‘Noord Korea aan de Noordzee’ erfenis Ferd Grapperhaus

De nieuwe editie dit weekend van De Andere Krant bevat niet alleen mijn verhaal over de wijze waarop accountant Jan Nieboer als ‘terrorist’ werd bejegend door hun overheid, maar ook een schokkend verhaal van Elze van Hamelen. Dat gaat over de nieuwe wet die Ferd Grapperhaus indiende op 9 november om de NCTV een juridische basis te geven.

De eveneens ter goedkeuring aangeboden ‘Wet Gegevenverwerking door Samenwerkingsverbanden’ geeft ook onbeperkte volmacht voor de overheid om met private partijen uw dossier te delen om u samen te bespioneren. ‘Een signaal’ van uw bank, buurman of energiebedrijf is al afdoende om met je privacy aan de haal te gaan voor een keur aan partijen zonder functionerende democratische controle.

Grapperhaus, oud-directeur van advocatenkantoor Allen & Overy, tegelijk eigenaar van een holding met een schip

Propaganda-eenheid krijgt juridische basis met nieuwe Grapperhaus-wet
De NCTV is nu een soort propaganda-orgaan onder auspicien van het Ministerie van Veiligheid, waarvoor marketeers en ex-journalisten ook werkzaam zijn. Een bestuursrechtelijk mandaat ontbreekt nog voor deze club, die via periodieke rapportages iedereen die kritisch is op de wijze waarop Globalisten en World Economic Forum onze regering aansturen tot ‘terorrist’ brandmerkt.

Hoe kunnen wij met belastinggeld de jeugd van een hele generatie bederven =Mariken Leurs en de NCTV

Afgelopen rapportages kwam dat brandmerk ‘terrorisme’ al op het bordje van protesterende boeren, en van een ‘ultaconservatieve’ uitgeverij,  De Blauwe Tijger. Die uitgeverij verloor dankzij de vermelding in de NCTV al even tijdelijk de eigen bankrekening, omdat de ING deze wilde opzeggen dankzij de vermelding.

Klimaat Socialistische Partij Nederland, fusie van VVD, CU, CDA, Groen Links, PvdA en D66 en verbod op FvD

Straks is slechts ‘een signaal’ nodig dat U niet helemaal deugt, en dat ‘signaal’ kan ook van je bank of energiebedrijf komen. Want de overheid wil publiek-private overlegorganen tot bestuursstructuur verder uitbouwen (netwerkmacht = 2030 Agenda), die onbeperkt met je gegevens aan de haal mogen.

Zie in dit verband ook de proef van de ING-Bank in Belgie die doodleuk je eigen medische dossier al koppelt aan je financiele gegevens. Als zij ‘een signaal’ zien in je betalingen, is dat al afdoende om De Sterke Arm in te lichten.

Zoals zelfs de slager op de hoek al weet: er hoeft maar een anonieme klager een telefoontje te plegen over je vlees, of dat die je hondje binnenlaat om deze voor klantenbinding een worstje te geven, en dan staat de NVWA al bij je op de stoep.

Jij bent al schuldig verklaard, en mag het tegendeel bewijzen bij een bende D66’ers met een Mr.-titeltje en baantje voor het leven bij de overheid: rechters.

Zelfhatende boeren stemmen CDA

Communistisch Dictatoriale Agressie (CDA)
De wet die Grapperhaus indiende is buitengewoon ruim en vaag in zowel de doelstelling als het mandaat, eigenlijk ‘onbeperkte macht voor het Regime en haar gunstelingen.’ Immers wat zijn ‘vitale belangen’, wiens belangen? De belangen van windmolenaars zijn ook al tot ‘vitale belangen’ verklaard via de al weer 11 jaar tijdelijke Crisis- en Herstelwet.

Hoe definieer je ‘Nationale Veiligheid’, wiens veiligheid, wanneer wij ons als burgers permanent onveilig moeten voelen, continue begluurd door een Stasi-apparaat met onbeperkt mandaat.

Afgelopen tien jaar werden vanuit het Ministerie van Veiligheid reeds allerlei ondoorzichtige publiek-private overlegorganen in het leven geroepen, die zichzelf onbeperkt mandaat geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het RIEC, waar burgemeesters van ‘veiligheidsregio’s op schoot zitten met de Belastingdienst, Rechterlijke Macht en het Openbaar Ministerie.

Daarop bestaat niet enige democratische controle, terwijl zij zichzelf het recht toe-eigenen om iemand al preventief het leven onmogelijk te maken, ook wanneer niet bewezen is dat deze een strafbaar feit heeft begaan. Een vergelijkbare behandeling kreeg ook Jan Nieboer, die nu een jaar gevangenisstraf boven het hoofd hangt.

Dit vindt hun overheid al ‘terrorisme’, wanneer je ‘vitale belangen’ van een oligarchie in de weg zit

Luister de Podcast met Elze van Hamelen en met mij, en je maakt je geen illusies meer. Grapperhaus bouwt een openlucht-gevangenis, een soort Noord Korea aan de Noordzee. Er is maar 1 partij die hiertegen bezwaar maakt, het Forum voor Democratie. En over die partij gaan al geluiden op dat ze die enige echte oppositie willen verbieden.

Je hierover opwinden op Twitter of je website is al voldoende om opgepakt te worden, en opgesloten te worden in de cel. Huig Plug zit ook al weer een dikke week vast in Almelo voor een twitterdelict. En mij smeten ze met een arrestatieteam op de grond in eigen huis, omdat ik ‘corruptie’ gewoon ‘corruptie’ noem, en ze eigenden zich het recht toe mijn DNA af te nemen.

Kamervragen over gewelddadige arrestatie

Dat deden ze met een buitensporige geweldsactie op de A4/A44 op 13 april dit jaar. Als 1 van mijn lezers handig is met Photoshop, kan die het logo van het CDA dan voortaan de ware betekenis geven: Communistische Dictatoriale Agressie.

Orwell voorzag goed hoe de mondiale elite dacht

Noodtoestand is ook al in de maak
Mijn satirische reeks George Orwell in de Polder, die ik twee jaar terug begon, blijkt nu al door de realiteit ingehaald te worden. Het is echt waar: 2030 is ons 1984. Alleen een Autoriteit Persoonsgegevens die iets kritisch roept, die staat Grapperhaus voor de vorm in de weg. Zoals ook de Orde van Advocaten iets kritisch roept.

Maar uiteindelijk zwichten die toch wel, zo is ook Sperrzeit er doorgekomen.

Wanneer iedereen straks tot QR gedwongen is, en de openluchtgevangenis ingesteld voor niet geinjecteerden via een ‘verbod op vertoeven in de buitenlucht’- te handhaven via gezichtsherkenningssoftware – dan roept het demissionaire regime ook nog eens de Noodtoestand uit.

Ditmaal met ‘grondstofschaarste’ als aanleiding voor onbeperkte staatsalmacht. Een schaarste die door de coronamaatregelen is afgedwongen, en door speculanten.

Zonder QR-rierverklaring ben je nergens meer welkom

Samuel Goldstein en zijn saboteurs
Helaas, let maar op, dat gaat gebeuren. En wanneer dubbel geinjecteerde mensen ontdekken ‘hee, we krijgen onze vrijheid nog steeds niet terug’, dan zal het propaganda-apparaat van Grapperhaus en De Jonge het ontstane ressentiment keren tegen ‘de ongevaccineerden’.

Daar zijn ze nu al volop mee bezig, net als Joe Biden al deed met zijn ‘epidemic of the unvaccinated’. Globalistisch Nederland volgt slechts het internationale script dat Global Banking aan natiestaten oplegt.

Ieder totalitair regime heeft altijd een club boosdoeners nodig, die de Utopie frustreert. Bij George Orwell’s 1984 was dat Samuel Goldstein met zijn bende saboteurs. Bij Hitler waren het ‘de Joden’, bij de Frans Revolutionairen de ‘Emigrees’ en bij de Bolsjewieken van Lenin en Stalin waren het de Koelakken en kapitalistische infiltranten.

‘Journalist’ NOS, de NPO is verantwoordelijk voor tienduizenden doden

Bij Rutte, Grapperhaus en De Jonge, de NPO, RTL en ander Fakenews zijn de kwaaddoeners ‘de ongevaccineerden’.  De meerderheid van de bevolking hangt nog aan het infuus van de NPO en andere massamedia, en gelooft dus min of meer nog steeds het voorgeschreven narratief, de massapsychose rond een nieuw griepvirus.

Maar via De Andere Krant heb je nu een geloofwaardig alternatief voor die misleiding, indoctrinatie en kuddegeest. Zolang deze nog niet Verboten wordt door het Regime. Omdat wij ‘Vitale Belangen’/De Leugen van repliek voorzien, dan heet je immers al ‘terrorist’, en ben je onderzoeksjournalist dan noemt het OM je ‘complotverspreider’.

One Reply to “‘Noord Korea aan de Noordzee’ erfenis Ferd Grapperhaus”

  1. Een zuivere analyse zo lijkt mij echter wat zou soelaas kunnen bieden nu het nog kan? Dat is en blijft de vraag. Met alleen vaststellen dat we straks met grote zekerheid niet meer in de lage landen bij de zee zullen wonen zijn we er niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *