Waarom pleeg je GEEN zelfmoord?

Voorkant van een Metal-CD: een foto die goed bekend is bij vaste lezers, 1 van mijn favorieten…

Voor De Andere Krant dook ik deze week in de beerput van genderagitatieclubs als de Rutgers Stichting, COC en Atria, die met tientallen miljoenen euro’s subsidie van de Ministeries van Buitenlandse Zaken, Onderwijs en Sociale Zaken de jeugd onder ouders vandaan willen seksualiseren en frustreren. Zo stuit je ook op een studie, die aangeeft dat veertig procent van de transgenders een poging tot zelfmoord deed. En dat 81 procent met suicidale gedachten rondloopt.

‘The demons that drag me down’,

Garnaal na geslachtsverandering nog steeds een kutleven
Ook blijkt er een zelfmoordhulplijn-stichting te zijn, 113 met speciale aandacht voor jeugd die dankzij de sinds 2016 aangezwollen overheids-gesubsidieerde gender-agitprop (voor die tijd bestond LHBGTI niet) onzeker is gemaakt.Een garnaal verandert het hele jaar door van geslacht, zijn/haar leven wordt er ook niet beter van…

Hier praat je overigens over een marginaal probleem, omdat maar 1 a 2 op de 100 duizend mensen echt een trafo wordt en zich laat behandelen met zware hormonen. Maar wanneer je maar genoeg op kinderen inpraat, dan kunnen ze dat volgens deze studieS ize and Distribution of Transgender and Gender Nonconforming Populations opkrikken tot 2%.

Ze durven daar bij populatie-onderzoek gebaseerd op vragenlijsten zelfs een ‘jaarlijkse toename’ in genderdysphorie te rapporteren van 0,02 procent per jaar. Alsof dat statistisch significant kan zijn.

Op die manier kun je weer een leger ‘deskundigen’ aan het overheidsinfuus bezig houden.

Een garnaal verandert jaarrond van geslacht, maar zijn/haar leven wordt er niet beter op

Genderdysphoria
Het blijkt dat de Freudiaanse kwakdokterij (spiegelogie) voor die geslachtsverwarring een eigen technisch klinkende term bedacht; “Genderdysphoria’. Sinds 1976 is er aan de VU een genderkliniek, en bij het AMC in Amsterdam helpen ze ook kinderen zich te laten verbouwen. Dat betekent ook, dat voor de door Wilhelm Reich uitgevonden ‘Seksuele revolutie’ het probleem niet bestond. Het is uitgevonden om linkse ‘deskundigen’ bezig te houden, ten gunste van de farmaceutische industrie.

Die voeren ze dan met ‘puberty blockers‘, bij jongetjes voeren ze dan Gonadotropine-vrijmakende hormonentroep, die voorkomt dat geslachtskenmerken zich verder ontwikelen.

Wanneer er in een welvarend land als Nederland miljoenen mensen rondlopen die beweren ‘depressief’ te zijn, is er misschien wel een urgenter probleem. Het gebrek aan geestelijk perspectief in een totalitaire bureaucratie en technocratische tirannie. Het feit dat we in een volstrekt gecorrumpeerd en moreel doorgerot land leven.

Je hebt alles in materiele zin, en toch blijven mensen iets missen.

Wij bezochten gisteren even de Sneekweek, en als je dan ‘Atje voor de dorst’ Naar Links! Naar Rechts, lululuh lululululu lulu…hoort op een voorbijvarende boot met lamzakken, die hoge ‘Friese’ cultuur: wat gaat er dan door je heen? Dat het leven volstrekt zinloos lijkt.

Dan zou je bijna dit aardse tranendal willen verlaten, Miserere Mei Deus.

Garnalen koken op zee

‘Wees’ jezelf? KEN Uzelf
Wanneer je piemeltje er af is, of nog met vrolijk klokkenspel tussen de benen bungelt, dat verandert die zingevingsvraag in het geheel niet, wil ik maar zeggen. Die is het belangrijkste, want anders denk je: ja daag, waar doe je het eigenlijk allemaal voor? Waarom is er Kwaad met Grote K in de wereld?

Waarom zou je al die moeite doen, als je toch in een graf belandt? Waarom leven zoveel linkse mensen, die uitsluitend geboren lijken om met overheidssubsidie een ander tot last te zijn? Waarom is er zoveel pseudowetenschap, ook wel ‘sociale’ wetenschap genoemd? Het in technische termen herformuleren van boerenwijsheden, en daar dan heel gewichtig over doen, je academische territorium claimen….

Zie enkel de moorddadige twintigste eeuw, al die miljoenen lijken die slachtoffer van ‘De Vooruitgang’ werden, industrieel vermoord op velden des doods…

Zijn mensen werkelijk niet meer dan dieren?  De titel van deze blog is ontleend aan de Frans-Algerijnse existentialist Albert Camus… Maar Soren Kierkegaard had ook genoeg te zeuren over de ‘ziekte ten dode’ die ‘het leven’ is.

Het Humanisme- ‘de mens kan worden wat hij wil’- heeft de ‘cult’ van onze cultuur vermoord, wat overbleef is nihilisme.

Grafveld van Derde Slag bij Ieper (1917) Tyne Cott

Ora et Labora
Wat mij betreft worden alle sociologen vandaag standrechtelijk ge-executeerd, alle onderwijskundigen verzopen in de Noordzee, alle ‘opvoedkundigen’ gevierendeeld, en komt er een verbod op de Freudiaanse kwakdokterij, die ‘het leven’ tot technisch probleem reduceert, te lijf te gaan met pillen van Big Pharma BV.

Mensen chemisch vrolijk maken… Doen alsof, wetende dat het nep is en geforceerd, die ‘positieve levenshouding.’ Als je nu ergens jeuk van krijgt op voorheen onbekende plaatsen van je lichaam, dan is dat wel van positivo’s. We zijn pessimist tot in de kist.

Als je het te duister inziet, kun je later zeggen ‘goh, het viel toch mee’. Opluchting. En gaat het mis, dan zie je het gelijk bevestigd. Zie je wel. Ook dat kan voldoening geven.

Filosofie hoort al in het basisonderwijs gedoceerd te worden en bedreven. Het huidige armzalige motto ‘wees jezelf’ (en dwing met die linkse rotoverheid dat anderen je leuk vinden, ookal ben je dat niet), dat moet weer ‘KEN uzelf’ worden. Om de vraag dan persoonlijk te maken: een ware schizofreen is nooit alleen. Ik heb altijd lol met mezelf, ideeen, woordvondsten en gedachten en sta zingend op. Niet omdat ik ‘Carpe Diem’ ben, pluk de dag…

Eerder ‘fuck de dag’, iedere dag zijn eigen kwaad, en met wat relativering, sarcastische humor kun je de eigen dagelijkse tekortkomingen te lijf gaan. ‘De Wereld’ (andere mensen) hoef je niet te verbeteren, je hebt iedere dag al genoeg aan het polijsten van jezelf. Het motto van de monniken, Bid en Werk is mij genoeg, en heb je liefde lief.

Dan kun je nog steeds opgelicht worden, er zal altijd nog ‘overheid’ zijn: maar het is draaglijk.

5 Replies to “Waarom pleeg je GEEN zelfmoord?”

  1. Heerlijk zoals je de woordkunst weer ter hand neemt. Prachtig artikel. Een waarheid als een koe. Een Holstein-Friese koe wel te verstaan. Inspiratie genoeg, ik ga maar eens bedenken of ik een meisje wil zijn of met een meisje wil zijn. Nou echt niet, ik heb niet zo een grote vriend maar wel een trouwe vriend, al 52 jaar en die wil duidelijk met een meisje zijn. Shit he, in wat voor gekke wereld zijn we terechtgekomen.

  2. Alle ellende is georkestreerd door ‘elite’-figuren, die vinden dat er teveel mensen zijn. Waarom plegen zij geen zelfmoord? Waarom verbeteren zij deze wereld niet, door te beginnen bij henzelf?
    Just follow the money… en zie daar: het Satan’s gebroed wil de mens onderwerpen aan het kwaad.
    Houd vast aan de goede wil en de mensheid zal vanzelf gedijen, zoals we dat na alle grote oorlogen hebben gedaan. Bid, werk en geniet van het leven, maar leer deze keer eens soeverein te leven in plaats van weg te zakken in het drijfzand van gemakzucht, meelopen en volksvertegenwoordiging. Hou dit keer je stem voor altijd voor jezelf. Geef die nooit weg aan een ander, want voor je het weet is er een ‘elite’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *