Lees De Andere Krant, nu het nog mag…

Mijn artikel voor de eerste De Andere Krant vorig jaar, nu door de tijd ingehaald

Dit weekeinde viert de redactie het 1-jarig bestaan van de Weekeditie van De Andere Krant van uitgever Sander Compagner. Het doel was om ‘de andere kant’ van het mainstream-nieuws te bieden en dat doet de krant ook dit weekeinde door de moord/doodslag door de Belgische politie op Vlaams ‘complotdenker’ Yannick Verdyck nader te onderzoeken.

In de MSM werd hij afgeschilderd als staatsgevaarlijke gestoorde op gezag van ….De Staat en haar staatsmedia. De Andere Krant zoekt in Vlaanderen familie en vrienden op om de andere kant te horen, na de karaktermoord door de media op de doodgeschoten ‘complotdenker.’ 

Een CO2-stappenteller op je telefoon van Svalna

Legale wapenvergunning, geestelijk gezond, geen strafblad
De Andere Krant beschrijft morgen, dat hij gewoon een legale wapenvergunning had. En dat hij als lid van schietsportverenigingen ook een verklaring bezat van goed gedrag en psychische gesteldheid. Ook een opmerkelijk detail: Waarom viel een Waals, dus Frans-sprekend arrestatieteam bij hem binnen, terwijl de Vlaming in Antwerpen woont, waar de eigen politie Nederlands spreekt.

De familie beschuldigt de politie van doodslag en laat een onderzoek instellen. Verdyck was een zogenaamde ‘prepper’ die zich op de ineenstorting van de economie en het monetair stelsel voorbereidde. Daarom had hij- omdat de Euro straks dankzij alle geldbijdrukkerij door de ECB en gierende inflatie niets meer waard is- kilo’s goud en zilver in huis, toen de Franssprekende ’s nachts zijn deur binnenviel.

Het hadden ook gewoon inbrekers kunnen zijn, uit op buit. Het was De Staat.

Opmerkelijk is dat zowel overheid als Belgische staatsmedia (VRT) herhaaldelijk het woord ‘complotdenker’ gebruiken, en het frame ‘anti-overheidssentiment’, als psychische aandoening. Daardoor zou de doodgeschoten Yannick tot staatsgevaarlijke activiteiten overgaan. Kortom, wie het niet eens is met de overheid en de ongekozen Europese Commissie, die is gek..

Die ‘verdient’ het blijkbaar doodgeschoten te worden, danwel opgesloten, althans, zo’n sfeer wordt rond de arrestatie neergezet in de msm… Wanneer een gewapende crimineel met torenhoog strafblad in de VS met kleurtje wordt neergeschoten door de politie, springt Amnesty International direct omhoog en dan spreken de msm van schande.

De CO2-app is al ontwikkeld, zie WEF 14 september, de Zweedse klimaatapp van Svalna

In het opene verborgen
Ook was Verdyck kritisch op de invloed van het World Economic Forum op zowel de Eurosovjetunie als de Belgische overheid. En hier komen we weer terug bij de eigen bijdragen aan De Andere Krant. Bij het eerste nummer oktober vorig jaar schreef ondergetekende nog dat de Koolstofbonkaart er aan komt, een energiebonkaart die via bijvoorbeeld een app op je telefoon bijhoudt hoeveel energie je in deze maand nog mag gebruiken.

Dat heet dan een Personal Carbon Allowance. En wat laat het World Economic Forum op 14 september dit jaar gewoon open en bloot zien, in hun ‘My Carbon’-project; Zit je over je maandelijks budget heen, dan krijg je het (vooralsnog vrijwillige) advies om- bijvoorbeeld- verder vegetarisch te eten

De reeds ontwikkelde app houdt dus al je (koop)gedrag bij en de berekende CO2-emissie. Zoals het WEF schrijft, is er dankzij de corona-jaren aangetoond dat mensen zich gewillig onderwerpen aan verregaande vrijheidsbeperkingen. Dus zou het nu de tijd zijn voor zo’n PCA, omdat 40% van de emissies in een stad door persoonlijke consumptie veroorzaakt zouden worden.

Vice-Premier Sigrid Reset Kaag, een landverraadster op Financien

Het via propaganda, overheidsdruk en sociale druk afdwingen van een CO2-budget noemen ze ‘inclusivity.’  De Nederlandse regering is verregaand verweven met het WEF, zowel Sigrid Kaag als Mark Rutte, die door Klaus Schwab persoonlijk is geprezen voor zijn inzet voor het WEF.

De informatie over ‘The Great Reset’ en Schwab’s ‘Fourth Industrial Revolution, en de 2030 Agenda, het ligt gewoon open en bloot op straat, zodat je bijna niet van een complot kunt spreken. Men doet niet de minste moeite het te verbergen. En die plannen worden tot op gemeentelijk en provinciaal niveau hier doorgedrukt. Je herkent het aan het taalgebruik, over ‘transitie’ en de klimaatpropaganda.

Uiteindelijk is het grote project ook niet ‘corona’ maar de energierantsoenering uit naam van ‘het klimaat’.

Klimaatbonkaart (PCA), vorig jaar al aangekondigd

Groeiende censuur
Niettemin is er een web van (zelf)censuur geweven in de media, dat je deze onderwerpen die de levens en burgerrechten van alle Europeanen in verregaande mate beinvloeden- zonder hun inspraak- niet mag benoemen. Dat ondervond ook BLCKBX, waarvoor ik wekelijks bijdragen lever zoals gisteren. Die kregen een twee weken ban op Youtube, omdat je niet mag spreken over een correlatie tussen de gemeten oversterfte en de toedienings-campagnes van Pfizer/Moderna-injecties.

Dus verhuizen ze al tijdelijk naar een Backup-kanaal van Bert Brandsma.

‘Klimaatinquisitie’
Bij de broeders van Climategate.nl waar ik ooit als blogger begon, zesduizend blogs geleden, lezen we dat de Verenigde Naties (Melissa Fleming, sectorhoofd VN Global Communications) met Google een deal sluit, om te zorgen dat alleen hun visie nog bovenaan verschijnt bij zoekterm ‘klimaat’.

Dat betekent dus dat je via Google straks geen kritisch tegengeluid meer kunt vinden, omdat zij claimen ‘de’ wetenschap aan hun kant te hebben. Het web lijkt de afgelopen jaren hier al verregaand gezuiverd van kritisch gefundeerd geluid. Je kunt alleen nog gemakkelijk de staatsversie van ‘de waarheid’ vinden. Of Q-achtige idioterie over reptielen en platte aardes met Trump als de messias.

Censuur treft ook Ongehoord Nederland omdat je een lul geen lul meer mag noemen en een neger geen neger. De gevestigde partijen, met name op links, doen er alles aan om hun toetreding tot het publiek bestel ongedaan te maken. Een wetsvoorstel dat politieke bemoeienis met journalistiek aanscherpt is volgens staatsomroep NOS al door democratisch theatergezelschap De Tweede Kamer aangenomen.

Nota bene een VVD’er, Pim van Strien voert bij de hetze tegen ON de boventoon over ‘racistische drek’ en ‘nepnieuws op kosten van de belastingbetaler’. Alle nepnieuws uit naam van klimaat die ons duizenden miljarden euro’s kost en een torenhoge energierekening: Iemand?

De overheid is zelf de grootste verspreider van Nepnieuws, althans bij energie en klimaat

ON had Filip de Winter niet vrij mogen laten spreken over de Omvolkingstheorie, die weer gebaseerd is op het boek ‘Praktisches Idealismus’ van Coudenhove-Kalergi uit 1925.

De Publieke Omroep huilt krokodillentranen over het schenden van ‘de journalistieke code’ door ON. Maar bij mijn broeder in het goede Marcel Crok en zijn Clintel mocht KRO/Pointer zich vrij uitleven in laster en smaad. De NPO laat wel onweersproken een woordvoerder van de Waddenvereniging de meest uitzinnige onzin verkopen over klimaat en natuurbescherming. (zie mijn bijdrage voor BLCKBX)

Het was eerder al onmogelijk voor Ongehoord Nederland gemaakt om zich op het Mediapark te vestigen.

Klimaat Socialistische Partij Nederland, fusie van VVD, CU, CDA, Groen Links, PvdA en D66, straks verbieden ze de FvD

George Orwell in de Polder
Mijn satirische serie ‘2030, George Orwell in de Polder’ hier op Interessante Tijden wordt al steeds meer door de realiteit overtroffen. Het zijn kortom Interessante Tijden. Een abonnement bij De Andere Krant helpt je in deze totalitaire tendensen laveren, evenwichtiger te kijken naar de maalstroom van de mainstream. En om je eigen antwoord te formuleren in de vorm van een levensbeschouwing, levensstijl en samenlevingsvorm die bij je hart en geloof past.

Zo kun je deze week een interview lezen met een (antroposofisch) arts, Thomas Cowan die in zijn boek De Besmettingsmythe stelt, dat bij zieke personen in weefsel nog nooit een virus is aangetoond. Hij stelt dat. bacterien net als kikkers in een poel gewoon waarneembaar zijn en bestaan. Maar dat je een virus- een RNA-streng in eiwithulsel- alleen indirect kunt aantonen. En dat virologie dus met veel aannames is omgeven.

Er zijn in die natuurgeneeskundige hoek meer mensen, die de nalatenschap van Louis Pasteur aanvallen, zijn theorie over hoe ziekten ontstaan. Wie heeft het bij het rechte eind? Ik sprak de uitgever die de vertaling van dit boek verzorgde, en die kende Herman Beijerink niet eens. Dat is de plantenwetenschapper die aan de TU Delft voor het eerst een virus op de plaat wist te zetten.

Als je onbekend bent met zo’n belangrijke speler in het virologisch veld, maar je weet wel zeker dat de hele virologie er naast zit… Hoe goed heb je dan onderzoek gedaan? Nou ja.. Je kunt in De Andere Krant tenminste Thomas Cowan zijn argumentatie eens onderzoeken, en dan je oordeel vellen. Niet iedereen met kritiek op ‘mainstream’ heeft gelijk, maar zonder hun visie te kennen kan je zelf geen oordeel vellen.

Nu mag het nog.

4 Replies to “Lees De Andere Krant, nu het nog mag…”

 1. Het lijkt mij dan ook beter als men met cash betaalt en zoveel mogelijk bij de boer koopt. Ook een smartphone ( die je in de gaten kan houden) kun je uiteraard vervangen door een oude Nokia.

 2. Op basis van welke autoriteit zou een instantie het CO2 budget mogen bepalen?
  Als je als weldenkend mens dit toestaat dan staat de deur wagenwijd open voor N2, O2, H2O budget.
  De stikstof weten we al is gebaseerd op een fictief probleem. Het laatste was al eens een balletje voor opgegooid van de directeur van Nestle die water maar wilde privatiseren. Want ja schoon water kun je beter over laten aan een multinational dan aan een overheid die via de VN te horen krijgt wat ze met dat water moeten doen.

  Het zijn steeds weer dezelfde trucjes van dezelfde mensen die een natuurlijk gegeven zich toe-eigenen en schaars maken om er een prijskaartje aan te kunnen hangen. Hoeveel mooier wordt het dan als je er bikkelhard over kan liegen?

  Dan is ook mijn advies om een ieder die zich aan een CO2 budget zou moeten conformeren deze betrokken persoon(en) recht in hun gezicht uit te lachen omdat ze het recht niet hebben om dit te bepalen. Jammer joh, ga maar lekker iemand anders oplichten met je luchthandel.

 3. Je kunt tegenwoordig beter een complot smeden dan denken dat iemand dat doet. Beter dan ook om niet meer van complotten te spreken maar het gevoerde beleid gewoon nuchter in kaart te blijven brengen en te blijven bevragen. Daar kan en mag niemand op tegen zijn. God’s zegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *