Totalitaire regimes lijken onstuitbaar in ‘vrije’ Westen

Het lijkt een slechte 1 april-grap, het nieuws in deze Interessante Tijden, je knijpt je steeds in de arm en roept ‘zeg me dat dit niet waar is’… De Canadese psycholoog Jordan Peterson vertelt hoe dictator Trudeau met zijn World Economic Forum-lakeien voor martial law ijvert, oorlogsrecht met beroep op artificiele ‘crises’ als ‘Het klimaat’.

Op papier steeds beter beschermd!
Trudeau zijn World Economic Forum-evenknie in Noord Korea aan de Noordzee, Mark Rutler dient met zijn regime nu een symbolische grondwetswijziging in.

Er moet een artikel nul komen waarin staat dat de grondwet onze grondrechten waarborgt. Liegen dat het gedrukt staat, vastleggen in artikel nul, het is typisch wat het Rutte-regime kenmerkt. Precies het tegengestelde doen van wat je zegt. En daar met een woordenbezwering mee wegkomen. Met termen als ‘desinformatie’, ‘ondermijning’ en andere Newspeak bedrijft het Rutte-regime een vorm van spiegeling.

Zelf doen waarvan je een ander beschuldigt, een scheet laten en tegen je buur zeggen ‘je stinkt’.

Sinds 1940-45 zijn onze grondrechten niet zo grof geschonden, als door het onrechtmatig handelende Rutte-regime. Net als in Canada, waar de regering ook de pers heeft gekocht (in Nederland met 1,1 miljard euro overheidssubsidies) heb je een ceremonieel parlement en een applauspers, die niet de macht controleert maar haar oppositie.

Zij ondersteunen allen het voorgeschreven narratief, al de artificiele ‘crises’ van klimaat en stikstof tot corona en nu Oekraine.

Klimaat Socialistische Partij Nederland, fusie van VVD, CU, CDA, Groen Links, PvdA en D66

Eenzaam in het parlement staat Gideon van Meijeren er op te wijzen dat Noord Korea op papier ook de democratie en grondrechten waarborgt. Het regime komt er mee weg, want ‘de pers’ en parlementariers vallen niet de macht aan maar haar oppositie. Dus worden de mensen die de democratie willen herstellen hier met nazi’s vergeleken.

Het enige dat volgens Jordan Peterson hoop vertegenwoordigt is de werkende klasse die in opstand komt. Of het nu de truckers in Canada zijn of de boeren in Nederland. De mensen die het land draaiende houden. Maar die worden ook neergesabeld door de gecontroleerde media daar, zoals de gecontroleerde/gekochte media dat hier ook doen. Boeren die tegen dreigende onteigening protesteren worden door het Rutte-regime geframed als terroristen.

In 1984 van George Orwell vestigde Will Smith ook zijn ijdele hoop op de ‘proles’, de werkende klasse, dat die het regime zou weerstaan.

Het is dus niet zozeer het feit dat een regering de ene noodwet na de ander in elkaar flanst. Maar dat ze er steeds mee wegkomen, dus dat er geen balancerende tegenmacht aanwezig is die zich organiseren kan. De weg naar tirannie verloopt zonder noemenswaardige hindernissen voor het Rutte-regime.

…ze koppelen dit straks…

..aan je betaalgegevens.. zie Blckbx 30 maart

Ze kunnen Gemeentes dwingen om ongevraagd geimporteerde potverteerders op te nemen, de vleestaks komt omdat het Rutte-regime ijvert voor de dis met vlees noch vis (lang voorspeld, de ‘True Value of Food’-standard, SDG2) en natuurlijk: een QR-code als vervangend betaalmiddel van de Pinpas, waarop ook je medische gegevens komen en je energierantsoenering/CO2-budget en bewijs van gewenst gedrag.

Het blanke slavernijverleden
Is er ook nog iets interessants te melden, dat vaste volgers nog niet hadden gezien. We zagen dit filmpje over hoe Barbarijse piraten in de zeventiende eeuw blanke mensen uit kustgebieden roofden, om deze op de slavenmarkt van Algiers te verkopen. Over slavernijverleden gesproken.

Bij mijn onderzoek voor het eigen Magnum Opus, Liever dood dan Slaaf (zie www.lieverdooddanslaaf.com) was al opgevallen, dat de (Zweedse) Vikingen vooral met Arabische handelaren in Human Resources deden. Daarom zijn in Gotland ook zoveel Arabische munten gevonden, Dirhams.

Omdat de Slavische mensen die de Vikingen onderweg buitmaakten bij overvallen op dorpen, Slaven dus, door hen werden verkocht aan die Arabieren. De Ottomanen kwamen in de vijftiende eeuw aan de macht door Constantinopel te veroveren. Zij vormden eeuwenlang een serieuze bedreiging voor de christenheid.

Tot ze eind zeventiende eeuw bij Wenen werden verslagen. Als viering van die overwinning werden toen in Frankrijk croissants gebakken: halve maan-broodjes, een spotverwijzing naar de verslagen cultus van de halve maan, de Islam.

April Snow, nieuwe bestrating achter, de modderpoelen opgeruimd

Verder ben ik sinds zondag al ziek. We hebben hier het fameuze virus opgelopen dat toch wel wat meer is dan ‘een griepje’. Ik verwacht nog minstens het hele weekend lamlendig te zijn, en kreeg met moeite dit stukje er uit.

Wat kun je verder in totalitaire tijden uitrichten zonder meteen opgepakt te worden, of aangeklaagd (zoals ik): je tuin opknappen, met dank aan een handige vriend die ook met portret in mijn fotoboek staat.

5 Replies to “Totalitaire regimes lijken onstuitbaar in ‘vrije’ Westen”

 1. Probeer ook vooral te genieten van het ziek zijn. Voor je het weet ben je weer beter.

  Uitgelezen kans trouwens om een QR code te bemachtigen. Toch handig in het gevang of in de Rechtbank.

 2. Hier vorige week een beetje min geweest, de rest van de familie testen wel positief. Dus konden wij wel raden wat we onder de leden hadden. Gelukkig hoef je je niet aan een of andere regel te houden zolang je niet positief getest bent. Na een week ook wel weer helemaal de oude. Beterschap gewenst Rypke en Afke.

 3. Ja maar Rypke, wat krijgen we nu? Je hele tuin vol steen, het lijkt wel zo’n moderne tuin voor de onderhoudsloze hersenpan!

  Nee geintje, de vrouw des huizes heeft natuurlijk gevraagd om de droevendaalse treurenis op te ruimen en de kloostertuin ook tot kloostertuin te maken i.p.v. een woestenij/chaos die we alleen kennen uit Genesis.

  Jullie hebben weinig ruimte zie ik al wel. De tuin van mij en het vrouwtje is 5m x 11m, die van jullie is nog kleiner lijkt het wel en ook minder zonnig, tenzij er rechts achter dat boompje nog een enorme ruimte schuilgaat 🙂 Bij ons hebben we het terras dat er lag verkleind, het pad verplaatst en uiteraard al het plastic gras waarmee de rest van de tuin bedekt was verwijderd.
  Nu staan er 3 fruitboompjes (echt hele kleine), 3 fruitstruiken en nog wat ander klein spul (Vlinderstruik, Japans Esje, 2 Totemcypressen, Lavendel en nog wat ander spul waarvan ik naam vergeten ben met bloemen voor insecten, na de vorst plant ik nog wat 1-jarig spul voor nectar drinkende insecten). Daarnaast staat er een hommelhuisje, diverse dingen voor vogelvoer en vogels kunnen nog overal badderen dus het is een levendige boel achter bij ons. Zelfs een kleine tuin kan tot een klein paradijsje gemaakt worden!

  Jullie hebben wel wat leuks met die hoogteverschillen aan de zijkanten!

  Beterschap ook, ik hoop dat het ergste over is maar dit kan een zwaar verloop hebben dus hou vol en rustig aan maar! Ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat dit uit een laboratorium geglipt is maar daar komen we wellicht nooit achter.

 4. Aan het totalitaire regime in de Oekraïne zal binnenkort wel een einde komen. Vermoedelijk zullen de Russen de zaak voor 9 mei klaar willen hebben. Dan vieren ze namelijk de Dag van de Overwinning. Op de nazi’s van 70-80 geleden, maar nu straks ook op de nazi’s van het hedendaagse Oekraïnse, volledig gesteund door de Europese Unie en het Biden administratie. Het zijn inderdaad interessante tijden, merkwaardig tijden.

  Nu de Russen de mensen in de Donetsk en Luhansk zo goed als hebben verlost van al dat Westerse ‘democratische’ geweld tegen deze onafhankelijke republieken met behulp van hun wapens, hun nazi’s met hun NATO-opleidingen kan er weer humanitaire hulp worden gegeven aan de zwaar getroffen burgerbevolking.
  https://www.youtube.com/watch?v=yiPnaWuxw3A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *