Politiek gevangene Huig Plug in Hongerstaking

Banner bij de PI Almelo met Bijbeltekst: ‘want wanneer ik zwak ben, ben ik machtig’.

Wekelijks was Huig Plug op het Binnenhof te vinden, waar hij inhoudelijke vragen stelde over corruptie bij het Ministerie van Veiligheid, ook aan Rutte. Plots op 12 november belandde hij door een aangifte van Rutte in de PI in Almelo. Vanwege een twitterdelict, waarvoor hij tot tenminste 24 november wordt vastgehouden.

Klokkenluider Huig Plug (twitter Truth Hits everybody) met op de achtergrond Sander Dekker

Klokkenluider van justitie
Middels een via Telegram verspreide brief op 18 november heeft Huig aangegeven in hongerstaking te zijn gegaan. Na zes dagen was hij al drie kilo kwijt. Officieel moeten ze hem dan na zes dagen in het gevangenisziekenhuis in Scheveningen opnemen, waar hij tot zijn eervol ontslag in december 2019 werkzaam was.

Dat weigert de gevangenisdirectie.

Huig werd ‘klokkenluider van Justitie’ omdat hij constateerde dat valse rapportages over gedetineerden werden opgemaakt door leidinggevenden. Ook agendeerde hij de 25 jaar durende opsluiting van de drugshandelaar Baybasin, die ten onrechte voor moord zou zijn opgesloten.

Na het agenderen van ‘De Zaak Lisa’, over kindermisbruik door hooggeplaatste ambtenarij werd Huig opgepakt voor het delen van een komisch bedoeld plaatje op Twitter, dat al een jaar lang algemeen gedeeld werd.

Mark Rutte had via zijn lakei van het Ministerie van Algemene Zaken aangifte gedaan. Met criminelen in de regering belanden onschuldige mensen altijd in de gevangenis.

….een volk dat voor onrechtvaardige tirannen zwicht… Met een rechtvaardige koning is niets mis, ze worden on-Bijbels als ze God en zijn Rechtvaardigheid niet op 1 zetten. En dan vallen ze ook

Bid ook voor Huig
In zijn brief schrijft Huig dat hem dat verwonderde, omdat hij die lakei wekelijks sprak en meende daar een goede band mee te hebben. Afgelopen zaterdag werd bij de PI in Almelo een ‘Free Huig Plug’-banner geplaatst, met daarop de volgende Bijbel-tekst uit 2 Corinthiers 12:10

Daarom heb ik een behagen in zwakheden, in smadelijke behandelingen, in noden, in vervolgingen, in benauwdheden, om Christus’ wil. Want wanneer ik zwak ben, dan ben ik machtig.

Amen, en zo is het. Er is een ‘kat in het nauw’ genaamd het rotte en corrupte ‘Ministerie van Veiligheid’, en die maakt nu rare sprongen.

Heden Huig, morgen gij, beste lezers. Verontrustend volgens zijn neef en waarnemer, is dat Huig geen inzage krijgt in het dossier dat het OM over hem aanlegt. Er zouden recent weer 300 pagina’s zijn toegevoegd daaraan

Satanisme als entiteit in Nederlands bestuur
Huig heeft met zijn acties het bestaan van satanisch ritueel kindermisbruik op de politieke agenda gekregen. Dat deed Gideon van Meijeren van het Forum voor Democratie, die een debat in de Tweede Kamer aanvroeg over dit fenomeen.

Sindsdien echoot overal ook de roep om de FvD als partij te verbieden. Een correlatie is nog geen RElatie, maar opvallend is het wel. Een mogelijk mechanisme: mensen die hun ziel voor ‘de macht’ hebben verkocht kennen geen menselijkheid of loyaliteit meer, die houd je alleen via dreigementen en chantage in je kruiwagen.

Compromitterende beelden bijvoorbeeld. Epstein-eiland was geen uitzondering.

Wij vragen alle christen-volgers van Interessante Tijden ook voor Huig te bidden. Dit is geestelijke strijd in de praktijk. We vechten bij dit regime tegen de machten van Duisternis, en kunnen dat alleen in Jezus naam winnen.

Overal duivelsbeelden rond Binnenhof

Volg Jolanda voor de laatste ontwikkelingen
Facebookster Jolande Vlaskamp houdt iedereen nu fulltime op de hoogte van de behandeling van Huig door de PI-directie. Momenteel heeft hij een spreekverbod gekregen, en eenzame opsluiting. Zij schrijft:

Zojuist is er via de megafoon contact geweest en heeft Huig geschreeuwd dat hij NIET MEER MAG BELLEN en dat hij NIETS MAG. Huig heeft van de gevangenis directie een “rode kaart” gekregen.

Huig zit 23 uur per dag achter de deur en mag 1 uurtje per dag luchten in een kooi. Hij mag geen contact hebben met andere gedetineerden. Drie keer per week krijgt hij een half uurtje de tijd om te douchen.
Huig geeft aan dat hij zich redelijk voelt… Huig heeft eerder deze week aangegeven dat hij zich onveilig voelt…

Misschien zal ooit uitkomen dat Mark Rutte de Edward Heath blijkt van de Nederlandse politiek.

De homovlaggen hingen uit bij het Binnenhof

Morgen de zaak Plug bij Rechtbank Den Haag
Morgen bij de Rechtbank in Den Haag dient de zaak Huig Plug. Je kunt naar Den Haag gaan om steun aan Huig te betuigen. Trek dan wel een kogelvrij vest aan, want hun politie/Borderlinecowboys schieten tegenwoordig met scherp op iedereen die eist dat de Grondwet weer gerespecteerd zal worden.

Jolande houdt je ook op de hoogte van de totalitaire fuik van zogenaamde ‘netwerkmacht’ waar het Rutte-regime de Nederlandse bevolking in drijft.

Via ‘Veiligheidsregio’s en ‘Regioburgemeesters’ die via netwerk-bijeenkomsten als een ‘Veiligheidsberaad’ (en het RIEC) een steeds anti-democratischer achterkamermacht instellen.

De 2030 Agenda bij de VNG

Bij die overlegorganen vind je steeds de mensen, die hebben bewezen voor ‘de macht’ alles te doen. Denk aan Femke Halsema, fan van de satanist Marina Abramovic, als voorzitter van de ‘Veiligheidsregio’s.

Voorzitter van het ‘Veiligheidsberaad’ ( = staatsterreur-overleg) is de ongekozen regioburgemeester Huibert Bruls, tevens voorzitter van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, de uitvoerder van de 2030 Agenda op gemeenteniveau.

De loyaliteit van Nederlandse bestuurders ligt niet bij het land en de eigen regio, maar bij Mr Global: Global Banking en de belangen van de Ultimate Beneficiary Owners (UBO’s) van Global Capital. Iedereen die voor de eigen mensen en eigen natie op wil komen schelden ze dan direct uit met hun media voor ‘racist’.

Binnenhofwatcher Huig Plug, die doet wat ‘de pers’ nalaat..

Als ze Jolande oppakken hou ik je verder wel op de hoogte. Pakken ze mij op, dan neemt iemand anders het stokje wel over. Zoals ons volkslied al stelt: ‘De tirannie verdrijven die mijn hart doorwondt.’

To Hell with the Devil.

De massamedia zullen de boomerang van hun leugens in het gezicht terugkrijgen…

Boven alles houden wij de volstrekt corrupte Mainstream Media verantwoordelijk voor het propageren van de leugen dat je via tirannie een nieuw griepvirus kan ‘genezen’.

Zij zijn immers geen journalisten, maar ambtenaren en propagandisten die nog 80 procent van de bevolking in de coronapsychose en klimaatpsychose houden, die niet ‘de macht’ controleren zoals journalisten horen te doen maar haar oppositie.

Omdat ze zelf deel van het machtsmechanisme gingen uitmaken.

Het Media-Siberie aan de Van der Made-weg van DPG, Van Thillo’s Belgenmop-kranten Volkskrant enz

Of ze dat nu bewust doen als ‘schurk’ of onbewust onbekwaam als ezel; om een complot te laten werken heb je vooral een horde ijdele ezels nodig en lafbekken. Al eerder gaf ik een wat mij betreft pakkende definitie van de term ‘kwaliteitsjournalistiek’: progressieve nepintellectuelen die zich met een bestuurlijke voorhoede identificeren.

Met iedere nieuwe leugen graven AD, NRC, Volkskrant, Parool en al die Belgenkranten hun eigen graf iets dieper uit. Huig was dan geen ‘professioneel’ journalist (wat dat ook zijn mag, het is geen beschermd beroep), hij deed tenminste wat die microfoonvasthouders op het Binnenhof nalieten: de macht controleren.

10 Replies to “Politiek gevangene Huig Plug in Hongerstaking”

 1. De Australische reincarnatie van Hitler (ja u ziet het goed) zet het leger in om mensen die weigeren een experimenteel gentherapeuticum (het is geen vaccin en benoem het dan ook zo) te laten injecteren op te sluiten in concentratie kampen.

  https://www.youtube.com/watch?v=8hIKhtCB8PA

  Zodat u weet wat Koningin en Koning (met Rutte en de Jong als spreekbuis) voor u in petto hebben.

  Huig is een Held en verdient alle denkbare steun. Zijn werk van 100 dagen live binnenhof verslag
  (ja doe het maar eens na) over de verantwoordelijken vormt een belangrijk archief.
  Niet vergeten.

 2. Mooi om te zien dat de woorden van zondag toch een inspiratie zijn geweest: “Tirannie en dictatuur zijn nooit een oplossing. Ook niet als we te maken hadden met ebola, of de builenpest.”

 3. Het probleem is dat het niet satanisch kinder misbruik is, maar daar begint het. De hele politiek misbruikt elkaar. Ze misbruiken alles en iedereen, misschien zijn de kinderen het lekkerst omdat ze daar de meeste energie vandaan halen.
  Je hebt geen enkele kans tegen satanisten als Rutte en De Jong omdat ze allemaal zo zijn. De enige kans is dat wanneer zo iemand wroeging krijgt en het openlijk vertelt. Zouden ze dat ooit?

 4. In welke gevangenis (met adres is makkelijk) zit Huig nu? Zodat er een bemoedigend kaartje of eventueel bezoek kan worden gebracht.

  Alvast bedankt. Ik heb geen facebook en kan daarom niet bij de info die Jolanda geeft.

  1. Wie Huig een hart onder de riem wil steken, kan hem een kaartje sturen:

   PI Almelo De Karelskamp
   Bornsestraat 333
   7601 PB Almelo
   Tav. Huig Plug
   11913598 Cel A7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *