Rijksoverheid.nl (Publieksvoorlichting) = Bertelsmann (Privaat)/Webhelp

Bertelsmann = steunpunt (inter)nationaal socialisme

Dankzij een oplettende informant die ook Gutersloh (DE) bezocht waar het Bertelsmann-imperium zit gevestigd, eigenaar van RTL, vernemen we dat de rijksvoorlichting is geprivatiseerd. Arvato van het Bertelsmann-imperium verzorgt al sinds 2008 de publieksvoorlichting van Postbus 51, dat opging in de Rijkspropagandadienst van Rijksoverheid.nl. Die privatisering van het publiek bestuur, publieke ruimte en nutsvoorzieningen past in de 2030 Agenda.

Trudy op bezoek bij Bertelsmann, eigenaar RTL Fakenews

Rijksoverheid.nl kunnen we zelden op een waarheid betrappen, wanneer het bijvoorbeeld gaat over energie en klimaat. Rijksoverheid.nl verkoopt de zittende regering en beleid met marketingtechnieken aan het belastingvee dat voor die peperduurzame stokpaardjes in de buidel mag tasten.

Bij bezoek aan Bertelsmann in Gutersloh zie je ook de Woke-strijdbanier aangeplakt, die Christenunie-minister en landverrader Henk Staghouwer nog hees samen met Rob Jetten. En die laatste is weer lid van de Trilateral Commission geworden, ooit opgericht door David Rockefeller.

Tot op het politiebureau van Joure wapperde die strijdbanier van het globalisme-fascisme/neomarxisme, waar alle multinationals en ook de NATO zich aan committeren.

Arvato, doet Rijksoverheid.nl, foto PP

Het is opmerkelijk dat een grote private partij dus spreekt met de stem van hun overheid. Maar wie mijn eerdere reportages al las over het bezoek aan Bertelsmann is niet geheel verbaasd. Immers, wie was er ‘CEO’ van de Bertelsmann Stiftung, de aandeelhouder van RTL? Aart Jan de Geus, de oud-CDA-politicus die tevens in het bestuur plaatsnam van de Triodosbank.

Voor de Bertelsmann Stiftung hield Mark Rutte ook zijn lezing over ‘ikzelf’ als de Europese middenweg. En hij ventileerde nog zijn ijver om de CO2-zwendel te faciliteren. (55% meer CO2 zwendel voor 2030) Nadat eerder de nutsbedrijven al in handen kwamen van buitenlandse multinationals Vattenfall en RWE, en nadat ons water al werd geprivatiseerd, is zo al 14 jaar terug de stap gezet om de rest van het ‘publiek’ bestuur te privatiseren.

Woke-vlag op de deur

Zo zien we andermaal dat Nederland voorop loopt in de 2030 Agenda van de Verenigde Naties. De CO2-politiek en ‘biodiversiteit’-politiek behelst namelijk de privatisering van de publieke ruimte. Dat noemen ze de ‘commons’.

Dus moeten boeren en vissers ook niet gek opkijken, wanneer een regering besluiten neemt die vanuit publiek oogpunt in kosten en baten krankzinnig lijken. Het is gekte, maar er zit methode achter.

Zoals het wegkopen van boeren voor 25 miljard euro, vanuit een leugen. (de valse connectie tussen ‘natuur’ en ‘stikstof’) Er zijn private partijen die daar baat bij hebben, zoals bij de grond. De strijd die we dus voeren is hoe we het publieke bestuur weer van de inwoners van Nederland maken, in plaats van UBO’s (ultimate beneficiary owners) van het grootbedrijf en de banken.

Het liberalisme-fascisme als staatsideologie.

Je ziet het standaard aan de wijze waarop politici carriere maken. Doen ze hun best voor De Belangen, dan krijgen ze een commissariaatje en stromen ze door de boardrooms in. De Tweede Kamer is dus een sollicitatieplatform waar politici mogen tonen hoe ze als lobbyist te gebruiken zijn voor De Belangen. Eerst zijn ze kamerlid, minister en later multicommissaris, denk aan Hans Wijers als een van de vele voorbeelden.

Aart Jan de Geus (Triodos Bank, Bertelsmann Stiftung) wil je kinderen al chippen, net als de hond en de koe

Zie hoe Edith Schippers nu bij DSM is terecht gekomen, en ‘CEO’ werd van Food Valley. Nederland heeft dus een ceremoniele democratie, we zijn een bedrijf, de Koninklijke Oligarchie Nederland BV.  Dus spreekt Rijksoverheid.nl je op de snelweg ook aan met ‘hou JE aan de snelheid’. Tutoyeren.

Net als Bertelsmann draagt ook Webhelp een Woke-vlagje

Inmiddels heeft het Franse Webhelp het stokje overgenomen van Bertelsmann, met een door Ahmed Aboutaleb geopende vestiging bij Rotterdam CS. Zij mogen namens het Ministerie van Algemene Zaken ons een ‘customer experience’ geven van de neoliberale BV Nederland/ je krijgt nooit de verantwoordelijke ambtenaar meer te spreken, maar wordt door een commercieel callcentre afgepoeierd.

Dat past in de trend om een land als een bedrijf te leiden, met dito visie op inspraak van de mensen die de buidel mogen trekken. 2030 Agenda. Webhelp heeft een dochterbedrijf in Amersfoort, B2B Secure.

4 Replies to “Rijksoverheid.nl (Publieksvoorlichting) = Bertelsmann (Privaat)/Webhelp”

  1. Ik ben benieuwd hoe onze wereld er uit zal zien als we alles en iedereen gechipt hebben en als dan de elektriciteit
    voor langere tijd uit valt. Schieten we dan allemaal in de gordijnen?

  2. Het was inderdaad Arvato in Vemlo. Maar nu niet meer. Nu is het Webhelp in R’dam (na een aanbesteding). En dan gaat het alleen om het voorlichtingscentrum (vraagbeantwoording via telefoon, e-mail en social media). De redactie van Rijksoverheid.nl valt onder het ministerie van AZ.

    1. Dank Irene voor de correctie. Dat Rijksoverheid.nl onder Algemene Zaken valt is bekend, ik heb daar zelf gewerkt (in het Valkenhuis). Nogal logisch dat die eindverantwoordelijk zijn, waar het om draait is dat jullie overheid een private partij gebruikt om publiek af te poeieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *