Harde waarheid = ‘desinformatie die anderen schaadt’

Het voorgeschreven narratief weerspreken

We zijn vanwege het plaatsen van het artikel van gisteren op Facebook weer in de hoek gezet door de juf van Safespacebook. Alles dat het voorgeschreven narratief weerspreekt- ook als dat is gebaseerd op een medisch toptijdschrift- heet ‘desinformatie’. Dat neemt niet weg, dat er ontzettend veel kletsverhalen de ronde doen bij mensen die zichzelf tot de ‘vrijheidsbeweging’ rekenen. Maar dat is niet anders dan bij vele politici van alle gezindten. 

Niets geschreven dat onwaar is, maar wel onwenselijk voor het globalisme

Het voorgeschreven verhaal is ‘de juiste informatie’
Facebook steunt de voorgeschreven verhalen, ook als ze op leugens zijn gebaseerd. Wie iets schrijft over CO2-politiek krijgt meteen een link aangeboden naar klimaatalarmisme ‘bekijk hoe de temperatuur in je omgeving verandert’. Ze werken met vrij ‘domme’ algoritmes die dan berichten met bepaalde sleutelwoorden er uit vissen.

Artificial Intelligence, daar vertrouw je alleen blind op wanneer je zelf niet al te slim bent. Facebook ondermijnt zo vanzelf de eigen functie als publiek platform (in private handen, maar die private handen hebben weer staatsmacht)

Politici van de Christenunie geloven dat CO2 een gif is dat je koste wat kost moet bestrijden, terwijl dit groeikasgas de planeet meetbaar vergroent. De CO2-politiek stort de zelfstandige middenklasse in de armoe, zoals via verdubbeling van de energierekening en daarnaast verniel je zo het hele buitengebied.

Wie kent een betere definitie van ‘desinformatie die anderen schaadt’. Van Facebook mag je vrijuit de CO2-hysterie aanwakkeren.

Klimaatalarmistische desinfo mag wel blijven staan

Je hebt dus officieel goedgekeurde desinformatie, en je hebt desinformatie die ongeloorloofd is. Omdat dit bijvoorbeeld regeringsbeleid ondermijnt. Ook mensen met wie je politiek kon sympathiseren maken zich even hard schuldig aan desinformatie.

Zo hoor ik net dat Wybren van Haga met zijn BVNL-partij op ‘geothermie’ wil inzetten als ‘bewezen energietechniek’. Dat krijg je wanneer je geen bal van energie weet (energiedichtheid) en je wilt toch iets roepen voor de buhne. Hij zou mijn verhaal voor De Ingenieur eens moeten lezen over ‘Het Lauwe Goud’.

Ja geloof je het zelf?

‘ZE’
Maar ook bij Cafe Weltschmerz draven ze wel eens door als ze het over ‘Ze’ hebben die de wereld controleren, ‘De Cabal’, wat die na een rondje internet en een hijs aan een dikke vette joint uit zouden spoken met ons, samen met hun reptielenvrienden. Of wat Q nu weer gezegd zou hebben… Teveel op het internet rondhangen kan ook je mentale gezondheid schaden. Ga gewoon lekker naar buiten, ontmoet echt bestaande mensen.

De realiteit kan minder poetisch zijn. Kijk ook naar de onzin die de mainstream media verkopen. Die journalisten doen dat niet bewust, het zijn grotendeels gewoon ezels die net zo gemakkelijk dingen overschrijven als iedereen.

Leer mij journaille kennen. Zelf loop je ook continue het gevaar te vlot iets voor ‘waar’ over te schrijven. Terwijl je dat later herroepen moet. Iedereen maakt fouten. Omdat iedereen feilbaar is, kan er ook niet een uniform wereldbestuur bestaan ‘ZE’ genaamd, dat alle details in de wereld tot microniveau managet.

Wel zie je dat ‘liberals’ en globalisten in Amerika en bij ons de macht grotendeels overnamen, op alle niveaus en instituties. En dat ze geen tegenspraak dulden. Zodat er een soort eenpartijstaat is ontstaan, waar ‘links’ en ‘rechts’ de zelfde politiek voorstaan, terwijl ze oppositie demoniseren en uitsluiten.

Duivelsbeeld toren Skillaard

‘ZE’ dat zou je in de christelijke traditie gewoon satan noemen, de heerser over de wereld. Klaar. Omdat seculieren de bijbel niet willen kennen, en toch met ‘het kwaad’ in de wereld worstelen krijg je dan theorieen over wat ‘ZE’ doen met ons.

Met twee mensen bij elkaar heb je al drie partijen, en wat op ons menselijke niveau van boerenburgers gebeurt gaat op topniveau niet anders. In mijn fotografisch en prozaisch debuut ‘Liever dood dan Slaaf, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid’ blijven we daarom gewoon lekker met de voeten in de Friese Zeeklei staan.

Zo kan hij ook aangepast

Bestel dit magnum opus, mijn Meisterwerk daarom via de website www.lieverdooddanslaaf.com. Omdat er kwaad is in de wereld, en je wilt geen konijn worden dat zich blind staart op de naderende koplampen van een auto, heb je juist inspiratie nodig voor worteling, fundering van wie je bent en waar je vandaan komt. Dan kun je op een gefundeerde wijze het globalisme van repliek voorzien.

 

5 Replies to “Harde waarheid = ‘desinformatie die anderen schaadt’”

 1. Ik heb je artikel over aardwarmte nog eens herlezen, mooi stuk. Daar zitten dus een hoop praktische haken en ogen aan. De werkelijkheid is weer eens niet zo simpel als onze politici lijken te denken. Een kas verwarmen kan net uit bij duur gas en optimale omstandigheden.
  Dat TNO zich er niet meer mee mag bemoeien en dat de ‘markt’ het nu gaat doen en volkomen miskleunt is ook weer een mooie casestudy van hoe het niet altijd goed gaat met marktwerking. Daar horen we onze premier dan weer niet over.
  Dat ‘pisbakkenstaal’ ken ik nog wel van de 2 jaar dat ik werktuigbouwkunde studeerde. Dat kon je oppakken en als je dan een paar minuten later keek dan zag je op de plek je vinger afdruk in roest staan. Dat het pisbakkenstaal heet is wel raar, die dingen worden juist van een veel minder corrosie gevoelige legering gemaakt omdat ze anders veel te snel wegroesten. Daar kan je alleen dingen van maken die niet lang mee gaan of onder een goede laag verf kunnen.

  Door al dit soort nieuws had ik eerst het idee dat we met aardwarmte ook een hoop duurzame energie zouden kunnen opwekken. Boor een diepe put, pomp er water in en het komt als stoom naar boven waarmee je een turbine aandrijft. Alleen had ik wel eens gehoord dat warmteputten op kunnen raken. Duurzaam blijkt mijn idee (en daarmee aardwarmte) ook niet te zijn want de warmte raakt uitgeput.
  Diep onder de grond is de evenwichtstemperatuur een stuk hoger dan aan het oppervlakte maar de warmtestroom natuurlijk niet. Na wat googlelen blijkt die 0,11 watt/M^2 te zijn. Dat had ik ook wel kunnen bedenken want die warmtestroom moet aan het oppervlakte van de aarde hetzelfde zijn als x km dieper. Als het 100W/m^2 was dan was de grond wel warm en hoefde we nooit te strooien in de winter.
  Dus wanneer je veel warmte aan je put hebt onttrokken koelt deze af. Hij warmte wel weer op maar met 0,11 watt/M^2 schiet dat ook totaal niet op. Het is praktisch gezien dus het opmaken van een warmtebron zoals een oliebron opgemaakt wordt. Tot zo ver duurzaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *