Ferd Grapperhaus stuurt aan op Noodtoestand

‘Avondklok’ is eigenlijk permanent straatverbod

Het is slechts aftellen voor Ferd Grapperhaus zijn ‘verbod op ‘vertoeven in de openlucht’ uit de kast trekt, die ‘tijdelijke’ wet die als ‘avondklok’ de geschiedenis inging. Die wet zal net als de ‘tijdelijke’ Crisiswet uit 2010 een verrassend permanent karakter krijgen, tenzij deze tirannie ten val komt.

Tegen wie zal Grapperhaus dit materieel inzetten?

Tirannie om een ziekte te ‘genezen’
Ze parkeerden die wet onder de ‘Wet publieke gezondheid’, wat onrechtmatig is omdat dit nieuwe griepvirus op grond van haar IFR (0,15, niet 50% zoals bij pokken) nooit een A-status had kunnen krijgen. En bij instelling had de operatie COVID-19 (certificate of vacination identity) dat ook niet.

We kampen nu met een regering die stelt dat tirannie genezing brengt voor een griepvirus. Ook wanneer je het hele corona-circus gelooft, en braaf je twee spuitjes hebt genomen, je loopt weer met kippengaas tegen de vliegen op in de supermarkt en winkels..

…dan moet je toch kunnen inzien hoe absurd die politiek is uit het oogpunt van publieke gezondheid. Het slaat nergens op, en je kunt over IFR zus debatteren en mondkapje zo tot de hel bevriest. Of inzien dat de maatregelen inclusief QR-maatschappij het doel zijn, en dat die maatregelen een ander rationeel doel dienen.

En dat ‘onze’ politici eigenlijk het personeel zijn van een machtiger kliek.

Dus overweeg nu eens een ander verklaringsmodel, in welk licht de maatregelen bijzonder rationeel zijn. Namelijk de machtsgreep van Global Banking en World Economic Forum op natiestaten genaamd ‘The Great Reset’/Going Direct Reset.

Dit vindt immers in meer Westerse voormalige democratieen plaats, of je nu in Canada bent, Australie, Nieuw Zeeland.

Kom bij de politie! Screenshot uit wervingsvideo

Video in Verzet filmt Saturday Bloody Saturday
Er zijn al landen waar je zonder pardon wordt neergeknald als je op straat door de politie wordt aangetroffen, zoals in Nederland. Bij ‘Video in Verzet’ zie je hoe de politie afgelopen Saturday Bloody Saturday in Rotterdam lukraak inschiet op demonstranten.

Wanneer je met wervingsvideo’s als van ‘kombijdepolitie.nl’ personeel werft, dan verbaast dat je niet. Bij de moderne Politie zul je tevergeefs naar enig moreel kompas of beschaving zoeken. Borderlinecowboys met tatoeages en gekke kapsels, die ‘George Orwell’ nog niet kunnen spellen of ‘ANBI’-status.

Omdat ze geen flauw idee hebben wat dat is. Wel krijgen ze van hun korpschef te horen en van Ferd dat U en ik ‘virusverspreiders’ zijn, ‘wappies’ omdat je niet gelooft dat je met tirannie en staatsterreur een ziekte geneest, zelfs de pokken en de pest niet.

Ineengezegen door politiekogels in Rotterdam, zie Video in Verzet op FB

Aftellen tot uitroepen Noodtoestand
Je ziet duidelijk bij Video in Verzet dat er niet van ‘waarschuwingsschoten’ sprake is, want de politie schiet met scherp op een menigte in. Mensen op straat doen de handen omhoog als zij schoten horen, maar zien dan in de straathoek door Ferd Grapperhaus zijn personeel afgeknalde mensen ineen zijgen, Marokkaanse Nederlanders.

Er zijn zeven gewonden door politiegeweld gevallen, zo meldt Video in Verzet. Net als de Arrestatie Eenheid (AE)- de ‘doorgesnoven hooligans’ van Mark Rutte- vorig jaar bij de demo’s treedt het personeel van Grapperhaus escalerend op, om zichzelf zo een alibi voor excessief geweld te verschaffen.

Vervolgens heeft Grapperhaus zijn marketingpersoneel dan een instrument om de staatsmedia (NPO) en de Belgenbladen (Trouw, NRC Volkskrant Parool AD) mee te bestormen, ‘zie je wel wat een tuig die demonstranten zijn, keihard aanpakken’, waarna Grappie stelt dat het demonstratierecht komt te vervallen.

De Noodtoestand uitroepen heeft meerdere strategische doelen.

Zoals het nu lijkt, krijgen we bij een strenge winter kans op schaarste in gas en mogelijke blackouts. Er komt een gigagrondstofschaarste door Covid-maatregelen op ons af. De kans dat er plunderingen zullen komen neemt iedere dag toe.

‘Nationale’ veiligheid= veiligheid corrupte elite

Ik heb Grapperhaus zijn tirannie-verkoopster Anna Sophia Posthumus nog per email gevraagd: is dat materieel in Zwolle van jullie,  en zetten jullie dat tegen de bevolking in, maar daar heb ik nog geen antwoord op gekregen. Gaarne alsnog

6 Replies to “Ferd Grapperhaus stuurt aan op Noodtoestand”

 1. Als Grapperhaus en kornuiten menen pantserwagen en scherpe munitie in te moeten zetten om burgers onder de knoet te houden zullen ze wel bang zijn. Mooizo.

 2. Die eerste foto bij dit artikel: in Zwolle gemaakt toch? Best kans dat ze hier nog eens voorbij komen binnenkort…

  Waanzin gisteren.. .Er was een vergadering op gemeenteniveau. Over QR toestanden enzo (zonder QR code geen sinterklaasintocht meer enzo, zo werkt dat hier). Er waren flyers verspreid dat er om 18.30 in het centrum een demonstratie zou zijn in het centrum, op het Grote Kerkplein.

  De bange mannetjes en vrouwtjes (grotendeels VVD en Communisten Unie) onder leiding van Kreisleiter Peter Snijders hadden daarom in het gehele centrum van Zwolle een noodverordening afgekondigd tussen 17.00 uur en om en nabij 5.00 uur s’morgens.

  Ik ben tegen half zeven s’avonds samen met een vriend die kant uit gefietst. Al snel zagen we dat er politie stond te controleren, dus blokje om langs het centrum (ik had geen legitimatie bij me). We zijn geheel rondom het centrum gefietst.

  Bij daadwerkelijk iedere toegang tot het centrum stond een legertje agenten te controleren, al dan niet vergezeld van een paar politiebusjes en als het even kon een ME-wagen. Buiten het centrum stonden ze dik te doen, met hun busjes over het fietsbad enzo… pure intimidatie!

  En ondertussen heb ik niet meer dan 50-100 mensen op de been gezien die daar liepen, al dan niet met een geel pluutje en een kaarsje. De politiemacht was een aantal maal zo groot… Ter voorbereiding kregen kinderen die middag op het middelbaar onderwijs in Zwolle een brief van Kreisleiter Peter Snijders mee waarin ‘een beroep op de ouders’ werd gedaan om hun kinderen uit het hoofd te praten naar het centrum te gaan als ze daar in de verste verte ook maar aan dachten…

 3. Grapperhaus, Schwab…If it’s name is as a Nazi, If it looks like a Nazi and it talks like a Nazi….

  Then it is a Nazi.

  Grapperhaus = Nazism

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *