‘De Suske en Wiske van kritisch denkend Nederland’

Rypke, Trudy, Bas en Sietske

‘Is het gefilmd met je Rabo-scanner’ is 1 van de vele grappige commentaren op het duo-optreden van Sietske en Rypke, op Sietske haar eigen kanaal Bakkie met Bergsma. De videokwaliteit van dit huiskamer-optreden laat ditmaal te wensen over. Dat wij als Friezen de ‘Suske en Wiske van kritisch denkend NL’ zouden zijn is een andere. We zijn bij het publiek bekend door ondermeer onze optredens bij BLCKBX. En nu dus een keer samen, bij mij en Afke thuis, over ondermeer de Lof der Botheid.

Vandaag blog ik verder niet. We logeren in Edam en houden even een korte pauze in een drukke week. Morgen een lezing over de SDG’s in Zuid Limburg, gisteravond optreden bij BLCKBX. Dan nog een artikel leveren voor De Andere Krant en dagelijks het hongerige monster voeden genaamd ‘Interessante Tijden’…

Dan moeten we nog een nieuwe versie van de SDG-gids maken, en een nieuw boek voorbereiden. Vanmiddag naar een boekpresentatie in Haarlem. Daarnaast heeft Rypke al weken een griepke. Genoeg redenen om vandaag een te zeggen: druk deze ochtend even op de pauze-knop.

3 Replies to “‘De Suske en Wiske van kritisch denkend Nederland’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *