Genderneutrale storm-naam nodig: SDG13 en SDG5 botsen

Een regenboog boven Amsterdam Zuid

Sinds 2019 geeft het KNMI aan iedere windvlaag van enige betekenis (windkracht 8) een naam, afwisselend mannelijk en vrouwelijk. Omdat het KNMI van het Rutte-regime het narratief van ‘Klimaatactie’ moet opblazen, SDG 13 uit de 2030 Agenda. Voorheen kregen alleen orkanen een naam (Windkracht 12+) Maar wat als storm Corrie onderweg besluit om Cor te worden? Tijd voor de eerste Woke-Hurricane die onderweg zelf mag beslissen van welk geslacht hij/zij wil zijn!

Gender Equality SDG5 uit de 2030 Agenda

Corrie kan toch in Cor veranderen?
De allereerste Nederlandse windvlaag van naam was Ciara in 2019. Dat was dus een meisje. De eerste stormnaam van het seizoen 21/22 zou Arwen heten (Die elf uit Lord of the Rings?), en vervolgens zou Corrie op komen draven. Zij is vernoemd naar de eerste vrouwelijke meteoroloog bij het KNMI in 1964.

Maar wat als Corrie boven de Noordzee uiteindelijk besluit om Cor te worden?

Is het niet kwetsend voor de LHBTHJIDQIXYZ+-‘gemeenschap’ wanneer je stormen mannen-namen en vrouwen-namen geeft?  De NS noemt ons toch ook geen dames en heren meer maar ‘beste reizigers’… Maar het KNMI is nog verre van ‘woke‘ gebleven, terwijl hun intenties om ons voor ‘DE’ klimaatverandering te laten betalen toch zo nobel waren.

D66 hoofdkantoor Den Haag

Stel dat je als KNMI-klimaatactivist net windvlaag kracht 8 vooraf een mannelijke of vrouwelijke naam gaf, om het gevaar van Climate Change er in te peperen… Bepaalt de storm zelf niet wat voor geslacht deze heeft? Is het niet tijd voor de eerste Woke-hurricane?

Paarse truiendag, SDG5

Onvruchtbare relaties promoten voor De Planeet die ‘koorts’ heeft door ziektekiem ‘mens’
Komt je kind net van Paarse Truiendag (10 december) van het Gay Straight Alliances-‘Woke‘-scholennetwerk terug, een regenboogschool. Dan leren ze van de juf om via het dragen van een paarse trui ‘solidariteit te betuigen met de LBHDTIJDLVNKDHKE+-gemeenschap.’

Want volgens GSA:

Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘man’ of vakje ‘vrouw’. Dat hoeft ook niet. Wat mannelijk of vrouwelijk is bepaal je zelf!

Warme Truiendag van klimaatzuster Annemarie Pronk, dochter van Jan (SDG13)

Storm van morele verontwaardiging
En vervolgens moeten ze op Warme Truiendag op 11 februari van Klimaatzuster Annemarie Pronk (de dochter van Jan) solidair met de planeet zijn en ‘het klimaat.’ Alles uit de kast. Dus uit de kast komen als klimaatkindsoldaten van Rutte en Kaag.

Dan zet de juf de verwarming uit en moet je de hele dag warm gekleed gaan om energie te sparen: dreigt hier dan niet een conflict tussen SDG 5 Gender Equality en SDG13 Climate Action?

Want nu krijgt iedere windvlaag een naam om het gevaar van ‘klimaatverandering’ er in te wrijven bij schuldbewuste kleine Westerlingetjes. En dan is dat plots helemaal niet meer ‘woke’, en moet je daar ook schuldig over zijn…

Het Alziend oogje van Klimaatactie, SDG13

Voor je het weet krijg je bij de zoveelste club labiele mensen die zichzelf meer bijzonder dan anderen wil vinden- zonder iets te hoeven presteren- de wind van voren, een storm van morele verontwaardiging…

Wat ‘kwetsend’, oh, wat ‘kwets’ je ze… Kwetsend. Kwetsend. Het is strafbaar geworden om iemand ‘te kwetsen’… Je gekwetst voelen is voortaan een teken van hogere moraal.

…niet meer bouwen in delta’s die inklinken lijkt in Orkaan-gebied best verstandig…

Vrouwelijke orkaan-namen, het was een wens van feministen
Vroeger werden alleen namen verstrekt aan stormen met orkaankracht, dus windkracht 12 of hoger. Na klachten van feministen (zeldzamer dan de laatste panda: een vrouw die niet zeurt) in 1979 werden vrouwelijke namen voortaan afgewisseld met mannelijke namen.

De meteorologen van het National Hurricane Center waren natuurlijk mannetjes. Het geven van vrouwennamen aan een destructieve storm was een vorm van ‘Guy-Humor.’

Die hadden dan bijvoorbeeld net weer ruzie gehad met hun borderline-koningin over ‘de toon waarop je dit en dat zei’, het servies vloog door de lucht. En dan dachten ze bij de eerst volgende orkaan aan hun eigen vrouw: ‘Betsy’ bijvoorbeeld. Na 1979 kon je ook plots een orkaan krijgen die naar een valse nicht is vernoemd. Andrew. Bijvoorbeeld.

Wat een beetje Volharding in Balk al niet brengen kan.. Gerrit Hiemstra ’s klimaatkasteel, hij kreeg de Macchiavelli-prijs voor leugenachtige communicatie. Het OMT kreeg die prijs ook al…

De orkaan die New Orleans trof heette Katrina. Bij bezoek in 2005 kon je daar deze paspop vinden in een toerisme-shop: Katrina gave me a blow job i will never forget.

De gender-ideologie en het ophemelen van alles dat homo is komt voort uit het Malthusianisme. Het geloof dat er teveel blanke westerlingen zijn, dus dat die zich niet mogen voortplanten vanwege de CO2-uitstoot en zo. Dus promoten ze met de Neo-Malthusiaanse bond (nu Rutgersstichting) onvruchtbare relaties, en kinderen laten twijfelen aan wat ze in hun broekje voelen past daar ook bij.

Nog niet zo lang geleden speelden meisjes nog gewoon met poppen, wilden ze die in kinderwagentjes leggen. Maar ho ho, een Westerse baby: dat is wel even mooi 58,6 ton CO2-equivalent per jaar. Nu corona bijna is overgewaaid, blijft dat het hoofd-narratief van het Rutte-regime… Daarom is genderactie de evenknie van klimaatactie in de 2030 Agenda, waarover Sigrid Kaag haar minsiterie ging (voor haar Liliane Ploumen): ga voort en weest onvruchtbaar.

Ga voort en weest onvruchtbaar

Mijn voorstel aan het KNMI: noem orkanen en die stormpjes van niks (windkracht 8) voortaan bij de achternaam, om gekwetstheid bij de LBHDIGTNXOWJEL#!!+ers te voorkomen. De eerste orkaan van kracht 11+ kan dan de naam van een politicus krijgen. De orkaan Rutte is met orkaan Kaag tot nu toe de zwaarste: die blaast Nederland de vernieling in.

3 Replies to “Genderneutrale storm-naam nodig: SDG13 en SDG5 botsen”

  1. Fijn zou het zijn om ook naast genderneutraliteit ook rasneutraliteit te betrachten. De onheilsstormen worden nu voorzien van ‘blanke’ namen.

    Waarom Willem en niet Winston of Winny.
    Waarom Alexander en niet Achmed, Anusha of Abraham?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *