Voortaan iedere twee weken bij BLCKBX te zien


Gisteravond weer meegewerkt aan het journaal van BLCKBX, het waardige nieuwsalternatief voor de MSM. Met daarin aandacht voor het artikel dat ik maakte voor De Andere Krant van dit weekeind, over het sneller inzetten van Staatsnoodrecht, in dit geval de Wet Verplaatsing Bevolking.

Die noodwet uit 1952 werd na zeventig jaar onbruik plots afgestoft, en ik toon dat die inzet niet zomaar uit de lucht komt vallen. Dat plotse gebruik is onderdeel van een al vier jaar oud plan om met ruimere definties van ‘buitengewone omstandigheden’ sneller van noodwetten gebruik te kunnen maken.

4 Replies to “Voortaan iedere twee weken bij BLCKBX te zien”

  1. Mooie uitzending weer. Jouw kennis en beargumentering is erg goed. Een beetje minder sarcasme zou nog meer recht doen aan jouw presentatie. Meer mensen zullen daardoor naar je gaan luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *