Naar het Zuiden voor cursus Bullshitdetectie…

Er is niemand die zoveel weet over de (historie van) SDG’s

In Heerlen gaf ik mijn lezing over de SDG-doelen en de cursus Bullshitdetectie voor een vol Corneliushuis, op wat paracetamolletjes. Bijna ongemerkt voor de meeste mensen wordt het hele land verbouwd volgens de ideologie van die doelen. Volgens mij was het publiek geamuseerd en geinspireerd, en daar draait het om.

Even optreden, ontzettend leuk iedere keer weer om te doen

We geven komende tijd meer cursussen in het land, en je kunt ook via email een enerverende, diepgravende en interactieve avond boeken voor je bedrijf, gezelschap of vereniging. We konden overnachten in Brunssum en deden op de terugweg nog even Wageningen aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *