Boeken verzenden begonnen van ‘Liever dood dan Slaaf’

De directrice in actie

Plots zijn we hier in huis omgetoverd tot ware productiemedewerkers, die de boeken van ‘Liever dood dan Slaaf‘ verzenden, in karton verpakken, labeltjes plakken met tape, worstelen met dat KKKK-plakband. We hadden honderden voorbestellingen, en kregen 3 december de boeken van de drukkerij. Die zijn we nu aan het wegwerken, terwijl dagelijks de nieuwe bestellingen binnen blijven lopen. 

Ons ‘kindje’ is geboren

Het hele huishouden werkt mee om jullie boeken op tijd bij je te krijgen.  De eerste reacties van de gelukkige eerste ontvangers zijn alvast laaiend enthousiast. Dat is logisch, want dit is het beste dat ik in mijn leven heb gemaakt. En de rest dat ik in mijn leven maakte was ook zo beroerd niet.

Trudy handelt de bestellingen af…

We hopen deze week de hele achterstand in te lopen, maar zijn geen multinational met een hele verzendafdeling. Wanneer we dagelijks 40-50 kunnen wegwerken zijn we al uren bezig. Lof voor mijn slimme vrouw, die alle administratieve geregel afhandelt inclusief verzendlabeltjes voor PostNL.

Zonder haar was deze hele operatie nooit geslaagd. Je kunt wel lekker OH’en in het openbaar, lekker schrijven en fotograferen. Maar zonder de drukkerij, DTP’er, de verzending, het administratieve en persoonlijike regelwerk, en alle mensen die maken dat je product perfect bij je afnemers komt, dan ben je natuurlijk nergens.

Je kunt mijn Meisterwerk nog steeds bestellen, en wel via de Webshop van www.lieverdooddanslaaf.com

5 Replies to “Boeken verzenden begonnen van ‘Liever dood dan Slaaf’”

  1. Vanmorgen bezorgd, al wat in gebladerd. Een schatkist vol Friesland in foto’s, zoals ik me herinner uit de tijd dat ik daar zeiltochten maakte. In een 16m2, gehuurd voor een week. Je kon daarin ook slapen en wat koken. Een keer de Fluessen overgestoken bij een stevige zuidwester, dus dat geeft zijwaartse golven waar de BM voortdurent op platslaat, met het nodige buiswater en een beginnende lekkage tussen de latten van de boeg. Best wel even spannend voor Randstadjongens, maar aan de wal met breeuwen door een vakman de kieren weer snel gedicht.

    Nu nog de tekst, die valt vast ook niet tegen. Rypke merkt uitdagend op, dat voor het begrip wel enige intelligentie vereist is, dus dat wordt misschien ook een spannende tocht. Des te beter…

  2. Jammer dat ik niet rechtstreeks op de site kan bestellen als wonende in België. Ik wil 12 boeken bestellen als relatie geschenk. Als Rypke eens in de buurt van Antwerpen (land van Saaftinghe) komt kan hij ze afgeven bij mijn nichtje. Kan ik niet ergens geld overmaken op een rekening en rechtstreeks kopen?

    1. Beste Rene: mail even je adres, dan krijg je mijn rekeningnr en kun je de boeken alsnog krijgen: komen alleen extra verzendkosten bij. Geeft niet, er is nog een Belg bij onze boekkenkopers, en die heeft ’t als het goed is al ontvangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *