Rutgers Stichting leert schoolkind masturberen als ‘lesdoel’

D66-hoofdkantoor Den Haag

Basisschoolkinderen leren sinds 2012 verplicht op school dankzij het lespakket ‘Relaties & Seksualiteit’ van de Rutgers Stichting dat ze ‘bewust worden dat er speciale plekjes zijn op je lichaam waar je jezelf kan aanraken.’ Een ander ‘lesdoel’ is dat ‘kinderen weten hoe je jezelf kunt bevredigen en dat dit een prettig gevoel kan geven’. Daarnaast leren ze dat prostitutie normaal is als het halen van een brood, via video’s van de ‘publieke’ (D66) omroep NTR (Dokter Corrie Show)

Genderideologie = SDG5 2030 agenda

Seksuele ‘gezondheid’, seksmarxisme 
Die voorbeelden kun je vinden in het boekje ‘Seksuele Indoctrinatie in schoolboeken’ van geziningevaar.nl (Civitas Christiana van Hugo Bos). De ideologie van het seksmarxisme wordt sinds 2012 verplicht op scholen onderwezen uit naam van ‘seksuele gezondheid’, een politieke term die afkomstig is uit de beweging van twee hoofdstromingen:

 • het malthusianisme en de eugenetica, dat zich na de nazi’s liet omdopen tot ‘reproductive health‘, Bill Gates is daar heel actief in, net als de Rockefeller Foundation met hun Population Council, de klimaatbeweging komt daar ook uit voort, het idee dat er ‘teveel’ andere mensen zijn. De Nederlandse overheid is haar grootste financier via het Ministerie van Buitenlandse Zaken (oa Marie Stopes foundation, Liliane Ploumen)
 • Seksuele Revolutie (seksmarxisme Wilhelm Reich 1933) en het Freudianisme.

De ‘ethiek’ rond ‘seksuele gezondheid’ leunt op de naturalistische drogreden: dat ‘natuurlijk’ het zelfde is als ‘goed’, en dat ‘goed voelen’ het zelfde is als ‘goed zijn’.

Dat kinderen op de basisschool nauwelijks nog politiek neutrale kennis krijgen, viel al op na analyse van schoolboeken door Stichting Agrifacts. Alle klassenvijanden van ‘links’ krijgen op hun falie, zoals de boeren, terwijl milieuclubs op een voetstuk worden gezet.

Zo ook bij ‘sekseducatie’, wat een eufemisme is voor uitholling van ouderlijk gezag ten gunste van staatsalmacht en linkse ideologie. Intieme zaken bespreek je immers enkel in intieme sfeer, niet publiek met staatsdwang door die linkse rotoverheid.

Daar aan verwant is ook de Jeugdzorgmaffia die zomaar je kind kan ontvoeren, en het hele leger aan ‘deskundigen’, sociaal ‘wetenschappers’…. Daaraan gekoppeld is nu ook nieuwe regelgeving, dat je sinds 2018 (nieuwe AVG-Wet) als ouder de zorggegevens en kosten van je kind na 12 jaar niet meer in kunt zien. Dan moet je kind van 12 je machtigen…

Dat noemen volwassenen die van kinderen misbruik willen maken dan ‘kinderrechten’…

Marx & Engels in Berlijn: hun Communistisch Manifest voorzag de vernietiging van het gezin

Uitholling ouderlijk gezag
Dus kun je in dit persbericht van Rutgers lezen (2020):

De basisscholen zijn weer begonnen! Uit onderzoek van Rutgers, kenniscentrum seksualiteit, blijkt dat 87% van de basisscholen structureel lessen geeft over relaties en seksualiteit. Wel moeten de lessen inhoudelijk beter. Zo gebruikt slechts 40% van de scholen een erkende lesmethode en komt bij een derde (35%) het thema homoseksualiteit niet aan bod.

De peiling is uitgevoerd onder 414 schoolleiders en wordt gepubliceerd op de internationale dag voor seksuele gezondheid, 4 september. De peiling, uitgevoerd door DUO Onderwijsonderzoek (doen ze altijd, ideologie in de mantel van ‘wetenschap’ RZ), onderstreept dat basisscholen op de goede weg zijn (…), vindt expert (….)Elsbeth Reitzema van Rutgers:

“Scholen besteden de meeste aandacht aan onderwerpen als vriendschap, verliefdheid, verkering en puberteit. Het valt op dat te weinig scholen aandacht geven aan seksuele diversiteit, waaronder homoseksualiteit. Dat is opmerkelijk, omdat lesgeven over seksualiteit én seksuele diversiteit sinds 2012 verplicht is.”

Kortom, die gesubsidieerde viezeriken kunnen hun eigen ideologie met staatsdwang opleggen. Sinds 2016 is daar de seksuele verwarring van LHBTGI bij gekomen, die zich als een gesubsidieerde kanker door de maatschappij verspreidt.

De meeste mensen kennen dit werk uit de jaren ’30 vorige eeuw niet van Marxist Reich, pupil van Freud

Wilhelm Reich, ken die naam
Iedereen heeft bewust danwel onbewust Freudiaanse terminologie van ‘seksuele gezondheid’ tot eigen vocabulaire gemaakt, zo zit deze verweven in moderne cultuur. Denk aan de term ‘frustraties’ die je door ‘te weinig’ of ‘slechte’ seks zou krijgen, regelrecht afkomstig van Freud-pupil Wilhelm Reich. Die is de uitvinder van de term ‘seksuele revolutie,’ (1933) die na commerciele lancering van De Pil (1960) mainstream ging.

De dogma’s van de popcultuur zijn volledig op het Freudianisme gefundeerd. Denk ook aan het liedje van Green Day:

 • Sometimes I give myself the Creeps, sometimes my mind plays tricks on me, over ‘lack of sex that’s bringing me down’.

De moderne jas van de Rutgers Stichting verhult die agenda zo:

Wij streven naar een wereld waarin we allemaal de baas zijn over onze eigen seksualiteit en waarin relaties gelijkwaardig zijn, zonder dwang of geweld

Er zouden nu onderdrukte groepen zijn, van ouderen en mensen met een psychische afwijking wiens ‘recht’ op ‘seksuele gezondheid’ niet zou zijn gewaarborgd, naast allerlei uit de duim gezogen seksuele categorieen als ‘intersekse’…

Valselijk beweert de Rutgers Stichting dat 4% van kinderen zich in ‘een verkeerd lichaam’ meent, wat volstrekt afwijkt van de realiteit. In werkelijkheid laat hooguit 1 a 2 op de 100 duizend mensen zich verbouwen, en dat pas nadat dit sinds de jaren ’70- hoogtijdagen van Seksuele Revolutie- mogelijk werd.

Hoewel vrijwel niemand behoefte heeft aan hun ideologie, krijgen vrouwen nu ook via Hunkemoller verbouwde dikke negerkerels aangeprezen met regenboogvlag in rood ondergoed. ‘Unleash your pride’… In plaats van ‘laat je nakijken’.. Mensen zijn immers belast met zonde, dus je kunt gevoelens krijgen die

a. helemaal niet goed zijn, of dat nu seksueel is of van agressieve aard.

b. ze kunnen van externe (satanische, demonische) inspiratie zijn

Gezond zelfwantrouwen, iemand?

Leider van de Rode Revolutie van ’68, nu ‘Groen’

De pedolobby
Deze ‘sekseducatie’ is historisch gezien verweven met de pedolobby, zoals van de veroordeeld pedofiel Edward Brongersma. De Rutgers stichting doet met zijn tot FWOS herdoopte stichting ‘wetenschappelijk’ onderzoek naar kinderseks.

Die behoefte naar het ‘verwetenschappelijken’ van volwassen behoeften en projecties bij kinderen, stamt uit de periode dat het werk van kindermoordenaar en verkrachter Markies de Sade werd aangeprezen door Ieme van der Poel (UvA) en uitgegeven door Bert Bakker.

Dergelijke praktijken komen veel voor in ‘de betere kringen’, zoals het Epstein Eiland al toonde en de geschiedschrijving van het Ronde Huis.

In de jaren ’60 ging die elite-perversie vervolgens mainstream. Ik bezocht in Amsterdam nog 1 van die seksueel revolutionairen, Tjibbe van Tijen die een poster toonde met kinderen die allerlei seksstandjes aannamen. Die was 1 van de oprichters van het Fort van Sjakkoo, de anarchistische boekenhandel waarover ik voor Het Parool een verhaal maakte.

Sinds het marxisme zou er ‘de seksuele problematique’ bestaan, alles uitleggen in ‘macht’

De leider in Frankrijk van de 1968-revolutie, Daniel Cohn-Bendit zou in de jaren ’90  nog hebben geschreven dat hij zich door kinderen liet bevredigen. Hij is nu Europarlement-miljonair na decennia voor “De Groenen’ daar te zitten, voor dik 12 duizend euro per maand.

De homolobbyclub COC – nu goed voor 9,5 miljoen euro subsidie per jaar, 97 procent van het jaarbudget- wilde al in 1960 een pedofilie-congres organiseren.

Het is niet voor niets dat Nederland als enige land ter wereld een pedopartij als politieke stroming had. Dat is van bovenaf gestimuleerd met geld van de belastingbetaler. Alle ‘revoluties’ komen altijd van boven.

Zoals de klimaatbeweging een verlengstuk is van de Ministeries van Milieu, Klimaat, LNV en Buitenlandse Zaken, zo is de Rutgers Stichting een ander gesubsidieerd verlengstuk van die zelfde leugenachtige  en corrupte overheid.

Ed Nijpels komt overal mee weg, ook met een pleidooi voor kinderseks

Oedipus Complex
Afgezien van donaties uit loterijen komt hun volledige budget van dik zeventien miljoen euro per jaar van diverse ministeries, met Buitenlandse Zaken als belangrijkste donor. De strategie is overal het zelfde. Ze hullen zich in de mantel van de liefde en ‘wetenschap’, alsof zij ‘objectief’ zijn versus ‘emotie.’

Ze verspreiden hun ideologie via ‘consensus’-politiek op internationale conferenties via de Verenigde Naties. De VN legt met de World Health Organisation namelijk de ‘comprehensive sex education’ (CSE) op aan landen.

Nederland is hierbij de voorloper, wat ook blijkt uit de tientallen miljoenen euro’s subsidie die de linkse ministeries van OCW en Buitenlandse Zaken in jeugdbederf investeren, met volledige medewerking van de Christenunie. (Arie Slob)

Het boekje dat Gezin in Gevaar uitgeeft is alvast een mooi overzicht, met een goede duiding van de historische ontwikkeling van de genderideologie. Bij kennissen van ons in de Cotswolds, hadden zij als liefhebbende ouders deze prachtige koelkastmagneet, voor hun twee puber/adolescent-kinderen:

If you feel so independent, don’t hesitate to make use of it, move out now and pay your own bills

Bij de overgrote meerderheid zijn de eigen liefhebbende ouders een oneindig betere kandidaat voor opvoeding, dan een stel van die subsidie-viezeriken van D66 of erger. Morgen in De Andere Krant publiceer ik mijn verhaal over die overgesubsidieerde genderlobby, een ‘revolutie’ die dus volledig van boven is opgelegd..

4 Replies to “Rutgers Stichting leert schoolkind masturberen als ‘lesdoel’”

 1. Walgelijk. hoe is het in Godsnaam mogelijk dat wij dit et zijn allen laten gebeuren. Een kind mag geen kind meer zijn ??? Dit is ziek. Dit is misdadig. Ik wordt hier boos en verdrietig van. Uit respect voor de lezers zal ik mij tot dit commentaar beperken en mij verder niet uitlaten over mijn werkelijke gevoelens hierover

 2. 1) het schoolsysteem is bedacht door Von Pappenheim (je kent ze wel) in Pruisen om kinderen al vroeg rijp te maken voor blind conformisme, ter voorbereiding tot ‘elite’ soldaten van het leger. Daarom zijn scholen geschikt om te hersenspoelen.
  2) Wij, het volk, hebben gratis onderwijs ‘genoten’, politici voor niks. Het schoolsysteem faalt altijd! Je leert slechts taal en rekenen, zodat je later op je buik kan schrijven dat je nergens meer op hoeft te rekenen.
  3) Wie de leerplicht kritisch leest, kan zien dat leerplicht een plicht is van de overheid om te voorzien in leermogelijkheden. Je mag kinderen niet opsluiten in een concentratiekamp om hen tegen hun wil te dwingen iets te doen, iets niet te doen of te dulden. (art. 284 SR en bij ambtenaren art. 365 SR en omdat ambtenaren er geld aan verdienen ook art. 366 SR)
  In de Lex Superior (conflictregels) staat bestuursrecht ondergeschikt aan strafrecht.
  Er zijn nu al initiatieven in praktijk van ouders die samen een thuisschool hebben georganiseerd voor hun kinderen.

 3. Ouders weten zelf niet eens hoe ze kritisch nadenken ,schop ze naar de crèche ,vanaf 1mnd en de rest regelt die overheid wel voor de kids eerste stapjes maken ze niet eens mee .stelletje zielenpoten

  1. Misschien bedoel je sommige ouders, die zelf ook gehersenspoeld zijn. Domheid is geen erfelijke eigenschap. Armoede meestal wel. Daarom prefereert een carrière boven een liefdevolle band met de kinderen. Men meent dat geld minder ongelukkig maakt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *