Coronacircus trekt voorbij, nu De Grote Schoonmaak!

Aldus het RIVM, VOOR de regering plots van koers veranderde

Heeft Boris Johnson het WEF-complot van James Bond-boef Klaus Schwab ondermijnd, en is het nu ‘abort mission’? Er komt teveel nare lucht uit de beerput vrij, zoals de onthulling in het New England Journal of Medicine, waar je in de ‘supplementary materials’ (niet in de samenvatting die journalisten lezen) kunt zien: mRNA-injecties beschermen niet tegen oversterfte door COVID. De placebo-groep telt zelfs 1 dode minder dan die met de injecties. Dat is gepubliceerd in een medisch toptijdschrift, niet in ‘fuckrutte-earthisflat.com’.

Pinky and The Brain
Is het een kwestie van ‘Pinky and The Brain’. De cartoons waarbij The Brain zijn masterplan ontvouwt ‘to rule the world,’ maar hij laat altijd steken vallen. Je krijgt met mensen nooit ALLE neuzen voor lang de zelfde kant op. Er zijn altijd mensen die blunderen, die steken laten vallen.

Dit en andere lekken in de beerput zouden de plotse omslag van ook de Nederlandse regering kunnen verklaren: mondkappen en QR ‘de ijskast’ in, waar ze vorige maand nog met Ernst Kuipers vol op het corona-orgel bliezen. Daarnaast neemt niet de helft van de bevolking ‘de booster’ nog. Overal hoor je ook dubbel geprikten boos klagen, dat ze voor niks die prikken namen.

Omdat ze het ten eerste al niet voor ‘gezondheid’ deden, maar om op vakantie te kunnen of om het museum/de horeca in te mogen.

Je kunt als technocratische utopist ergens in de wereldtop wel een volmaakt plannetje bedenken. Maar er ontstaan altijd lekken, mensen die blunderen, het script dat hapert, want je werkt met mensen. En is er 1 schaap over de dam, na de blunders (vanuit WEF-oogpunt) van Johnson, dan volgen er meer.

Je mag kiezen maar hebt geen keuze šŸ™‚ Aldus het RIVM

Dan zou Mark met zijn WEF-tas gedwongen zijn geweest om WEF-gas terug te nemen. Anders krijg je revolutionaire toestanden. Je kunt dat gas terug nemen als tactiek zien om de groeiende vrijheidsbeweging te ondermijnen. Dat dit dan plots een stel extremisten lijken omdat er immers niets meer aan de hand lijkt bij hun overheid.

Dan kunnen we voorlopig weer met het oude normale leven verder.Ā Zelfs als je daar eigenlijk maar van maandagmorgengevoel tot ‘thank god it’s friday’ in leefde, dan kun je met Joni Mitchell blij meezingen:

don’t it always seem to go, that you don’t know what you’ve got till it’s gone.

Met mmv Rob Swart (Wageningen UR/RIVM) in 2002 geschreven, betaald door Rockefeller Foundation. De Wil tot Macht maar dan met andere modellen

Of is de oogst al binnen?
Circus Corona trekt voorbij. De mondkapjes in het vuilnisvat, de overheid en instituties bij steeds meer mensen nog weer een stukje minder geloofwaardig. Maar mensen vergeten snel. Dus permitteren we ons hier wat geinformeerde speculatie.

Dit betekent niet dat ‘de strijd’ is gestreden. De schade van lockdowns voor Nederland, haar sociale weefsel en mkb is monstreus te noemen. Was dat niet het ware doel van de hele operatie? Dan is de oogst voor de wereldcommunisten/neoliberalen binnen.

Dat ze het MKB middels 2 jaar ruinering, 60% meer faillissementen voldoende staats-afhankelijk hebben gemaakt. Dat je goedkoop hele bedrijfsonderdelen kan opkopen. Of dat ze via die afhankelijkheid het eigenlijke plan door het keelgat kunnen schuiven: de CO2-zwendel, de waarde van mensen en de hele natuur meten in tonnen CO2 als fiat currency, waarde via schuld.

Wat bedrijven met meer dan duizend medewerkers al moeten, CO2-boekhouding rapporteren zou je dan ook op kleinschaliger niveaus kunnen afdwingen.Ā Bedenk dat de werkelijke crisis, de financiele alles behalve is opgelost. De ‘Going Direct Reset’ van Blackrock staat nog, de afschaffing van contant geld enzovoort. Het eigenlijke werk is nog maar net begonnen.

Sinds mei 2020 zelfs geen epidemie meer, aldus de cijfers van het RIVM

Nederland op de proef gesteld
Onder de cover van COVID is een heel arsenaal regelgeving in wetgeving in de steigers gezet. Een soort revolver in de kast van regeringen, die ze bij het minste of geringste onraad weer uit de lade kunnen halen. Zie daarover ook het artikel van eergisteren.

Het zelforganisatievermogen van de bevolking en haar democratische zin wordt hier extra op de proef gezet. Het eigenlijke dossier dat ons de meeste kopzorgen bezorgt, de CO2-zwendel staat nog onverminderd in de steigers met verdubbelde energierekeningen, een landschap dat verwoest wordt door Ernst Paul Nas en Sandor Gaastra van het ‘Ministerie van Klimaat’.

De boerenstand en de visserij op het hakblok van door overheden met subsidies volgestopte actiegroepen. Het veelkoppig monster van technocratisch utopisme, het geloof dat je ‘de betere wereld’ zou kunnen maken via centrale planning is in alle maatschappelijke geledingen doorgedrongen.

Van onderwijs en wetenschap tot de rechterlijke macht, het is geinfecteerd met D66’ers die met misbruik van staatsgeweld hun ‘betere wereld’ willen afdwingen (public interest litigation heet dat in juridische zin)

Globalisten proberen alles in hun 2030 Agenda te knopen

2030 Agenda staat nog overeind
De 2030 Agenda/Agenda 21 is niet weg. Onder het mom van een Europees ‘Green Recovery Package’ worden honderden miljarden euro’s naar beleidsdoele n van dat programma gesluisd. Inclusief ‘digitalisering’ waarbij QR-codes van mensen een wezenlijk deel van het plan zijn. Omdat we aangesloten moeten worden op een ‘Internet of Things’ waarbij onze data hun verdienmodel zijn (surveillance capitalism)

Wie stelt ‘QR-codes zijn voor producten, niet voor mensen’ heeft het half goed: WIJ zijn de producten in hun Vierde Industriele Revolutie.

Maar wie voor zijn nieuwswaarde te zeer afhankelijk was van ‘corona’ breken magere tijden aan. Waarover moet je dan nu nog schrijven? Bij Interessante Tijden leeft dat probleem niet zo. We begonnen dit dagelijkse webazine in maart 2017 vanwege die rare materialistisch-utopische visie die het Westen in haar greep kreeg.

Het boek met schutbladen van historisch Frisia, het inspirerende tegengif bij doorgeschoten globalisme: HIER bestellen

Werk aan de winkel/De Grote Schoomaak
Als antwoord daarop maakten we vervolgens mijn fotografisch en prozaisch debuut ‘Liever dood dan Slaaf, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid’. Hoe hervind je de eigen autonomie weer. Als je nu iets hebt gezien, is dat wel het belang van individuele natiestaten. Zolang er ongeveer 200 landen zijn, is er altijd eentje bij die eigenwijzer kan doen dan andere landen.

Wat de Engelsen flikte, uit de Eurosovjetunie stappen, wie zegt dat dit ons niet zou lukken? De utopie van een Verenigde Staten van Europa, ooit bedacht door een Wallstreet-bankier, met haar Eurodollar, ontworpen bij de BIS in Basel: die technocratische wensdroom kan dankzij ‘corona’ nu evengoed versneld instorten.

Er is meer politiek mandaat daarvoor gemaakt.

Zo werkt dat ook regionaal. Denk aan de kantons in Zwitserland. Zo zouden andere Nederlanders zich bij de Friezen kunnen aansluiten voor een Frexit; Meer zeggenschap over je eigen regio, geen omvolking meer en andere utopische plannetjes die altijd in dystopie uitmonden.

Geen import in de rechtelijke macht, laat staan politie van heinde en verre, maar gewoon Friezen, die met de eigen mensen begaan zijn. Omdat ze daar ook direct verantwoording aan moeten afleggen. Mij heeft de afgelopen twee jaar enkel goede dingen gebracht.

Er is dus enorm veel werk aan de winkel. Met ‘Liever dood dan Slaaf’ als inspiratiebron kunnen we die strijd nu aan. Daarin haal je inspiratie voor wat je WEL wilt, in plaats van enkel angst voor wat je NIET zou willen. Bestel het dus via onze Webshop.

2 Replies to “Coronacircus trekt voorbij, nu De Grote Schoonmaak!”

 1. Je zegt het weer goed. Als de macht nog verder hadden doorgedrukt dan werd het onzeker voor ze. Ook is twee jaar een soort van vuistregel hoe lang een ā€˜pandemieā€™ mag duren, op een gegeven moment zijn mensen er klaar mee. De periode tot de herfst wordt gebruikt om te evalueren en alles verder dicht te timmeren. Schwab gaf in zijn boek (van juni 2020!) al aan dat de nationale responsen op de plandemie inadequaat en versnipperd zijn. De eindeloos herhaalde panacee is mĆ©Ć©r ā€˜global governanceā€™. Daarom reist Kuipers binnenkort af naar Zwitserland om onze laatste restjes zelfbeschikkingsrecht weg te tekenen ten faveure van ā€˜global pandemic preparednessā€™ ofzo onder regie van de WHO. Schwab citeert overigens een tweet van Gates die aangeeft dat de WHO meer macht moet krijgen.
  Hier nog een pareltje dat ik vandaag van mijn wederhelft kreeg doorgestuurd: https://www.weforum.org/agenda/2022/02/how-russia-s-digital-track-and-trace-system-helps-consumers/. Onderstreept het inzicht hoe de mens wordt ingebonden in het ā€˜surveillance capitalismā€™ model. Overigens vergezeld van de bekende ā€˜lofty goalsā€™ waar je onmogelijk tegen kunt zijn…

 2. De strijd is nog lang niet gestreden. Wie het vermogen tot globaal inzicht verzameld,
  ziet deze oorlog tegen de mensheid nog steeds voltrekken.
  Laat u niet misleiden. Het programma Covid en Samenleving loopt tot 31.03.2025.

  In tegenstelling tot de nepdemonstratie van truckers hier, gaat ze in USA/Canada gewoon door:
  A parallel American freedom convoy will leave Southern California for Washington D.C. on March 5 involving tens of thousands of American truckers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *