Leven als B-BN’er (beetje bekende Nederlander) dankzij Bouwe

Voor mijn volgers van het eerste uur sinds Climategate.nl is boven bijgesloten uitzending van een voormalig groen-gelovige voor BLCKBX gesneden koek. Maar er zijn altijd weer mensen voor wie dit bekeringsverhaal een nieuw inzicht is. Nu ik een B-BN’er ben geworden, een Beetje Bekende Nederlander is het leuk te zien dat wat je altijd consistent hebt verkondigt een grotere voedingsbodem krijgt.

De videocolumn is ook op Rumble te zien, en heeft nu in 1 dag 23 duizend kijkers. Dat is best aardig. De vorige videocolumn voor BLCKBX ging over de 60 duizend heen, dus dan heb je met zulke toespraakjes een veel groter publiek dan wanneer je alleen maar schrijft.


Rumble is een soort achtervangkanaal voor alle mensen met visies die niet door het liberalisme-fascisme van Big Tech gewaardeerd worden, de ontwortelingsideologie van woke en ecofascisme. BLCKBX heeft al een ‘ban’ gekregen van Youtube voor het delen van verboden informatie. Nog 1 keer zo’n ban, dat kan om de meest gekke dingen zijn, en dan is het einde BLCKBX op Youtube.

Naast videocolumns maken we met BLCKBX ook nieuwsuitzendingen, BLCKBX today waar ik iedere week voor naar Edam rijdt. Ditmaal stond ik met mijn broeder in het goede vanaf het eerste uur aan tafel, Marcel Crok, die nu als directeur van Stichting Clintel zich als procespartij aanmeldt bij het Hof in Den Haag.

Clintel wil zich mengen in de zaak tussen Milieudefensie ( = Groen Links en Ministerie van Buitenlandse Zaken/2030 Agenda) en Shell (Koningshuis, en dus supporter 2030 Agenda), nadat Larissa Alwin als rechter/D66’er de door Buitenlandse Zaken gefinancierde procedeerclub Milieudefensie met haar vonnis steunde.

Alwin nam in haar vonnis wel 25 maal de term ‘gevaarlijke klimaatverandering’ als ‘feit’ over van MD-directeur Donald Pols, een normatieve aanduiding die je bij serieuze klimaatwetenschap niet zal tegenkomen. Ze lijkt duidelijk partij te hebben gekozen, wat geen uitzondering meer is bij de rechterlijke macht.

Shell laat zich andermaal kennen als een vehikel van eigenbelang, dat zich van Clintel distantieert en zich eigenlijk op 1 lijn schaart met Milieudefensie. Ze willen hooguit dat Jan Publiek voor de onkosten van hun CO2-politiek opdraait. Daartoe zitten ze ook in de DSGC-multinationalcoalitie met DSM, met JP Balkenende als voorzitter.

De klimaatmaffia-vrienden van Ruud Koornstra, waaronder hun oogappeltje Bouwe de B.

Carrierevlucht dankzij….Bouwe de Boer!
Dankzij BLCKBX en eerder Blue Tiger heb ik vele ‘fans’ gekregen, wildvreemden die je op straat tegemoet komen van Maastricht tot Leiden en midden op de klei bij Sexbierum. Dat er een dikke Porsche over de dijk langs je rijdt, die plots in de ankers gaat en achteruit rijdt, het raampje opent, waarna de inzittenden enthousiast roepen ‘Rypke Zeiiilmaakerrr.’

Terwijl je even bij je lieve ouders op bezoek was en je hondje Trudy uitliet in het oude zeekleiland bij ‘De Bjirmen’.

Dat kwam door de eerste jaren bij Blue Tiger, een eerste nagenoeg solo-video van twee-en een half jaar terug, die een keer of 180 duizend was bekeken over ‘The Great Reset.’ Toen had niemand het er nog over, Tom dacht nog dat het ‘The Big Reset’ was waar geldjournalist Willem Middelkoop over schreef.

Middelkoop reageerde nog verbolgen.

Nu is The Great Reset tot zelfs in de Tweede Kamer gesneden koek, op het slaapverwekkende af. De belangrijkste partij die mij heeft geholpen bij deze carrierevlucht is natuurlijk het Openbaar Ministerie. Hun Pieter van Rest liet mij arresteren, omdat ik de aantoonbaar corrupte ambtenaar Bouwe de Boer had gekwetst, via het citeren van mijn Dokkumer Grootvader Zaliger Wybe.

Voor de fans van het eerste uur goed nieuws: Binnenkort zit ik weer met Tom Zwitser aan de bar bij Blue Tiger, ouderwets met bier en dikke sigaren.

Eerder op het web achter betaalmuur, dit weekend in papieren Elsevier Weekblad, met dank aan de donateurs die mijn werk steunen

Bouwe de Boer, de Friese klimaatpinautomaat
Bouwe hoort bij de zelfde klimaatmaffia waar de tot klimaatdeskundige herboren theaterwetenschapper Harm Edens en Donald Pols bij horen. Iemand die door hun vriendjes bij de buitengewoon leugenachtige en corrupte Nederlandse overheid goed beschermd wordt.Bij al dat groene tuig is het ’t zelfde. Harm Edens is ook een pathologische leugenaar en narcist, die met zijn optreden in de Harmonie in Leeuwarden nog mijn Meisterwerk ‘Liever dood dan Slaaf’ heeft gehaald.

Ruud Koornstra heeft een soort heldenstatus in MVO/SDG/ESG-land, omdat hij tussen al die ambtenaartjes en gratisgeld-mensen als 1 van de weinigen ooit een teken van zakelijk inzicht heeft vertoond in een markt.

Zij zijn de ‘baptists’ van de bootleggers (VNO-NCW) die met hun groene verhaaltjes de subsidiekranen helpen openen voor VVD-tuig. De Bootlegger-Baptist-theorie waarover ik voor Elsevier Weekblad schreef (‘Waarom Milieuclubs en Multinationals elkaar helpen’ februari 2018) biedt een prachtige verklaring voor dit klimaatverbond.

Bouwe was door een andere partij geattendeerd op mijn schrijven over zijn rol bij de vernietiging van het Friese landschap, en de Regionale Energie Sabotage (RES)

Doordat Bouwe aangifte deed over mijn schrijven, en doordat het Openbaar Ministerie meteen tot geweld overging naar mij (waarom niet even een telefoontje om iets uit te leggen, ik ben de redelijkheid zelve), kreeg je plots een soort heldenstatus. Helemaal nadat ze me een jaar later nog eens met zes politieauto’s klemreden en gewelddadig (her)arresteerden, met Kamervragen tot gevolg.

Dus Pieter van Rest, halleluja, dank jullie wel. Bouwe, dank je wel!

Het boek met schutbladen van historisch Frisia, zie www.lieverdooddanslaaf.com

Als de boekverkoop stagneert, moet ik dus gewoon weer 1 van jullie groene VNO-NCW-oogappeltjes en klimaatpinautomaatjes bij die leugenachtige corrupte overheid  van jullie zo kwetsen, dat hier weer een arrestatieteam met wat overbewapende borderlinecowboys verschijnt met pistolen en pepperspray. Nee, ik zal altijd op de man spelen, man en paard noemen en niet schrijven ‘de overheid’ in algemene zin.

Er werken (misschien) ook nog integere mensen bij de overheid. Die wil ik niet te kort doen. Er is ook een betrouwbare, kleine en krachtige overheid nodig die de orde bewaakt. Dus ik ben ook niet ‘teugeh’ de overheid. Ik geloof wel in de persoonlijke verantwoordelijkheid van mensen, en die spreek ik dan ook persoonlijk aan.

Ja Bouwe… Dat jij met jezelf kunt leven, dat je zo leugenachtig in het leven wilt staan. Het is voor mij onbegrijpelijk.

Zo zie je dus maar weer, dat schijnbaar ‘negatieve’ gebeurtenissen altijd ten goede kunnen keren, zolang je maar blijft geloven in het Goede, Ware en Schone, het beste gepersonificeerd in de Persoon van Jezus Christus. Die nam bepaald ook geen blad voor de mond tegen de schriftgeleerden van zijn tijd. Die was ook Liever dood dan Slaaf.

Misschien was Hij wel een Fries, en anders in ieder geval in mentaliteit.

Dan heb je ook geen valse religie nodig, zoals het klimaatgeloof, of de New Age. Want je gelooft al in de Schepper van Hemel en Aarde, en je leert langzaam maar zeker leven vanuit Genade. Met oog voor De Natuur, het ontzagwekkend bouwwerk van de Allerhoogste.

Sola Gratia met Artis Natura Magistra. Amen.

 

6 Replies to “Leven als B-BN’er (beetje bekende Nederlander) dankzij Bouwe”

 1. Goedenavond Rypke,

  Goed om te vernemen dat je weer iets met Tom gaat doen bij Blue Tiger. Kijk nog regelmatig naar de afleveringen van de SDG’ die je daar maakte.
  Je presentatie en onderwerpen die je bij Blcbx tv maakt vind ik interessant. Ben een trouw kijker van dat kanaal.
  Keep up the good work!

  Groeten uit Zuid-Beveland,
  Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *