

Voor meer verdieping in de tijdlijn waarin die zogenaamde Going Direct Reset is ingevoerd: lees het Solari Report van juni 2021, onder redactie van ex-investment-bankier Catherine Austin Fitts.

Je vader zal maar bij ‘De Politie’ werken, ik zou me kapot schamen

Plan van BlackRock door regeringen opgevolgd (“Going Direct Reset’)
Verkiezingen hebben dus geen enkele zin, wanneer overheden en politici in de tang zitten van financieel technocraten: je krijgt Coca Cola of Pepsi Cola, zoals bij ons ook VVD en Groen Links bij elkaar op schoot zitten, terwijl de echte oppositie steeds onder media-aanval staat. Of ze schieten de oppositieleider gewoon dood (Pim Fortuyn)

En wil je als mens geen ‘human resources’ worden van centrale bankiers?

Dan krijg je de wapenstok van Grapperhaus zijn terroristen in je gezicht. Wanneer mijn vader bij ‘De Politie’ werkte, dan zou ik me KAPOT schamen. Zie hoe ze ook afgelopen zaterdag in Leeuwarden een jonge vrouw tegen de grond slaan.

Onder de uitroep ‘kankermongolen’ weerloze arrestant kopschoppen en met wapenstok inrammen

Wanneer kijkt die gewapende tak van centrale bankiers, die bende terroristen van Ferd Grapperhaus zichzelf eens kritisch in de spiegel aan? Is dit wie jullie als mens willen zijn? Is dit de wereld die jullie willen helpen afdwingen? Ik weet al dat een gesprek met deze demonisch bezeten uniformdragers geen enkele zin heeft.

Je krijgt enkel pepperspray in je gezicht. We moeten bidden dat mensen bij ‘De Politie’ worden vrijgezet van hun demonische bezetenheid, dat zij hun menselijkheid terug krijgen en zien voor welke duivelse politiek zij het vuile werk opknappen.

5 Replies to “Digitale Arierverklaring (Hugo’s QR) is DOEL, niet middel”

 1. Rypke, zoals we van je gewend zijn weer een hele accurate visie op de huidige situatie. Velen weten dit niet of steken hun kop in het zand. Ik weet het, ik zie het en voel het. het maakt me boos, angstig en ik voel me machteloos. De wanhoop maakt me werkelijk gek. Graag wil ik met je bidden als je denkt dat het helpt maar ik twijfel eraan. Vergeef me als ik schrijf dat ik denk dat geweld de enige oplossing is. We weten dat geweld vanuit het volk en de daardoor ontstane chaos misschien wel het gewenste doel is van deze misdadige regering maar wat anders te doen? Mak en willoos naar de slachtbank lopen? Ja, ik ben bang te verliezen wat ik heb gespaard en opgebouwd maar veel banger ben ik om mezelf te verliezen en dat is wat er nu gebeurt. Alleen kan ik niets maar we zijn met velen en ik ben bereid ervoor te sterven zodat anderen en onze kinderen in vrijheid kunnen leven. Mijn beide kinderen zijn bezweken onder de druk en hebben zich laten inenten zonder mijn medeweten. Ik heb al verloren, ben het al kwijt en ik vraag dringend hulp om samen de strijd aan te gaan. Alsjeblieft laat ons opstaan want ik ben klaar. Ook wil ik van het gevoel van schaamte af hier steeds een reactie te geven achter een laptop in plaats van daadwerkelijk tot actie over te gaan. We zijn burgers, boeren, arbeiders en geen getraind leger maar de geschiedenis leert dat we het kunnen winnen. De vrijheid wordt niet gegeven! daarvoor moet gevochten worden. Welnu kom en de bijl gaat erin. Is het een boek of wordt het onze kracht? “liever dood als slaaf” ik smeek jullie want ik ben ten einde raad.

  1. Dag Eddy,
   Ik herken je gevoel, de woede en de onmacht. 1 kind dat wakker is en de ander niet.Ik durf niet eens te vragen of de kids van die ene ook gev..zijn of gaan worden.Mijn hart bloed.Het enige dat je als ouder kan doen is ze beiden blijven steunen en liefhebben zij het met veel pijn.
   Je hebt als ouder niet verloren. Het is hun keuze en ze weten nog niet voldoende. Je kan en mag het ze niet kwalijk nemen.Het is NIET jouw schuld.
   Niemand weet nog precies wat de toekomst brengt.
   Over de hele wereld zijn er mensen met hetzelfde gevoel.Onmacht en woede en ongeloof.
   In alle landen zijn de mensen wakker geworden en volop aan het strijden. Echt aan het strijden voor een betere toekomst ,het meest voor onze kinderen. En die groepen zijn nog steeds groeiende.
   Wanhoop dus niet. De strijd is nog niet gestreden al lijkt het wel zo.
   Als ik zie dat we met zovelen zijn geeft het hoop.
   We gaan er nog steeds voor.
   Lieve groet,
   Mathilda

   1. Dank voor je lieve woorden van steun Mathilda. ik hecht er waarde aan.
    Waar ik ook waarde aan zou hechten is enkele duizenden potige Nederlanders die iets meer willen doen als met een bloemetje op het Malieveld gaan zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *