NOS is blij met Wilders, maar haat Baudet

NOS = Fakenews, de geest is uit de fles

In het voormalige Elsevier Weekblad, nu VVD-outlet EW, portretteert Gert-Jan van Schoonhoven in zijn artikel uit demonstratiezomer 2020 de NOS-redactie als slachtoffers van ‘boze burgers’ die op hun beurt gedreven worden door ‘de tijdgeest’ en andere irrationele bevliegingen.

De term extreemrechts, Trump en andere klassenvijanden van het internationaal socialisme buitelen onder het mom van hoorwederhoor/objectiviteit al snel over elkaar. Het enige nieuwswaardige punt in het artikel: er blijkt een direct lijntje tussen de NOS en Wilders te bestaan, en de Staatsomroep is blij met hem.

NOS Teletekst: U bent gek, maar we tonen begrip voor u, ( =je bent een zielige gek)

‘Boze burgers’ versus NOS
Tussen reclames voor Rolex-horloges en zonnepaneel-advertenties kun je – mits je de juiste cookies voor marketing installeert- lezen waarom de NOS zo belaagd wordt, dat ze nu standaard beveiligers in burger met zich mee brengen. Bij EW geldt het motto ‘geldt stinkt niet’, dus kon Ed Nijpels al eerder met 10 tot 20 pagina’s zijn ‘Energietransitie’ adverteren.

Meer dan ‘de tijdgeest’ kan de NOS-redactie niet uitbrengen, waarom zij sinds de Fortuyn-revolte (2002) belaagd worden. En oh wat zijn ze objectief en professioneel:

NOS Nieuws – zeggen redacteuren in koor – is er voor het nieuws van de dag, de ‘duiding’ van dat nieuws en de verschillende ‘perspectieven’ op dat nieuws. Maar niet voor meningen. Schilham: ‘De NOS heeft nooit een mening over het nieuws.’ Bink: ‘Je zal nooit iemand van de NOS horen zeggen: “Ik vind”. Je bent de hele dag bezig om te vermijden dat je bevooroordeeld bent.’

Het NOS Journaal beleert uw kinderen op basis van de milieubeweging

Ze zullen inderdaad nooit zeggen ‘ik vind’. Ze laten steeds de zelfde ‘deskundigen’ onweersproken aan het woord die de partijlijn verkopen, zoals bij iedere staatsomroep. Ze berichten tegen Trump, voor Obama en voor Biden.

Dat de NOS belaagd wordt door boeren ligt dus niet aan hun op zijn best onkundige en vaker partijdige verslaggeving. Want zoals Hans Laroes en Marcel Geleauff en al die NVJ-ambtenarij stelt: wij zijn goed omdat wij dat van onszelf vinden.

‘Hongaarse toestanden? Welnee,’ zegt chef eindredactie Bram Schilham (54) bijvoorbeeld in eerste instantie, in een zaaltje dat op de redactie ­bekendstaat als ‘de vissenkom’. Martijn Bink (48), naast verslaggever één dag per week binnenland­coördinator (‘bico’): ‘Verreweg het grootste deel van de Nederlanders is hartstikke blij met ons. Ja, die ergeren zich weleens aan een foutje. Maar die zijn niet tegen ons.’

Ookal werd er zelfs een andere publieke omroep voor werd opgericht, Ongehoord Nederland, van Arnold Karskens die toont met tientallen voorbeelden hoe de NOS ons voorliegt inzake Syrie, Rusland eva.

De NOS zit bij Ed Nijpels en z’n Pro Demos in het pand

Kreeg EW uitnodiging van de NOS-redactie?
Je kunt dus wel doen alsof je de andere partij ‘wederhoor’ gunt, maar het lijkt er eerder op dat EW een telefoontje kreeg van de NOS-redactie: ga eens met ons mee en laat ons slachtoffer van ‘de tijdgeest’ en klassenvijand Baudet spelen. Gert Jan Schoonhoven zijn VVD-outlet EW heeft de zelfde klassenvijanden als de NOS, ‘de populisten’, Viktor Orban en extreemrechtse Trump en Baudet:

Chef politiek Van der Heyde zegt er enerzijds niks van te geloven dat Wilders de publieke omroep echt wil killen. ‘Dat is voor de bühne. Ik geloof serieus dat Wilders de NOS heel belangrijk vindt.’ Haar redactie werkt al jaren goed met hem samen.

Bijvoorbeeld als hij in zijn eentje gaat demonstreren, zoals laatst op 10 juli op het Binnenhof (‘Geen cent naar Italië!’), bij het bezoek van de ­Italiaanse premier Giuseppe Conte aan premier Mark Rutte. ‘Dat is gewoon nieuws.’

Maar Baudets oproep om de NPO te ‘saneren’, ja, die voelt ze wel als een bedreiging. ‘Dat vind ik vervelender. Dat klinkt als iets onaangenaams. Alsof de politiek er straks over gaat wie er wel en niet journalist mag zijn in Nederland. Baudets strijd tegen “het mediakartel” is ideologischer. Hij zegt dat we een agenda hebben. En die hebben we niet.’

‘Journalist’ NOS, de NPO is verantwoordelijk voor tienduizenden doden

NOS houdt stiekem van Wilders
De NOS heeft geen EIGEN ‘agenda’, ze volgen slechts de agenda van hun broodheer. Je hoeft maar in de Raad van Toezicht te zien wie daar in komen, Karteldieren als ‘terrorismecoordinator’ Tjibbe Joustra, en wie de baas van de omroep is, Sjoela van D66, en waar ze inpandig zijn, bij Ed Nijpels zijn ‘Huis van de Democratie’ (huis van het globalisme).

Maar lees nu eens goed wat Dominique van der Heyde hier zegt: voor Wilders zijn ze niet bang. Die kan zelfs hun redactie bellen dat hij tegen Rutte gaat demonstreren. De enige echte bedreiging is Baudet.

Dat is logisch, omdat Baudet als pupil van de geleerde conservatief Roger Scruton
a. een democratische ledenpartij heeft, de grootste van NL in korte tijd en dat hij ook ministers zou kunnen leveren die zelf lid van de partij zijn
b. Wilders niet meer is dan een Joker en Katvanger van ‘rechts’ na de moord op Fortuyn

Wilders schreeuwt wat ‘boeh Islam’, terwijl juist Moslims een conservatieve factor van betekenis kunnen zijn. Die zijn pro-gezin, tegen staatsmenging in eigen gelegenheden, tegen vaccinatieplicht. Behalve een ‘gevoel van onbehagen’ is er niet veel meer, waardoor ‘rechts’ zo gemotiveerd lijkt.

Pas 15 jaar na dato gelezen: ‘links’ werkt internationaal en nationaal goed samen, bezet de instituties van academia en media, ‘rechts’ kan weinig meer dan boeh roepen

Terwijl dat ‘gevoel’ niet uit de lucht komt vallen, maar Fortuyn had het al precies geschoten. Doorgeschoten globalisering, privatisering van de publieke ruimte, de ontmenselijking door neoliberalisering die hij ‘puinhopen van paars’ noemde.

Er wordt in boardrooms en op internationale conferenties over ons besloten. Daaruit volgen dan ‘akkoorden’ die dictaten worden waarop de mensen die aan de Klimaattafel zaten mogen binnenlopen op onze kosten. Met burgers op het menu.

Hoe terecht is hete dan dat je doet alsof dat enkel wat ‘boze burgers’ zijn. Waarbij ‘emotie’ staat tegenover ‘ratio’ en ‘de’ wetenschap; Dat is waarop de NOS patent zegt te hebben met hun financier, Het Kartel van de Multinational Koninklijke Oligarchie Nederland BV.

Hugo en de hem loyale ‘journalisten’, regime-activisten van De Telegraaf, NOS, RTL

Partij voor ‘Vrijheid’ met dictatoriale structuur
Wilders partijgenoten kunnen zelf geen lid worden, noemt zich Partij voor de Vrijheid, maar zijn eigen partij heeft een dictatoriale structuur. Niettemin vangt hij op ‘rechts’ 20 zetels weg, meer dan een miljoen kiezers, die zo nooit enige machtsdeelname zullen krijgen.

Er is voor PVV-Kamerleden geen enkele motivatie zich werkelijk in te spannen als controleurs van de macht, buiten het riante Kamerlid-salaris opstrijken. Je hoort Martin Bosma eens in de zoveel tijd een vakkundige speech geven zoals over Orwellongren. En vervolgens kan hij weer achter de geraniums gaan zitten.

Zo Wilders zijn ‘Partij voor de Vrijheid’ iets zei, was dat in de trant van ‘de overheid moet het keiharder aanpakken’. IN plaats van: de overheid heeft wurgcontracten van farmaceuten als leidraad genomen die zich niet aansprakelijk hoeven houden voor gevolgschade van hun ten onrechte als ‘vaccin’ verkochte experimentele mRNA-therapie.

En de huidige VWS-Minister Kuipers had als Erasmus-UMC-baas financiele banden met Astra Ze Neca

De NPO en de omroep die bejaarden bang en dom houdt: MAX

Noord Korea aan de Noordzee
Wat dat betreft heeft de klassenvijand van de NOS/EW (= VVD) en al die andere oude corporate media – Viktor Orban- het best goed gezien: Er is geen verschil tussen neoliberalen en communisten. Een Neoliberaal is een communist met een diploma.

Of DSM (Zeike Fijbesma) en Shell nu bepalen met wat ambtenarij bij Buitenlandse Zaken (en door hen groot gesubsidieerde stichtingen), VNO-NCW en de Vereniging van Banken wat de politiek doet…

… of enkele partijbonzen hebben het bedrijfsleven in handen als staatsbedrijven. Wat is het verschil. Corporatisme en communisme werkt in de praktijk eender, wat de Amerikanen ‘crony capitalism’ noemen. Dat je met je lobbyisten de wetgeving installeert waarop je zelf gigantisch binnenloopt.(Klimaatwet)

Wat zich nu als ‘rechts’ identificeert voldoet aan de definitie van een Argentijns oerconservatief waarvan de naam me even ontschoot:

Modern rechts is het links van gisteren dat met rust gelaten worden wil.

De Partij heeft altijd gelijk (je moet NPO altijd in spiegelbeeld lezen)

RINO’s
Het zijn allen de zelfde seculier liberalen, pro-Europa, pro globalisering, pro CO2-politiek, en ‘de’ wetenschap zegt wat waar is. Re-actief, vandaag verdedigen waarop je gisteren nog tegen was.

Moderne VVD’ers zijn net zo liberaal als wat men in Amerika ‘RINOs’ noemt: Republicans in Name Only. Mensen die zich meer inspannen voor de ‘multilaterale’ orde (artikel 90 in Grondwet van 1983 waar Rutte naar verwijst) dan voor eigen erfgoed en bevolking.

Op Truthstreammedia kon je zien, dat ook het historische pand waar ooit de Amerikaanse Grondwet werd opgesteld door de ‘Founding Fathers’, nu als ‘werelderfgoed’ voor een ‘wereldgemeenschap’ wordt verkocht. Als je eenmaal door alle bewaking vanwege ‘terrorisme’ heen bent. Dus niet meer ‘nationaal’ erfgoed.

Terwijl alleen nationale democratieen enige borging van individuele grondrechten kennen. Die worden door de NOS en VVD/EW als ‘populisten’ gedemoniseerd.

Publiek in opwachting vrijheidskaravaan

Dus men laat Wilders wat zetels wegvangen van nationalistischer georienteerde fracties.

De rest ‘op rechts’ versnippert, deels omdat de Kartelmedia hen continue onder vuur nemen, daarbij door ‘De Rechterlijke Macht’ geholpen, en andere door het internationaal socialisme toege-eigende instituties, van academia en media tot lager onderwijs. En dus is er nu sprake van een Internationaal Socialistische Eenpartijstaat in de praktijk. Noord Korea aan de Noordzee, met de Nationale Propaganda Organisatie (NPO) als spreekbuis.

Pas wanneer de PVV kan opgaan in de FvD, en al die andere snipperfracties over hun deelbelangen stappen kan dat veranderen. Maar misschien heeft hun overheid dan al een verbod gefixt op de FvD dankzij de nieuwe wet van Sander Dekker (VVD)

One Reply to “NOS is blij met Wilders, maar haat Baudet”

 1. Wat je nu ziet gebeuren, die plannen werden toen al beschreven.
  De oorsprong van gedachten en ideen voor de one worlders.
  Lees die boeken maar en je begrijpt het heden beter.

  Adam Weishaupt completed his task May 1st, 1776.
  The plan required the destruction of ALL existing governments and religions. This objective
  was to be reached by dividing the masses, whom he termed Goyim (meaning human cattle) into
  opposing camps in ever increasing numbers on political, racial, social, economic and other
  issues. The opposing sides were then to be armed and an ‘incident’ provided which would
  cause them to fight and weaken themselves as they destroyed National Governments and
  Religious Institutions.

  John Robinson 1778.
  In 1798 John Robison published a book, entitled “Proof of a Conspiracy to Destroy All Governments
  and Religions”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *