Zo maak je gewillig massamediavee

Blijf gezond, nu veranderd in ‘samen voor Oekraine’ bij systeemslaven van het massamediavee

In De Andere Krant van deze week kwam aandacht voor de in december 2019 opgerichte eenheid voor psychologische oorlogvoering bij het Ministerie van Oorlog, het Land Information Manoeuvre Centre (LIMC), en twee legereenheden 108-TeXINT en 109 OSINT.

Die propaganda-eenheid moest met een ‘desinformatie-alliantie’ met het Rutte-regime ieder tegengeluid bij het coronabeleid en ieder EU-kritisch geluid ‘in de kiem smoren’…

De Militaire Spectator sprak in 2017 al over de mogelijkheid van ‘Digital Character Assassination’ door bijvoorbeeld blokkade van Facebook- en Twitteraccounts. Het RIEC van hun Ministerie van Veiligheid (Staatsterreur) spreekt over het aantasten van de ‘sociale positie van het subject’ als techniek bij ‘ondermijning’..

Harde Coronaporno inclusief obscene foto’s aan beademingsapparaat als ‘close-up Cum Shot’

Samenwerking met de Lysenko-akademie (KNAW)
We lezen in De Andere Krant editie 10 van afgelopen zaterdag:

Officieel was het LIMC pas in maart 2020 actief en is toen zonder mandaat en juridische grond begonnen met het in de gaten houden van mensen en organisaties die volgens hen desinformatie verspreidden. Men wist dat dit eigenlijk niet kon:

“Vanwege mogelijke onduidelijkheden over het wettelijk kader van de modus operandi van twee nieuwe JISTARC-onderdelen is besloten geen publiciteit te geven aan de symbolische oprichting op dinsdag 3 december”, valt te lezen in een rapport van Defensie. Toch ging deze organisatie tot eind 2020 door met zijn activiteiten.

Hoe kunnen wij met belastinggeld de jeugd van een hele generatie bederven = Mariken Leurs, ‘Corona Gedragsunit’ en de NCTV

En

De ‘desinformatie-alliantie’ betrof niet alleen afdelingen van de Rijksoverheid, maar ook daarbuiten. De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en het Meertens Instituut werden erbij betrokken om zogenaamd ‘geesteswetenschappelijk onderzoek’ te kunnen verrichten

Dat geesteswetenschappelijk onderzoek konden we ondermeer terugzien in de Handreiking Desinformatie voor (mede)overheden die hun Ministerie van BZK met een landelijk steunpunt extremisme opstelde. Wie het Rutte-regime niet steunt is gek, daar komt het min of meer op neer.

De KNAW noemen we hier de Lysenko-akademie, vernoemd naar ‘de’ wetenschapper die bevriend was met Stalin. Zodat iedere andere visie op biologie dan de zijne in de kiem gesmoord werd, letterlijk.

Hoe herkennen we de patient

PSYOP
Wat uit Wob-documenten naar voren komt, is dat hun overheid actief bezig was tegengeluid op te sporen en te elimineren. Daarnaast werden psychologische technieken uit oorlogstijd nu op de Nederlandse bevolking losgelaten:

Voor het massaal beïnvloeden van het gedrag van Nederlandse burgers wordt door Defensie de zogenaamde Behavioural Dynamics Methodology (BDM) gebruikt. Een vorm van psychologische oorlogsvoering. De programma’s hiervoor werden in 2016 aange- kocht bij de Britse SCL Group, het moederbedrijf van datafirma Cambridge Analytica, en kwamen al eerder in opspraak nadat ze in 2017 voor het eerst werden ingezet in Irak.

In een intern rapport van Defensie aan het kabinet van 19 juni 2020 wordt BDM beschreven: “BDM is … een moderne en geüpdatet versie van wat vroeger PSYOPS werd genoemd. Het baseert zich op inlichtingen over de doelgroep, analyse van die inlichtingen en vervolgens gericht beïnvloeden van de opvattingen en houding van de doelgroep”.

Affiches voor Wilson’s verkiezing 1915.

Creel Committee (1917-189)
Al sinds de Eerste Wereld Oorlog en de Creel Committee (vernoemd naar George Creel) worden die propagandatechnieken nu ook in vredestijd gebruikt. We schreven uitvoerig over het werk van Bernays en Lippmann onder directie van Bernhard Mannes Baruch en de War Industries Board.

Hoe ze een volk dat Woodrow Wilson als president koos onder de slagzin ‘he kept us out of war’ wisten om te turnen tot een populatie, die tweehonderd duizend jonge Amerikanen de dood in de loopgraven inzond in de Romagne (Frankrijk)

Of had Woodrow Wilson zich dat ook verkeerd herinnerd?

Samen voor Oekraine tegen boze dictator Poetin, maar dan 105 jaar geleden

Blauwgele vlagjes voor ‘de democratie’
De slagzin die ze toen voor het intellectueler electoraat gebruikten om hun oorlog te verkopen was ‘making the world safe for democracy.’ Dat argument gebruiken de warlords van de NATO nog steeds om hun vele oorlogen te verkopen van Afghanistan, Libie en Syrie tot de ‘regime change’ in de Oekraine.

Voor ‘de democratie’. Hun democratie, waarvoor de Eurosovjetunie nu zelfs een Actieplan Democratie ontwierp, met een paragraaf tegen ‘desinformatie’: tegen kritiek op hun overheid en ongekozen veiligheidscoordinatoren, commissarissen en ach.. moeten we nog uitleggen dat we in een ordinaire dictatuur leven in de Eurosovjetunie onder het Rutte-regime…

Momenteel zie je dat mensen die nog nooit in Oekraine waren of zelfs maar wisten waar dat oligarchische maffialand lag, lopen te blauwgeel-vlagje-zwaaien uit door de massamedia gefabriceerde solidariteit tegen de ‘boze dictator’ Poetin. De zelfde mensen die met ‘Blijf Gezond’-vlagjes rondliepen hebben een nieuwe ‘samen tegen/voor’-affectie aangeleerd gekregen van hun televisie.

American Cemetary Argonne; “he kept us out of war’.. (not) Always trust your government!

‘Digital Character Assasination’
Psypops, het werkt nog steeds. Hoe doen ze het? Ik trof in de Militaire Spectator dit artikel uit 2017 van Majoor Duistermaat, dat over Behavioural Dynamics een boekje open doet. We lezen klassieke massapsychologie op blz 436 conform het boekje sinds Gustave Le Bon. Mensen volgen ‘autoriteit’:

Majoor Duistermaat deelt zijn duistere gedachten

En zien de warlords van het Rutte-regime mogelijkheden bij het blokkeren van je toegang tot Twitter en Facebook, of digitale karaktermoord bedrijven, om je zo sociaal te isoleren:

Majoor Duistermaat deelt zijn duistere gedachten

De meeste mensen hebben nog geen minimale kennis over de massapsychologie, massa-beinvloeding.

Je zou de documentaireserie ‘The Century of the Self’ moeten zien, die op de BBC werd uitgezonden. Dan heb je de basiskennis om eerder propaganda op te merken, welke technieken gebruikt worden. Maak je dan het werk van Edward Bernays eigen, Walter Lippmann, de twee groten, of het werk van PR-agent Ivy Lee, de rol van ‘filantropische organisaties’ als vorm van belastingontduiking en pr-management van de UBO’s (miljardairs die de grote bedrijven bezitten)

De Nationale Propaganda Organisatie (NPO)

En zodra je door hebt ‘hee, ik word gepsyopt’ houdt de werking van propaganda op. Tot die tijd moet je gesprekken voeren met mensen wiens ‘diepste levensovertuiging’ niet meer is dan een door de massamedia geprogrammeerd geestesleven. Dus, massamediavee: De ruimte tussen je oren is te koop!

Samen met de overheid tegen Het Grote Gevaar…. Nu ‘samen voor Oekraine’ tegen Boze dictator Poetin

Dus wat heeft ’t Rutte-regime voor mij in de aanbieding, bij wijze van karaktermoord? Waarschijnlijk gaan ze me met hun gekochte media wegzetten als antisemiet, hater, holocaustontkenner/klimaatontkenner, bijlzwaaiende kale neonazi, een soort Gretha Duisenberg-turbo, zoals ze dat ook doen bij mensen van de FvD.

Niet omdat dit mijn overtuigingen weerspiegelt, maar gewoon: omdat die vorm van demonisering werkt in de media. En hun Openbaar Ministerie werkt met het RIEC actief met media samen, om ‘de sociale positie van het subject te verstoren’ (memo politie Veldhoven deel van het RIEC, 2017):

‘Verstoring van de sociale positie’: het RIEC

Dan kan ik niet meer aanspraak maken op een heldenstatus, of was dat niet je motivatie Rigje van der Heide (O.M) om zo op mijn webzijde naar teksten te winkelen van meer dan twee jaar geleden, die ik zelf al vergeten was: ‘haa, nu kunnen we hem mooi beschadigen’…?

One Reply to “Zo maak je gewillig massamediavee”

  1. Naast de boekwerkjes van Bernais in mijn boekenkast staat ook ‘The Politics of Obedience’ (The Discours of Voluntary Servitiude) van Étienne de La Boétie geschreven in 1552.

    Van de achterflap: “To La Boétie the spectacle of general consent to despotism is puzzling and appalling”.

    Uitgegeven door het ‘Mises Institute’ met een voorwoord van Murray Rothbard, 80 blz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *