De complete WEF-Leiderslijst, porno voor complotdenkers

Singularity Benelux

Met dank aan Zweeds broeder in het goede, de politicoloog Jacob Nordangård, kun je nu de complete ranglijst van bijna 4000 door het World Economic Forum getrainde politici, zakenlui, ngo-lobbyisten en academici naslaan, waaronder hun Koning Willem Alexander.

Je vindt er oude bekenden als Angela Merkel, Tony Blair en vele (ex-) ministers, maar meer verrassend daarin is Viktor Orban, de ‘conservatieve’ premier van Hongarije die zich dwars opstelt in het Europese speelveld.

Meer voor de hand liggend op de WEF-lijst is Marietje Schaake, D66-Europarlementariër en lid van George Soros zijn European Council of Foreign Relations, en de voorzitter daarvan, Mabel. Daarnaast vooral veel mensen met een rotsvast geloof in artificial intelligence, mensverbetering met computertechniek.

De CO2-app is al ontwikkeld, zie WEF 14 september

De Koning getraind door het WEF
Het World Economic Forum werd in 2015 een ngo, een stichting en sindsdien komen ze veel prominenter naar voren als ‘het’ leidende platform voor globalisten, dat samenwerkt aan de 2030 Agenda en SDG-Doelen van de Verenigde Naties. Maar ze bestaan al een halve eeuw als denktank, naast vele andere clubs als bijvoorbeeld de Bilderberg Groep, Trilateral Commission, (van David Rockefeller) de Rockefeller Foundation, en de Council on Foreign Relations.

Börge Brende, de uitvoerend directeur van het WEF is ook weer bestuurder bij de Bilderberg Groep. Die globalistengroep werd in het leven geroepen door Wim Lex zijn grootvader Bernhard von Lockheedaffaire zum Ausendenturwippen bis Biesterfeld in het Bilderberg-hotel in Oosterbeek. Larry Fink van Blackrock is niet alleen bestuurder bij het WEF is maar ook weer bestuurder bij de Trilateral Commission.

En bankier David Rubenstein is niet alleen lid van de Council on Foreign Relations (de broedplaats van VS-buitenlandbeleid en kweekvijver ministers), maar ook commissaris bij het WEF. Ons kent ons in de privéjet-set. Niets te zien hier dus, onschuldig netwerkclubje die wat met elkaar borrelen wil, gewoon doorlopen en je bek houden, jij gekke complotdenker! Of had je wat?

Een populair boek, voortgekomen uit Jacob’s proefschrift

De eerste trainingsprogramma’s van 1 jaar gingen al in 1993 van start tot 2003. Dat waren de Global Leaders of Tomorrow-trainingen. Dus vind je ook meerdere oudjes op de jonge-leiders-lijst van het WEF, dat waren dertig jaar terug de leiders van de toekomst. Vanaf 2004/5 ging het Young Global Leader-programma heten, een vijfjarig trainingsprogramma.

De meest prominente Nederlander op de WEF Young Global Leader lijst is onze Koning Bilderberg, Willem Alexander, op nr 1164. Dat zal niemand verrassen. En daarnaast Mabel van Oranje, voorzitter van George Soros zijn European Council on Foreign Relations. De mede-oprichter van Soros zijn club, VVD-politicus Gijs de Vries (o a Clingendael) staat ook op de WEF-lijst.

Hoe weinig Nederlanders er op staan, valt op wanneer je verder gaat scannen en de aanwezigheid van andere nationaliteiten telt. We vinden natuurlijk de ultieme internetfilmpjes-schurk Nathaniel Rothschild en zijn Atticus Capital uit de UK. De lijst wordt gedomineerd door Amerikanen (de helft), mensen uit de UK en door de UK gecontroleerde Commonwealth. (Australie, Zuid Afrika, Canada enz)

Daarnaast opvallend veel Chinezen, Japanners en mensen uit India. Maar ook vind je veel meer Russen, Duitsers, Fransen dan Nederlanders. Landgrootte kan geen onderscheidende factor zijn, want er staan ook meer Zwitsers op de lijst dan Nederlanders. Een andere verklaring: Nederland IS globalisme, Nederlanders hebben daar geen training in nodig, wij gooien ook als makkelijkste de eigen taal aan de kant om vervolgens tot Amerikaanse turbotaal over te gaan.

Wanneer de fakkeldrager gedwongen wordt opgenomen, krijgt hij ook geen arts maar een ‘case manager‘.

Het WEF promoot de utopie vanwege hun ‘strijd tegen klimaatverandering’

SDG-mensen
Op zoek naar meer interessante Nederlanders die door het WEF werden getraind, stuiten we op Judith Lingeman, de directrice internationaal van de Postcode Loterij. Die loterij is het financiele kankergezwel van democratische ondermijning in Nederland, als grootssponsor van ngo’s (niet gekozen organisaties). We vinden de decaan in ‘international affairs’ Catherine de Vries, die via machine-learning, dus met computermodellen het stemgedrag van mensen probeert te doorgronden.

En we vinden er Philipp Jan Flach, de Sie Ie Oo van Logex, een bedrijf dat patiëntendata verzamelt en analyseert. Dat klinkt heel erg naar ‘volgjezorg.nl’, het idee dat je als burger voordeel zou hebben wanneer particulieren en ambtenaren al je gezondheidsinformatie kunnen delen. En koppelen aan je financiële informatie en je belastinggegevens, en uiteindelijk aan je betaalmogelijkheden. (CBDC)

Flack is ook bestuurslid bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen, de thuisbasis van stichting SDG Nederland.

We vinden er Claire Boonstra, oprichter van Operation Education. Dat is de lobbyclub die ‘de transitie’ aan het onderwijs op legt, oftewel SDG3. We vinden Lucas Simons, oprichter van Newforesight die het voedselsysteem wil transformeren (SDG2) Daarnaast vinden we de minister van sociale zaken, Karien van Gennep (CDA) en klimaatgezant voor hun ministerie van Buitenlandse Zaken Jaime de Bourbon Parme.

Maar ook ‘rebel with a cause’ Dennis Karpes. Die is fan van klimaatautist Gekke Gretha en hij wil de aarde afkoelen door in Afrika bomen te planten (Justdiggit) Op zakengebied zien we Ronald de Jong van de Philips Foundation, en vastgoedboer Conrad van Oostrom van OVG Real Estate.

Naast investeerder Roel Pieper vind je Peter Blom, de Sie Ie Oo van de Triodosbank (hij zit ook in de world business council for sustainable development) en Ivo Besselsen van een PVC-recyclingbedrijf. Dat klinkt nog niet direct naar een naargeestig plan om de wereld over te nemen, als je goed bent in PVC-plastic recyclen.

Cartoon Ray Kurzweil die met mede Singularitarians meewarig kijkt naar de technisch achterhaalde opvattingen over ‘Dood’

Transhumanisme-universiteit (Singularity)
Een interessanter figuur is Hajo van Beijma die het Young Global Leader programma van het WEF in 2014-2019 doorliep. Hij is ook 1 van de duizenden door het WEF geselecteerde ‘experts’ op het gebied van ‘sociale innovatie voor hun ‘Global Agenda’. Van Beijma is co-oprichter in 2016 van de Benelux-afdeling van de universiteit voor Transhumanisme, Singularity (van Ray Kurzweil, opgericht met Google en NASA), met Maarten den Braber van Nexthealth.

Het transhumanisme beijvert de afschaffing/verbetering van de mens via technologie. Dat is SDG9 en SDG11.

Singularity in Kurzweil’s boek ‘The Singularity is Near’ betekent: de menging van mens en machine/techniek, zodat menselijke tekortkomingen teniet zouden worden gedaan, tot zelfs ouderdom en de dood verleden tijd zouden worden.

Aan dat idee van menselijke ‘engineering’ gekoppeld zit de social engineering van de Sustainable Development Goals (SDG’s), het idee dat ‘sociale innovatie’ nodig is om klimaatdoelen te halen. Oftewel, je wilt mensen dwingen tot gedragsverandering, zoals bij voedselconsumptie en energiegebruik. (alles moet minder voor ‘de planeet’)

2030 Agenda: ‘De Transitie’ naar Globalistische Technocratie

Politici noemen dat veranderen van menselijk gedrag voor ‘de planeet’ (lees: de wensen van globalisten) ‘de transitie’.

In dagblad Trouw werd Singularity Benelux afgedaan als ‘een denktank uit Silicon Valley.’ Wat Singularity bijzonder maakt, is dat het natuurlijk een arm is van het Atlantisch globalisme, zoals Google en Nasa (oprichters van Singularity) dat ook zijn. Het zijn bedrijven waarbij je niet weet waar ‘de staat’ en haar militair-industrieel complex begint en privaat ophoudt. En omgekeerd.

Van denktanks zijn er zovele, zoals er ook zoveel netwerkclubs bestaan die met het WEF wedijveren/samenwerken. Denk aan de Trilateral Commission die het zelfde globalisme nastreeft, met invloedrijke leden als Klaas Knot (DNB) en Thomas Leysen (Mediahuis, eigenaar meeste kranten in NL en BE) En de Rockefeller Foundation

En natuurlijk Bilderberg, de jaarlijkse conferenties voorgezeten door het Koningshuis. Willem Alexander draagt niet voor niets zo’n SDG-speldje.

De architect van de klimaatagenda, hij was voorzitter en directeur van het WEF

Netwerkmacht
Er is dus niet als bij James Bond 1 Spectre die de wereld wil overnemen. Hoewel Klaus Schwab van het WEF hier een prachtige kandidaat voor zou zijn met zijn Duits-klinkende Engels. Het is netwerkmacht, waarbij een groep globalisten talent selecteert in de bruikbare sectoren om hun ideologie en macht te verspreiden.

Staat je naam op die lijst, dan ben je geselecteerd omdat je op 1 of andere wijze succesvol bent in wat je doet. Macht op het wereldtoneel vergaar je via ngo’s en netwerken van lobbyisten.  Alleen het klootjevolk gelooft dat je dit via ‘democratie’ doet, en dan ga je braaf stemmen. Dat had Klaus Schwab met zijn WEF in de jaren ’70 al goed voorzien, toen hij dat met Mr Klimaat Maurice Strong, de oprichter van de UNEP (milieutak Verenigde Naties) in de steigers zette. Strong was er voorzitter en directeur.

“Without him, the Forum would not have achieved its present significance”, stelde Klaus Schwab bij het overlijden van Strong in 2015.

Nu lijkt het WEF die ‘groene’ taak van CO2-politiek het meest fanatiek uit te venten. Wanneer je op papier pretendeert ‘democratie’ te zijn, en je pretendeert dat dit het beste bestuurlijke systeem is, dat je ook met wapengekletter mag opleggen aan andere landen: Dan moet je die schijn hoog houden. Terwijl je achter de schermen je machtsnetwerken aanstuurt, waar de doorsnee-mediaconsument zelden of nooit van hoorde.

Premier Sigrid Reset Kaag,

Je kunt hier helemaal niets tegen doen, behalve met een fakkel voor de deur van een politicus staan en wachten tot ze je in een gesticht of gevangenis gooien. Of met je omgekeerde vlagje op je trekker rondrijden tot je gearresteerd wordt en je boerenbedrijf om zeep geholpen.

Het aanspreekpunt van het Ministerie van LNV bij Unilever/WEF Serpil Tascioglu en Edith Schippers (oud minister, nu Food Valley en DSM) hebben meer over je bedrijf te vertellen dan jij zelf. Omdat Nederland alleen voor de bühne een democratie en rechtstaat is, en in werkelijkheid gewoon een oligarchie, een globalistisch georiënteerd bedrijf in handen van de UBO’s en hun VNO-NCW.

De onontkoombare transitie nu politiek vertaald (juni 2022)

Het enige dat je kunt nastreven zijn je Personal Development Goals (PDG’s), die zaken in je omgeving opwaarderen of gewoon goed houden, waar je wel greep op hebt.  Maak je huis niet schoon, en overal verschijnen spinnenwebben. Onderhoud je relatie slecht, en plots loopt je vrouw bij je weg.

Dat werk. Hou je die gewone zaken des levens relatief goed, dan is de kans groot dat je gelukkiger bent of wordt dan velen die op deze WEF-lijst staan met al hun geld en gedoe voor ‘de betere wereld’.

3 Replies to “De complete WEF-Leiderslijst, porno voor complotdenkers”

 1. Ik volg je al een tijdje, zeg maar ver van voor de onenigheid met de Blauwe Tijger of hun dakisolatie. Ik weet het niet meer precies.
  Je houdt van een bovengistend biertje en een ongematteerde sigaar en wist humor steeds goed te marmeren in de onderwerpen van de dag. Maar er zat meer in!
  Jouw ‘flu de bouche’, snedigheid en kennis van zaken bleef niet onopgemerkt, jouw ster rees en rijst en zo hoort het ook! Ik heb je wel eens een zenuwpees genoemd, het valt ook niet mee om een geniale inval of een waardevolle brainwave in te houden, wanneer de mensen die jou flankeren aan het woord zijn. Bij BLCKBX bedoel ik natuurlijk.
  Kijk, Sietske heeft ook best wat te zeggen. Alleen jammer dat ze soms hapert op cruciale momenten. Maar Sietske komt er wel, zeker met jou aan haar zijde. Enfin, jij hebt daar minder last van en beschikt zeker te weten over uitstekende cognitieve vermogens en kennis en verder alle eigenschappen en vaardigheden om het publiek te dienen, het publiek in haar krampachtige pogingen om iets meer te doorgronden over hoe de hazen lopen onder de huidige schuilnaam ‘democratie’ en dat Coca Cola en Pepsi allang helemaal geen concurrenten meer zijn..
  Ik weet niet wanneer de man met de hamer mij zal hebben opgemerkt en zijn professionele mep zal verkopen. Maar tot die tijd wens ik je veel succes als een van de krachtige motoren achter het succes van de alternatieve media.

 2. Interessant inderdaad wat betreft Orban. Hij heeft vroeger geld ontvangen van Soros om te studeren. Daarnaast was hij één van de eerste europese leiders die lockdowns en QR-verplichting invoerde in zijn land. Het lijkt hier te gaan om het welbekende “Controlled Oppezisjun”! 🙂

 3. Ik ben niet christelijk, maar er staan toch een aantal wijze dingen in de bijbel, waaronder één wijze raad: dat je niet moet eten wat over de grond kruipt en teveel poten heeft.. (overigens ook niet wat op de bodem van de zee kruipt…). Zover het eten van insecten…

  Ik ben weer niet christelijk, maar gokken zou ik afraden, daarbij is de Nationale Postcode Loterij heel sluw gebaseerd op het opwekken van afgunst. Men heeft het gebaseerd op postcodes omdat mensen dan zien dat hun buren een prijs gewonnen hebben, terwijl ze zelf niet mee hebben gedaan.. Je lot, in de ruimste zin van het woord, wordt hierdoor een kwestie van ‘geluk hebben’, met een stimulans van burgerlijke afgunst.
  Geen wonder dat de pot van de postcode loterij wordt gebruikt voor dubieuze praktijken, het is een beerput met geld dat stinkt van afgunst en opportunisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *