Negen miljoen klimaatbeleid-doden in 2030…

Met dank aan 1 van de weinige nog echte journalisten, James Corbett die deze figuur uit de augustus-speech 2020 van Carney haalde

Het anderhalvegraad-doel van de Rutte-regering, het Net Zero-beleid van de Europese Commissie (100% CO2-reductie in 2050) en de Verenigde Naties leidt tot mogelijk 9 miljoen extra (statistische) overlijdens in 2030.

Dat blijkt wanneer je het door Mark Carney (Bank of England, nu leider Green Reset in Canada) voor de IMF opgegeven ‘transitie’-investeringsbedrag van 90 duizend miljard dollar tussen 2015 en 2030, verrekent met zogenoemde ‘cost induced fatalities’ uit de risicoliteratuur.

Voor de 10 duizend dollar per persoon op aarde die zo in de zakken verdwijnt van groene durfkapitalisten zou je moreel en economisch veel meer goed kunnen doen.

Niet ragebollen van Extinction Rebellion zijn aanstichters van CO2-politiek, maar de bankmaffia/banksters met hun ESG’s

Fifty Shades of Green
Het zijn niet de ragebollen van Extinction Rebellion die als zelfverklaard onbegrepen roependen in de woestijn het verbranden van kapitaal voor ‘klimaat’ bepleiten, maar de topdogs van het fiatcurrency-stelsel rond Wall Street en The City. In Nederland is Klaas Knot (DNB) hiervoor hoofdelijk verantwoordelijk, en Frank Elderson.

Zie voor de bron van dat bedrag Mark Carney zijn speech ‘Fifty Shades of Green’ voor het International Monetary Fund. Carney is de financieel adviseur van de Britse regering, en Special Envoy on Climate Finance voor de Verenigde Naties:

Financial markets increasingly recognize sustainable investment as a new horizon that opens up enormous opportunities ranging from transforming energy to reinventing protein.

With an estimated $90 trillion in infrastructure investment expected between 2015 and 2030, smart decisions today can ensure investment that is both financially rewarding and environmentally sustainable.

Negentig Duizend Miljard dollar, het bedrag staat in bovenstaand schema van Carney exclusief gelabeld voor hun 2 graden doel, dat nu tot 1,5 graden is versmald (beide zijn betekenisloze doelen, die mensen nooit kunnen afregelen). Dat is tien duizend dollar per persoon op aarde, die zo verloren gaat aan CO2-afpersing, in plaats van aan het meetbaar verbeteren van leefomstandigheden en de waarde-toevoegende en waarde-creeërende economie.

130 duizend miljard dollar naar gebakken lucht (CO2)

Voor tienduizend dollar zou je iemand die in Bangladesh nu op de vuilnisbelt aan de kost komt, ook van scholing en huisvesting kunnen voorzien en een studie. Nu verdwijnt dat dus in de diepe zakken van windmolen-miljonairs en ‘groene’ bankiers. In 2021 stelde Carney dat hij met bankiers al 130 duizend miljard dollar voor CO2-politiek aan klimaatbeloftes (climate finance commitments) bijeen had.

Dat betekent dus een mogelijke 13 miljoen klimaatbeleid-doden, omdat al dit geld naar CO2 politiek gaat en dus niet naar het verbeteren van de levens van mensen, zoals betaalbare en betrouwbare energie.

‘After death I’ll transcend’: techno-adepten vinden de christelijke godsdienst verwerpelijk, het zijn liberals

Voor cost induced fatalities kun je terecht in de risicoliteratuur, die experts nu ook toepassen in relatie tot de schade door Covid 19-beleid. Immers, de economische schade door maatregelen en uitgestelde behandelingen van andere ziekten eisen ook hun tol:

Although putting a value on a given human life is impossible, economists have developed the technique of valuing “statistical lives”; that is, measuring how much it is worth to people to reduce their risk of mortality or morbidity. This approach has been used as a standard in US regulatory policy and in discussions of global health policy.2

There is a lengthy economic literature assessing the value of a statistical life; for example, in environmental and health regulation. Although no single number is universally accepted, ranges are often used. In environmental and health policy, for example, a statistical life is assumed to be worth $10 million.

Het gaat dus om statistische levens en statistische doden in theorie, net als bij de zogenaamde ‘klimaatvluchtelingen.’ Modelschattingen, we zijn er niet dol op. Maar wanneer het gehele CO2-beleid ook leunt op computervoorspellingen, wat weerhoudt ons dan om op gelijke wijze een berekening te maken?

Voorstanders van CO2-politiek, zoals Groen Links, combineren die sympathie moeiteloos met steun aan de NATO-oorlogen zoals in Oekraïne: Hoeveel CO2-uitstoot geeft oorlog?

Klimaatbeleid moreel verwerpelijk
Bij onttrekking van 10 miljoen dollar aan schade aan de bestaande economie (denk bv aan bakkers die sluiten vanwege de door klimaatbeleid stijgende energierekening) is er overeenstemming bij experts, dat dit tot 1 vroegtijdig overlijden leidt. Mensen die verarmen overlijden sneller, of denk aan de horeca-ondernemers die hun zaak failliet zagen gaan, hoe de stress hun leven inkort.

Het is immers geld dat je onttrekt aan de waarde-toevoegende economie van mensen die iets nuttigs maken, zoals brood, schoenen. Er zitten natuurlijk enorme haken en ogen aan zulke bedragen, maar ook wanneer je het bedrag van een statistisch leven omlaag schroeft tot de helft, kom je nog steeds op 4,5 miljoen klimaatbeleid-doden.

Dat investeer je dan in CO2-politiek, oftewel gebakken lucht, of je dwingt mensen daar in te investeren via wetgeving als de Klimaatwet. Zodat bijvoorbeeld de Rabo Carbon Bank kan binnenlopen of de Rabobank met een ‘groene’ hypotheek omdat de Rutte-tirannie je dwingt een warmtepomp te installeren, en ze je dwingen om je gasaansluiting af te sluiten. (Wat je ook nog eens 900 euro afsluitkosten geeft)

Rabobank handelt in hete lucht, met jouw ‘duurzame’ hypotheek als onderpand

Of je stimuleert met biljoenensubsidies de bouw van wind-industrie en zonne-industrie. Die gelddumpingen in Europa dragen ook na een stimulans van duizend miljard euro sinds 2003 nog maar enkele procenten bij aan de totale energievoorziening, 15 procent van de elektriciteit. Daarmee maak je het bestaande energiesysteem inefficient en extra duur, met alle extra kosten op rekening van belastingbetalers en energiegebruikers.

En dus betaal je voor slechts een handjevol boodschappen bij de Jumbo al 30 euro, voor bijna helemaal niks. Want maak je energie kunstmatig duur, dan gaan alle prijzen omhoog.

Windfarms zijn vooral beleggingsproducten voor ‘green bonds’ waarin verzekeraars en durfkapitalisten op binnen lopen, voor de looptijd van de subsidie (15 jaar SDE++)Klimaatbeleid versmald tot CO2-mitigatie is dus moreel verwerpelijk en dient uit voorzorg te worden verboden. Mensen die dit klimaatbeleid versmald tot CO2 bepleiten, zijn dus moreel verwerpelijk bezig.

One Reply to “Negen miljoen klimaatbeleid-doden in 2030…”

 1. Zoals ‘Fifty shades of gray’ letterlijk een lulverhaal is over machtverhoudingen en onderwerping, zo is dat ook met ‘Fifty Shades of Green’, maar dan minder zwart-wit.
  De kleur is sowieso uit ons leven gehaald door het geneuzel over dagelijkse stoffen in ons milieu die het klimaat zouden veranderen.
  De propaganda hierover en ESG’s, SDG’s en meer van hetzelfde, door de Main Stream Maffia gepushte afleidingmaneuvres, dienen om mensen in dwaling te houden.
  Wij mogen niet zien, dat het “geldstelsel” failliet is, zodat de Centrale Bank aandeelhouders een probleem hebben over hun aankomende machtsverlies over de onderworpen mensheid.
  Het gooien met getallen van miljarden en biljoenen geeft een valse indruk, omdat je de waarden moet vermenigvuldigen met nul. Want dat is de waarde waarvan “geld” is gemaakt.

  Ik volg James Corbett al vanaf hij begon op Youtube. Zijn sterke inzicht op te verwachte onheil heeft er voor gezorgd dat veel mensen zich konden voorbereiden op wat zich nu ontwikkeld.
  Er vallen geen klimaat doden, maar beleidsdoden. Het beleid is net als de geplande ontvolking allang geleden bepaald. Zo kan je zien in de ‘voorspelling’ op een website van het militair industrieel complex, dat de bevolking tussen 2016 en 2025 sterk afneemt in de westers ‘ontwikkelde’ landen met 30%. Duitsland zal voor 60% uitsterven, Spanje voor 50% en de USA zelfs voor 80%.
  http://anjumermolen.nl/Bevolking2017-2025.pdf
  Je kan op je vingers natellen dat voor Noord Amerika een burgeroorlog staat ingepland of een atoomaanval, gezien de huidige ontwikkelingen.
  (lees vooral de onderstaande uitleg door Deagel.com)
  [NB: de gebruikte links werken niet meer, omdat Deagel.com is ‘opgeschoond’ in 2021; zelfs de WaybackMachine is aangepast]

  Wat betreft de AI-technologie, is die bedoeld ter controle van de bevolking, door de Centrale Bank aandeelhouders. Echter waar de kwaadaardige 1%-figuren geen rekening mee hebben gehouden is het simpele feit, dat hoe hoger een technologische toepassing is, des te simpeler deze is te saboteren.

  De mensheid staat voor een keuze. Een basisinkomen in CBDC en leven als een slaaf of samenleven zoals dat bij mensen de bedoeling is: onder Gods wetten en/of onder overeenkomst in wilsbeschikking, rekening houdend met elkaars vrijheid.
  En opeens weet je het! Je wordt anarchist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *