R&A Roadtrips op paradijseiland…

Bij Benijo, op de noodpunt van Tenerife

Een dagje R&A Roadtrip op Tenerife in het heel erg kort. Het noorden verkennen van natuurpark Anaga (aanraderrrrrrr!!!!) en de kust van Roque de las Bodegas, om vervolgens in Santa Cruz te eindigen in een bar, waar je de waterpijp kon roken, Al Andalus. Dat rookt net zo ontspannend als een dikke Cohiba-sigaar…

Met haar I-Phone maakt Afke zulke landschapjes, Roque de las Bodegas

Afke wilde in de hoofdstad nog naar een druk winkelcentrum om daar voor een handtasje te shoppen. Gelukkig was het zondag. Hehehehe, 1-0 voor de HEERE. Ook in Santa Cruz, door God ingesteld om zulke helse ervaringen voor de man tenminste op 1 dag aan banden te leggen. En waarom zou je %^&*()_@#$ ook zes uur vliegen naar een subtropisch vakantieparadijs omdat je daar dan wilt ^&*() shoppen. Daar is het hier veel te mooi voor.

Ach ja, typische man-vrouw-dingetjes, ik vermeld ze even omdat je bij het koken ook niet enkel suiker toevoegt maar ook best een bittertje of zuurtje mag vermelden. Niet dat ik ooit kook of zo, maar bij wijze van beeldspraak…

Waterpijp roken in Al Andalus, Santa Cruz

Wij zijn hier nogal van de actieve vakantie, dat je iedere dag op pad gaat. Tien dagen minus twee (heen en terug reizen) is te kort voor een veelzijdig eiland als Tenerife. Overmorgen alweer terug van oceanisch paradijs naar de regen en ellende van het kingsize industrieterrein genaamd Nederland. Vandaag atakken we de Teide.

Mooie trap naar het strand van Benijo, foto Afke Smit.

Met de auto weliswaar, maar niettemin halen we iedere dag qua voetenwerk ook wel de tien kilometer. Opvallend hier op Tenerife, is dat alles zo goed is onderhouden, de wegen, de voorzieningen, alsof je in een superrijk land rondrijdt. Zie ook deze trap naar het strand van Benijo, op de uiterste noordpunt van dit bijzondere vulkanische eiland.

2 Replies to “R&A Roadtrips op paradijseiland…”

  1. Afke maakt mooie foto’s, het gaat niet om de camera maar onder welke hoek je iets waarneemt en vast kan leggen op de gevoelige plaat, zien berekenen en schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *