Omstreden Vrijmetselaars-monument V.S. opgeblazen

Vrijgegeven beeld politie Georgia

De Georgia Guidestones in de Amerikaanse Staat Georgia- bekend als het ‘Amerikaanse Stonehenge’-zijn in de nacht van 5 op 6 juli opgeblazen met zware explosieven door onbekenden. Het in 1980 opgerichte monument met vier recht opstaande stenen tafelen gaf 10 geboden voor de 21ste eeuw. Deze stenen tafelen met astrologische aanwijzingen waren omstreden door hun eerste gebod: dat er maar een half miljard mensen op aarde mogen leven ‘in perpetual balance with nature’. Daarnaast prijzen ze de eugenetica aan.

Eerste Gebod van Amerikaanse Ecofascisme op Georgia Guidestones

Volgens die ecofascistische visie dient er dus een bevolkingsreductie van 7,5 miljard mensen plaats te vinden.

We kregen het goede nieuws via Robert Sepher, die een video over dit bij de massa onbekende monument maakte. Er waren al eerder aanvallen op het monument gepleegd door christenen, die er stukken uithakten en die leuzen kladden op wat zij zien als satanisch getuigenis.

…ze worden regelmatig beklad door Christenen die er een satanisch idee achter zien: maar ze worden dus ook weer schoon gemaakt…Bron foto Wikipedia

Er is nooit bekend gemaakt wie het massieve monument ooit neerzette, behalve een anonieme afzender die zich ‘RC Christian’ noemde.

Het lukt niet iedereen om een stuk grond op te kopen en om daar met toestemming van autoriteiten een monument te plaatsen, dat oproept tot massamoord. En dat de autoriteiten dat monument vervolgens onderhouden en schoonmaken, wanneer het weer door boze christenen is beklad. De meest logische hypothese is dus, dat het invloedrijke en vermogende mensen waren.

Maar nu hebben onbekenden dus met zware explosieven 1 van de massieve stenen omver geblazen. Beelden van de explosie zijn opgenomen op camera’s bij het monument, die door de politie zijn vrijgegeven. Je kunt dit interpreteren als ‘de geest is uit de fles’. Men pikt het globalisme-fascisme met haar klimaatsocialisme niet meer, dat nu uit naam van Great Reset/Build Back Better uitgerold wordt over de Westerse – voormalige vije- wereld.

Zo kun je ook al zien dat de Canadese truckers op het web steun betuigen met de Nederlandse boeren. Ook is het al internationaal nieuws dat de Gestapo van het Rutte-regime een 16 jarige jongen bijna doodschoot en vervolgens met de valse beschuldiging ‘poging tot doodslag’ al drie dagen vastzetten.

6 Replies to “Omstreden Vrijmetselaars-monument V.S. opgeblazen”

 1. oprichtingsdatum: maart 22 1980

  is 3-22-1980

  322 verwijst naar skul and bones

  1980 is 1+9+8+0= 18

  18= 3x 6

  Duidelijk wie dit zogenaamde monument geplaats heeft.
  De satanische elite van skul and bones met verwijzing naar het getal van het beest.

  Groet, Jan.

 2. Zo! Vooral regel nummer 1, dat maar 0,5 miljard mensen mogen bestaan op enig moment is natuurlijk een steen des aanstoots. Dat dit ‘de natuur’ ‘in balans’ houdt is natuurlijk maar helemaal de vraag. Ik kan wel een leefwijzen bedenken waarbij 0,5 miljard mensen te veel zijn of 3 miljard mensen weinig. Regel 10 (hoe ruimte voor de natuur) komt een beetje neer op regel 1.

  De regels dat naties binnen landen problemen moeten oplossen en landen onderling volgens regels en verdragen klinkt niet zo gek. Wel jammer dat we dankzij internationale verdragen de hele wereld zich mag gaan bemoeien met andermans interne aangelegenheden. Die globalisten van nu vinden volgens mij dat de Georgia Guide Stones niet ver genoeg gaan op sommige punten.

  Maar goed, atheïsten eisen in de VS dat alle verwijzingen naar de 10 geboden verwijderd worden. Ik zag een tijd terug dat geïllustreerd worden met een nieuws item dat een atheïst eiste dat een (veel minder grote) steen met de 10 geboden weggehaald moest worden dat voor een ziekenhuis stond. Het was er door de oprichter van het ziekenhuis geplaatst maar het griefde de atheïst. Dan moet je ook niet raar opkijken wanneer dit gebeurd.

 3. Atheisme is geen rationele overtuiging, maar emotionele houding: van mensen die boos op God zijn over onrecht en Het Kwaad in de wereld. Dat gebalde socialistenvuistje van ze is niet voor niets hun logo

 4. Het lijkt erop dat het monument is opgericht door Herbert A. Kersten. Kijk deze documentaire voor leuke info. Ook de oprichter van de Koekoeks-clan en de uitvinder van de transistor worden genoemd.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ae4GArq8VNY&t=6917s

  Er lijkt weer speciale energie gebruikt te zijn. De lamp wordt eerst erg fel en daarna is er een soort drukgolf. Merkwaardig. Lijkt 911 wel. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *