‘ITSME’-app ING pilot werkelijke reden QR-dictatuur

Niet kopen of verkopen zonder het merktegen, bron screenshot: Arno Wellens.

Van financieel journalist Arno Wellens komt de bevestiging van wat we deze week al schreven, over de werkelijke reden waarom het demissionaire Rutte-kabinet de QR-dictatuur en maatschappelijke tweedeling instelt. ING in Belgie biedt je ongevraagd een APP genaamd ‘It’s Me,’ die je financiele gegevens koppelt aan je injectie-gegevens.

Op 3 juni 2022 is hij verplicht, gekoppeld aan je QR-code met injectiegegevens

European Digital Identity Wallets
Dit ‘digitale gezondheidsplatform’ heet ‘Helena.’ Daarin kan iedereen van 14 jaar of ouder ‘gratis toegang’ krijgen tot de eigen medische dossiers (hoe komt een commercieel bedrijf daar aan?) en de eigen injectiegegevens gekoppeld aan het ‘coronapaspoort’. Dat is ‘lekker handig voor op reis.’

Wellens schrijft:

Waarom wil een bank in je medische gegevens rondneuzen? Simpel, dat heeft te maken met de European Digital Identity Wallet. Nederland is een groot voorstander van complete Europese federalisering en wil daarom naar een Europees paspoort.

Volgens artikel 6 van de desbetreffende eIDAS-richtlijn moeten al je data worden samengebundeld in een enkele, door de overheid gecontroleerde app. Die app kan dan enkel relevante ‘kenmerken’ of ‘attested atrrributes’ van de gebruiker delen waar dat nodig is.

Niet geinjecteerden dood knallen, hahahahaha, aldus de publieke omroep NTR

Met die wollige ‘gratis en handig’-taal werd ook de Euro verkocht, met haar geldontwaarding van 1 gulden naar 1 euro: Lekker handig als je twee weken op de camping in Frankrijk zit. Twee weken geen geld wisselen in ruil voor inflatie van 220 procent, bedoeld om staatsschulden weg te schrijven. De Euro is ook ontworpen door technocraten bij de Bank for International Settlements (BIS) in Basel.

Dat zijn de mensen die ook de baas zijn over regeringen. Vergelijk die machtsverhouding met het voltage uit je stopcontact, dat de netbeheerder op 230 Volt zet. Je kunt dan wel bepalen of je een laptop inplugt of broodrooster, maar zij bepalen het elektrisch circuit.

Wellens schrijft:

Als de overheid straks digitaal geld wil uitdelen is dat ook een stuk makkelijker gemaakt. De mogelijke nadelen zijn niet te overzien, maar dat was geen belemmering.

Dit was een voorzetje van het Nederlandse (demissionaire) kabinet dat hier tijdens de verkiezingen nooit over heeft gesproken. België was het proefdier, nu is Nederland aan de beurt.

Zeer interessant en in lijn met wat ik al had uitgezocht

Zoals we al schreven is het QR-paspoort op geen enkele wijze gerelateerd aan gezondheidsmaatregelen. ‘Vaccinatie’ en de coverstory ‘Corona’ wordt gebruikt om hele bevolkingen de door centrale bankiers/financieel technocraten en BlackRock (‘Going Direct’) gewenste richting in te krijgen: een persoonsgebonden digi-ID met al je gegevens er op.

Zonder die digi-entiteit kun je na de ‘Going Direct Reset’ niet meer kopen of verkopen, niet meer reizen. Bill Gates stelde al letterlijk dat ‘vaccinatie’ een ‘entrypoint zou zijn voor zo’n digi-id met al je gegevens er op.

Het platform is een pilotproject, dat volgens Wellens inspeelt op nieuwe Europese Commissie-richtlijnen over een ‘Digital Identity Wallet’ die in 12 maanden na 3 juni 2022 over Europa zou worden uitgerold.

Wellens schrijft:

De desbetreffende Europese richtlijn geeft Europese lidstaten twaalf maanden vanaf 3 juni 2021 om de digitalisering te hebben afgerond. Artikel 11 stelt dat elke Europeaan die zich digitaal op deze bindend in te voeren app aanmeldt, uniek te identificeren moet zijn.

Aan je persoonsgebonden QR gekoppeld: je CO2-ruimte voor deze maand

Great Reset financieel systeem
Die persoonsgebonden digitale portemonnee moet anticiperen op de ineenstorting van het huidige financiele stelsel, die onder cover van ‘Corona’ nu in hun ‘Great Reset’ wordt omgebogen door financieel technocraten, denk aan Klaas Knot, Frank Elderson en consorten…

Als vervanging moet er dan digitaal staatskrediet uitgebracht worden via centrale banken als de Nederlandse Bank.  De overheid bedeelt je dat krediet toe, afhankelijk van de vraag of je braaf bent geweest. Dus of je CO2-uitstoot al genoeg omlaag is (let op, naast je injectiegegevens komt ook je CO2) en of je wel braaf je ‘booster’ hebt genomen.

Zo krijgt hun overheid de totale controle over je sociale en economische leven, die ze met coronamaatregelen al hebben afgedwongen. Dit is kortom letterlijk Openbaring 13:17, niet kunnen kopen of verkopen zonder het merktegen van Het Beest. Al op 19 november 2020 kon je lezen over de mondiale invoering van zo’n digitale ID via de Verenigde Naties haar Digital Solutions Centre:

Bron: Verenigde Naties

In je geestesoog zie je al voor je: dat ING je rekening opzegt omdat je niet geinjecteerd bent. Of dat je niet meer betalen kunt. Niets in de politiek gebeurt toevallig, en als het toevallig lijkt dan was het zo bedoeld.

Waarom al die oudjes dan nu de ‘booster’ krijgen? Stel dat er eigenlijk helemaal geen pensioenen meer zijn, dat die pensioenpotten verdampt zijn… Vul de rest dan zelf maar in.

Om iedereen de QR-maatschappij in te dwingen sluit het demissionaire Rutte-regime straks alle winkels voor mensen die geen injectie willen.Dus dan neemt weer een deel zijn ‘kerstinjectie’ omdat je anders geen kerstinkopen meer kunt doen. Of dat ze je uithongeren, tenzij je hun injectie maar neemt.

En blijkbaar is er bijna niemand die zegt ‘huh, dat dit zomaar kan’, want het gebeurt voor je ogen zonder enige oppositie van de grotere partijen.

14 Replies to “‘ITSME’-app ING pilot werkelijke reden QR-dictatuur”

 1. De slavernij werd in 1820 door Napoleon afgeschaft, omdat het te kostbaar en te vermoeiend werd om “meesters” de hele dag met zwepen te laten slaan. Vanaf dat moment werd iedereen in het nieuwe slavensysteem gedwongen, met manipulatie van ‘vrije wil’ als drijvende kracht.
  Toen werd de Natuurlijk Persoon tot ID-entiteit gemaakt als “Teken van het Beest”. Deze is altijd in eigendom geweest van de centrale banken. Slechts de bewuste mensen met alleen een voornaam, zoals de adel, zijn vrije mensen. Steeds meer mensen komen dit te weten. Daarom is dit systeem achterhaald en stort het kaartenhuis van schuld kwijtingen (geld) in. En daarom verzint het Satansgebroed met de algemene naam Rothschild hun . . . RESET.
  De Natuurlijk Persoon is het ‘Teken’ en de Reset is de fuik waar wij in zouden moeten.
  Voor veel mensen die denken een persoon te zijn, zal de bewustwording van hun mens zijn erg zwaar vallen. Alleen personen kunnen eigendom hebben bij de gratie van de feodalen/crediteur/landheer/valse god.
  De mens is als crediteur geboren en maakt gebruik van al wat is gecreëerd door diens schepper. (zonneleen) Wij leven van de natuur. (daarom is de naam ‘Natuurlijk’ Persoon zo misleidend)
  Handelen kan slechts met behulp van de Natuurlijk Persoon, als Avatar, debiteur. De administrator (staat) goochelt met getallen zonder waarde, zodat er netto slavernij overblijft. Eigendomsrecht is een papieren wereld. Bewustwording is reële waarde.
  Nu de praktijk nog . . .

 2. Arno waarschuwt hier al een tijdje voor en het is inderdaad duidelijk dat alles draait om je aan een QR te helpen. De (zo goed als verplichte) injectie is een mooie bijkomstigheid en afleidingsmanoeuvre.
  Ik hoor alleen van niemand een oplossing of een manier om dit te omzeilen. “Niet mee doen” wordt er dan gezegd. Maar als je wat te verliezen hebt, wordt het wel een moeilijk verhaal als de banken er allemaal aan meedoen. In mijn geval meerdere woningen en een familiebedrijfedrijf.
  Dus. Welke shit er over ons heen gestord wordt is wel duidelijk. Maar wat nu?

  1. Is ook lastig. Ik hou zo lang mogelijk vol om de QR van m’n lijf te houden. Pas als ik niet meer kan vreten of baan verlies, tja dan wordt het lastig. Ik zal zeker overwegen werk te zoeken dat ik thuis kan doen of op een andere manier. Ook al lever ik dan in misschien.
   Maar, andere winkels kom ik gewoon niet meer. Ik trap m’n koelkast vol met pils en mij zien ze niet meer…
   Een nieuwe spijkerbroek laat ik wel aanrukken met een bezorgbusje.

   Maar één ding doe ik niet: bekpemper op! En wie in gesprek wil kan de volle lading krijgen, op respectvolle wijze uiteraard.

   1. Bij het afrekenen bij een benzine pomp zei de man achter het glazen loket: u moet een mondkapje op! (dat onzinnige achterlijke woord alleen al ).Nou moet ik al helemaal niks dus ik zei hem dat ik dat bacterie-ding niet op ging zetten!
    Toevallig waren er een ook paar jonge knullen (mannen) en oudere dames aanwezig.
    Ik kreeg bijval van hen allen en een “goedzo” en een van de jongens maakte bij het naar buiten gaan een opmerking naar de man van” nou..dan tanken we voortaan toch ergens anders. Eenmaal buiten zag ik dat we ons allemaal goed voelden en grijnsden naar elkaar.
    Ik maak dat wel meer mee en dat doet me goed en de anderen ook. Ze denken vaak hetzelfde maar durfen vaak niet!
    Het is toch te gek voor woorden dat je door een snotneus van een leraar je de les moet laten lezen. En helemaal gek dat velen dat accepteren.
    En dom van mij dat ik me er kwaad om maak.
    Ik doe niets voor mijn mond.Ook geen blad.

  2. Of je nou veel geld en goed hebt of zonder pensioen in de AOW zit, het is voor iedereen hetzelfde.
   Trouwens, als je al onze boerderijen, landerijen, huizen en appartementen toch gaan confisqueren i.v.m. de Grote Verdrukking (Great Reset), dan kun je maar beter direct de touwtjes doorkappen. Waarom die lange lijdensweg van doormodderen. Vluchten kan niet meer…

   1. We zitten allemaal met onzichtbare touwtjes aan elkaar vast.
    Ervaren allen hetzelfde.
    We zijn bezig er een Kabel van te maken en elkaar zo te versterken.
    Dus kap niet.
    Je bent niet alleen. Je word begrepen!

 3. Wat nemen jullie mee naar het concentratiekamp?

  Brandzalf, om de wonden van de elektroden te behandelen.
  Vier boeken van Tito Perdue (William’s House I t/m IV).
  Klein bijbeltje.
  Baardkam.
  Pen & papier (voor de-christianisatie proces/ontkerstenings seminars)
  Gedichtenbundel: “I do not belong to the Baader-Meinhof Group” & Other Poems van Juleigh Howard-Hobson
  Tandenborstel en een doosje Smint.

  Ik geef mezelf 8 weken, dan zullen ze me wel hebben doodgeslagen. Of dood-geëxperimenteerd. Wie gaat er trouwens over die kampen (in de polders). De WHO? Of Faucci? Of zouden ze de sado-masochist Ad Melkert weer van stal halen?

  Ik hoop wel dat ze het net zo goed geregeld hebben als toen in Auschwitz. Een bibliotheek, een zwembad, een toneelclub en zelfs een orkest. Links bij de poort was zelfs een bordeel. In ieder geval, dit zijn Inter-nazi’s natuurlijk, die zijn een stuk wreder. D’er zal wel weer niks zijn voor de gewone man. Ik hoop wel dat er gaskamers zijn voor onze kleding want ik heb geen zin in luizen.

  Ik zie jullie daar wel, tot over een paar weken.

 4. Er is een wettelijke identiteit en een juridische indentiteit en de wil, dit wordt gebracht als een mensenrecht: digi-indentiteit. Dit laatste moet integreren met de andere 2. Dat is de wens. Dit gaat in samenwerking met humanitaire hulp, zoals in een vluchtelingskamp in Jordanie met een irisscan betaald kan worden om voedsel te kopen. Babies, in vluchtelingenkampen ergens in Afrika, daar zijn ze al vingerafdrukken aan het afnemen zodat deze kinderen te traceren zijn. Wat die mensen er zelf van vinden daar is nauwelijks achter te komen. En met lichaam betalen, of het gezicht is of met vingerprint, irisscan dat begint nu op stoom te komen. En ik las gister grondrecht 10 en 11, waarin 10 nog gesproken over eerbied, dan zegt artikel 11 dat je eigenlijk zelf mag weten wat er met je lichaam doet. En elke keer wordt dit gebracht als: makkelijk, mensenrecht, vrijheid maar het is verdraaien van nep naar echt. Een spiegelkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *