Klokkenluider Huig Plug in PI Almelo voor Twitter-delict

Binnenhofwatcher Huig Plug, die doet wat ‘de pers’ nalaat..

Via Jolande Vlaskamp haar Facebook-pagina vernemen we dat klokkenluider van het Ministerie van Justitie, Huig Plug gevangen is gezet door dat Ministerie. Plug is bekend van zijn filmpjes als Binnenhof-watcher die via Blue Tiger Studio werden uitgezonden.

Wij bidden vandaag voor Huig Plug, dat we deze satanskermis zullen overwinnen in Jezus naam

Free Huig Plug
Vlaskamp is een Go Fund Me-actie gestart om vliegtuigjes te kunnen huren die een ‘Free Huig Plug’-banner voortslepen. Die moeten zaterdag de lucht in.

Huig Plug werkte jarenlang in het Scheveningse gevangenisziekenhuis. Nadat hij ontdekte dat de leiding valse rapportages opmaakte over de behandeling van gevangenen, raakte hij in conflict met zijn leidinggevenden.

In December 2019 kreeg Plug eervol ontslag. Sindsdien is hij wekelijks iedere vrijdag bij de ministerrraad (en het omringende mediacircus) op het Binnenhof te zien geweest om als klokkenluider van justitie zijn zaak onder de aandacht te brengen bij zowel topambtenarij als  politici.

Daarbij werd hij vergezeld van ‘De Rat’, eigenlijk een ‘mol’ binnen de overheid die alle ins en outs van het Haagse ‘systeem’ kent.

Plug is opgesloten door het Ministerie van Staatsterreur (dat is wat de Orwelliaanse naam ‘Ministerie van Veiligheid’ werkelijk inhoudt) vanwege een Twitter-delict. Iets onaardigs zeggen op Twitter.

Eerder werd Plug zijn huis al in beslag genomen door het Ministerie van Staatsterreur nadat Plug kindermisbruik in de ambtelijke top van het Ministerie van Staatsterreur (‘veiligheid’) aankaartte. Dat dossier ben ik onvoldoende bekend mee om onderbouwde uitspraken over te doen.

COVID 19 The Great Reset van Klaus Schwab lag ook bij Mark Rutte op het bureau in het Torentje

Wie Huig een hart onder de riem wil steken, kan hem een kaartje sturen:

PI Almelo De Karelskamp
Bornsestraat 333
7601 PB Almelo
Tav. Huig Plug
11913598 Cel A7

Je wilt misschien wel niet weten waar Mark Rutte aan denkt…

Liever dood dan Slaaf
We kennen Huig persoonlijk: je kunt op de ‘vorm’ en soms zorgvuldigheid van zijn werkwijze kritiek hebben, maar in de kern is het een oprechte Kattukker met een goed hart: mens met ouderwetse mentaliteit, net als zijn neef.

Uiteindelijk hoorde Katwijk aan de Rijn ook ooit bij West Frisia, voor onverlaten dat gewest ‘Holland’ gingen noemen.

Mensen kennen ons ook in gezamenlijk optreden, zoals toen ik uit de politiecel in Leiden werd vrijgelaten na een gewelddadige actie van Grapperhaus zijn Borderlinecowboys op de A4/A44. Het Ministerie van Staatsterreur vindt ritueel kindermisbruik prima, maar kan geen (terechte) kritiek hebben.

Dan staat direct een arrestatieteam op de stoep om je te mishandelen. Het was dan ook slechts aftellen voor het personeel van Grapperhaus ook Huig te grazen zou nemen.

Spiritueel vacuum
Ik wijt dat moreel falen bij hun overheid vooral aan de spirituele leegte van de moderne tijd en bijbehorende karakterontwikkeling, die is afgeleid van de Freudiaanse Kwakdokterij en haar materialistisch-mechanische wereldbeeld. Daarover komt ook een nieuw boek uit, deel twee van ‘Dodelijke Leugens‘.

Wat is het dogma van moderne mensen? ‘Wij zijn goed omdat wij dat van onszelf vinden, en moeten ons koste wat kost goed over onszelf blijven voelen.’

Dat heet zellufvurtrouwuh, de inversie van persoonlijke moraal, waarbij je koste wat kost een goed gevoel over ‘jezelluf‘ wilt houden, ook al is dat volledig onterecht.

Moderne mensen ontwikkelen geen ‘karakter’ meer, maar cultiveren enkel een ‘imago’. Want ze ontkennen dat waarheid bestaat los van eigen perceptie, en ze respecteren geen (morele en persoonlijke) grenzen. Terwijl er geen vrijheid zonder grenzen kan bestaan, noch zonder waarheid. Dan is er alleen ‘macht’.

Klokkenluider Huig Plug (twitter Truth Hits everybody) met op de achtergrond Sander Dekker

Doe waarmee je weg kunt komen
Het woord ‘satanisch regime’ kun je bij het demissionaire Rutte-regime letterlijk nemen, niet metaforisch of als overdreven stijlfiguur. D66 is immers een satanische partij, opgericht in ‘The Age of Satan’ (Anton Lavey op 30 mei 1966). Satanisme heeft drie hoofdpeilers:

– zelfaanbidding
– moreel relativisme
– materialisme

Het ontkent goed en kwaad, en heeft als enige code ‘Doe wat je wilt’, oftewel de wil tot macht: ‘Might is Right’, die mens die voor God wil spelen. Je kunt het zien als vorm van turbo-liberalisme, net als het neoliberalisme. Dat is ook de ethiek van het onrechtmatig regerende demissionaire Rutte-regime. Doe waarmee je weg kunt komen.

Bejubeld door ‘de wereld’, Bill Gates, Obama en Zuckerberg: de pretentie van Harari dat de mens als god zal zijn

Zoals ik van accountant Jan Nieboer vernam, de accountant die zes weken in voorarrest werd opgesloten vanwege zijn verzet tegen windfarm Drentse Monden: het Openbaar Ministerie stelt letterlijk ‘wij mogen alles’.

Ze hadden bijvoorbeeld lak aan de privacy van al zijn clienten, en namen doodleuk alle klantenbestanden in beslag. Terwijl die klanten niets met zijn windmolenactivisme van doen hadden.

In een land met een ‘Ministerie van Veiligheid’ moeten burgers zich permanent onveilig voelen.

Net als bij het ‘Ministerie van Liefde’ uit George Orwell’s 1984. Een Ministerie van Waarheid hebben we ook al jaren: Rijksoverheid.nl. Op het gebied van klimaat en ‘duurzame’ energie hebben we Rijksoverheid.nl nog nooit op enige waarheid kunnen betrappen, aangaande kosten en baten.

Zo er een ‘Nieuw Normaal’ bestaat dan heet dat de gewenning aan De Leugen.

Tegen wie zal Grapperhaus dit materieel inzetten?

Wie iets te kiezen wil krijgt de Fortuyn-behandeling
We leven nu in een boze droom, knijpen ons in de arm en denken ‘dit kan toch niet echt gebeuren’. We vrezen ook voor het leven van Thierry Baudet, dat hij ook doodgeschoten wordt door het regime, net als Pim Fortuyn eerder. Of dat dit terreurregime zijn partij FvD zal verbieden.

Een regime van satanisten kun je niet op een ‘geweten’ aanspreken, zoals het ook geen zin heeft om in ABN een discussie met je hond aan te gaan over de relativiteitstheorie van Einstein.

Met de moord op de klimaatsceptische anti-globalist Fortuyn via sheepdip Volkert (al lang weer op vrije voeten, beschermd door ‘Justitie’ en schatrijk) is de democratie letterlijk om zeep geholpen. Wat overbleef zijn slechts facades van een rechtstaat die vooral een ‘rechters-staat’ is waar advocatuur en rechterlijke macht een 1-2-tje spelen.

Trias Politica? Als je een zaak voert tegen windmolens in je achtertuin, zegt hun Raad van State doodleuk dat ‘burgerbelang’ ondergeschikt is aan het belang van die molens. Omdat die via een permanente Crisiswet tot nationaal belang zijn gemaakt.

Zeer interessant en in lijn met wat ik al had uitgezocht

Ik zegde op 19 augustus 2019 bij de Raad van State al mijn vertrouwen op in de Rechtstaat, na drie jaar bij een Wob-procedure te zijn afgescheept. Die D66’ers in dienst van De Staat zijn er slechts om die Staat en haar ‘Belangen’ te legitimeren..

Terecht stelt Huig ook dat hij geen geld hoeft voor procedures, want met je aanwezigheid in zo’n rechtszaal legitimeer je slechts een fundamenteel rot systeem. Zoals je een ceremoniele democratie helpt legitimeren door nog te gaan stemmen.

Gedenk het referendum: zeg je nee, dan krijg je er twee.

Je hebt niets te kiezen, behalve vijftig tinten globalisme en technocratie. Wil je echt iets kiezen, dan krijg je de Fortuyn-behandeling of de Plug-behandeling.

Bid ook voor Huig Plug, want de krachten van de Duisternis kun je op eigen kracht niet aan. Bid in Jezus Christus naam dat dit satanische terreurregime ten val mag komen en dat de kwaaddoeners hun gerechtvaardigde straf zullen krijgen.

2 Replies to “Klokkenluider Huig Plug in PI Almelo voor Twitter-delict”

 1. In de Tweede Kamer én de mainstream media is de aanval op Forum voor Democratie (FVD) nu écht ingezet. Het debat wordt aangezwengeld over de vraag: wanneer kan een politieke partij verboden worden? Dat dit moment zou komen komt voor niemand als een verrassing. Want dit is natuurlijk hoe het kartel échte oppositie altijd behandeld heeft.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/media-en-partijkartel-verklaren-fvd-de-totale-oorlog-verbieden/

  Kartel kan niet 3 met een scherpe tong, om zeep laten helpen!

 2. Het feit, dat notabene de MP en de minister van VWS aangifte doen tegen een klokkenluider (vanwege een misplaatste en ongepaste grap), terwijl deze klokkenluider dagelijks bij hen op straat was en hen zeer terechte en inhoudelijk vragen stelde, waar zij geen antwoord op wilde geven, maakt duidelijk dat Huig Plug de waarheid spreekt.

  Maar deze twee heren, angstvallig zochten naar een mogelijkheid om hem ‘monddood’ te maken, vanwege de enorme kennisschat, die Huig heeft en daarom een gevaar is voor hun positie en de afscherming van de pedo-macht.

  Kort gezegd: Rutte en De Jonge, bevestigen met deze paniek-aangifte het gelijk van Huig Plug.
  Noot: En dan kunnen ze vervolgens in elk hoekje gaan zoeken of er nog meer bewijs is en de media instrueren om wat olie op het vuur te gooien, het volk trapt daar niet in.
  De Jonge en Rutte zitten in een overlevingsmodus en proberen te voorkomen dat de beerput open gaat. Maat als je leugen op leugen stapelt, raak je er vanzelf een keer onder bedolven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *