Internationaal Strafhof meldt niets over OTP-CR-473/21

SDG16: werelddictatuur en je bek houden, mondkap op!

Een club Britse activisten claimt op zes december 2021 bij het Internationaal Strafhof in Den Haag een klacht voor mensenrechtenschending en genocide te hebben ingediend – vanwege de afhandeling van COVID-19. Zij klagen ondermeer hun premier Boris Johnson aan. De klacht werd ingediend omdat ze bij geen enkel politiebureau in hun eigen land een aangifte konden doen. De zaak zou vermeld staan als OTP-CR-473/21 (OFC = office of the prosecutor, CR = Case Reference), maar is nergens op de site van het ICC vermeld.

Natuurlijk zal het ICC nooit de UK vervolgen of haar premier…

‘Advocaat’ (?) met hotmailadres
Bij ‘preliminary investigations’ vind je wel andere zaken, maar niet deze. Je vindt de afgeblazen aanklacht tegen de UK (Tony Blair) inzake Irak (Genocide op honderdduizenden Irakezen door het Militair Industrieel Complex). Je vindt de aanklacht over Ukraine, dat over de MH17 zal gaan (?) Maar niets over CR-473/21

Er is wel een World Freedom Alliance die stelt dat de politie van Hammersmith op 7 januari toch de aangifte wilde opnemen. Die alliantie verwijst naar 473/21. Je denkt natuurlijk: ze hebben geen zaaknummer als die niet is ingediend. Dus het kan best, maar bij het ICC is nergens iets te vinden.

In een aanklacht- via een obscure Docdroidlink te downloaden– van 46 pagina’s sommen de activisten op wat er allemaal misging bij de uitbraak/ontsnapping van COVID uit het lab in Wuhan. En wie daar een (financieel) belang bij had, wie data manipuleerde, waarom de PCR-test ongeschikt is, en waarom het schadelijk is voor gezonde mensen om met een mondkap op te moeten lopen.

Hun ‘legal representation’ zou plaatsvinden door ‘Hannah Rose’ met een hotmail-adres. Dat wekt alvast geen vertrouwen. Je vindt ook geen advocaat die zo heet in Engeland, wel een filosofe Hannah Rose van het Institute for Freedom of Faith and Security. Is dat haar?

Een topadvocaat zou niet met een hotmailadres een koude email sturen naar het ICC. Dat kan iedereen doen. Wanneer je dus bij de reguliere media aandacht wilt, dan zou je allereerst je ‘sociale autoriteit’ op orde willen hebben. Anders zwijgen ze je natuurlijk dood, want MSM citeren alleen ‘vertrouwde autoriteiten’, niet Jantjepietjedirk de Zevende Lul van Achterste die’t ergus nie mee eens is.

Dus PR-technisch zou ik dit tafereel als een flop beschouwen.

Niks te vinden, ligt dat aan mij?

Een global warming denier die nu alles van virussen weet
Zou ik voor de reguliere media werken, en ik vond dan ook Piers Corbyn, een astrofysicus in het rijtje, dan zou ik direct denken: hahahaha, global warming denier.

Die stelt dat de huidige opwarming een echo van de Warme Middeleeuwen is, de timelag van 850 jaar die je ook in de Vostok Ice Core vindt tussen opwarming en CO2 dat de temperatuurstijging/daling zou VOLGEN doordat het in de Middeleeuwen opgewarmde oceaanwater nu bovenkomt.

Mooie theorie: publiceer er over!

En dus lees je er alleen iets over op websites als (GRAPJE) Virusnee!, Moedersvoorvrijekinderenpuntcom, Stommemarkrutte.nl, viezevrijmetselaarpedofielstopze.org  en andere obscure zijpaden in de Bermudadriehoek van het web. Omdat mensen ‘waarheid’ definieren als ‘dat wat van de leider/vertrouwde autoriteit komt’, zal het zo nooit wat worden.

De inhoud van hun dossier is vertrouwde koek voor iedere ‘Gezond Verstand‘-abonnee, en rust grotendeels op verifieerbare feiten. Feiten die de reguliere media weigerden te melden tot nu: al geven ze nu wel langzaam toe dat ’t toch niet meer dan een nieuwe griepvariant was, die Omicron en dat het nu wel eens mooi is geweest.

Hoe kon Influenza plots nagenoeg verdwijnen en plots Covid-19 gaan heten, samen met allerlei andere longaandoeningen? Wie het weet mag het van mij zeggen. Een vorm van moord met voorbedachte rade zou bij een aantal best te bewijzen zijn.

Hoeveel mensen zijn er afgelopen eeuw al met voorbedachte rade vermoord door regeringen van landen in ontelbare oorlogen? Ja waarom was immers ook maar weer dat ICC opgericht?

Heeft dit met MH17 te maken?

Nederland = Mr. Global
Als voorheen koloniale grootmacht onder regering van Koning Bilderberg beschikt Nederland over een keur aan belangrijke internationale instituties. Denk aan het ‘Vredespaleis’, dat 1 jaar voor de uitbraak van de Eerste Wereld Oorlog werd afgebouwd, en functioneert op het legaat van staalgigant Carnegie.

Daaronder ook het Internationaal Strafhof in Den Haag, dat de vijanden van het Atlantisch Globalisme en hun Fiat Currency-geldsysteem (bv Khadaffi) beschuldigt van mensenrechtenschendingen. Terwijl de Amerikanen zich aan dat strafhof onttrekken.

Het hele idee dat het Internationaal Strafhof een geloofwaardig instituut zou zijn, is net zo geloofwaardig als het idee dat Westerse landen de moraal in de wereld in pacht hebben met hun seculier liberalisme. En dat er dan een VN-Vredesmacht in actie mag komen om de waarden van D66 en New York Liberals aan de wereld op te leggen, met hun National Endowment for Democracy.

De democratie brengen met The Mother Of All Bombs (MOAB) in Afghanistan. Het Westen heeft toch niet enige morele autoriteit meer? Oh ja, we gaan het klimaat in de wereld redden, het is ook zo.

Carnegie-stichting is eigenaar van het Vredespaleis

De belangrijkste verantwoordelijke voor het vernietigen van de oude wereld is een VN-instituut: WHO. Wie was vorig jaar de eregast bij het World Economic Forum en hun Great Reset-borrel in Davos: Prins Charles…

Dus wie gelooft nu werkelijk dat het ICC werkelijk iets met die aanklacht zou gaan doen? Dat is net zo geloofwaardig als Q-Anon, en al die stakkers die daar achteraan liepen met hun W:KDKDN1-shirtjes aan, of wat voor wartaal hun internetorakel ook maar had uitgeslagen, uit naam van Trump de Messias.

Je kunt wel hoop houden, maar je beter ook geen illusies maken. Wie mij de ontvangstbevestiging van het ICC kan laten zien, en de persoon daar die de zaak nu behandelt: wees mijn gast!

2030 Agenda: transitie van nationale democratie naar globalistische technocratie

Dus op het gevaar af dat Martin Vrijland-achtige lieden mij nu brandmerken als ‘kontrrrrold oppozisjun’, een agent van de overheid. Hoop is uitstel van teleurstelling. Er is geen hoop, we zijn totaal de lul en dit is nog maar het begin. Het allerergste komt nog. Want het gaat immers niet om Covid, CO2 is de (financiele) ruggengraat van hun 2030 Agenda en haar ‘sustainable development’/nieuwe NWO/build back better enzovoort.

Transforming the World, zoals de VN dat zelf zegt. Ik heb Hannahroses111@hotmail.com dus nog maar een email gestuurd:

Dear Hannah Rose
On the internet the claim is represented that you are a lawyer who represents activists in a “Nuremberg’ court case, filed at the ICC on december 6th
On the ICC website I find no confirmation on the case OTP‐CR‐473/21 in preliminary investigation
– Could you provide evidence of the confirmation bij ICC, a living person that they received your complaint and will investigate it, or did you just send an email to info@..(which anyone can do)
– what is the law firm you work(ed) for, since your correspondence is via a hotmail-adres and I find no Hannah Rose lawyer in the UK. Or are you the Hannah Rose that works for the Institute for Freedom of Faith and Security (a philosopher)
The 46 pages of content are familiar to anyone who investigated further in the Covid-case but I do never blindly copy other people’s claims and like to have evidence
best regards

2 Replies to “Internationaal Strafhof meldt niets over OTP-CR-473/21”

 1. Hallo Rypke,

  via Frontnieuws (en Global Research!) werd genoemd bericht ook verspreid.
  Een melding hierover aan de redactie van Frontnieuws leverde alleen onderstaand reactie op (geen excuses of een aankondiging van een rectificatie!):

  Beste,

  Voor op- en aanmerkingen of suggesties over of op artikelen verwijs ik u naar de commentarensectie van het betreffende artikel.

  Met vriendelijke groet,

  Rommel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *