Mensen van Extinction Rebellion zijn demonisch bezeten…

De Tempel van Salomo waarnaar de Tempeliers zich vernoemden

Zoon van David’ is de titel die op Jezus werd geplakt door de evangelisten, als Persoon die de Dood overwon, na drie dagen in ‘de grote vis’ te bivakkeren. Van alle kwaad dat mensen treft, is het toch immers ‘de dood’ die ons het meeste in de weg zit. De eerste zoon van David is natuurlijk koning Salomo, de tempelbouwer, waar we op tweede paasdag aandacht aan schenken.

Salomo heeft bij alle mysteriescholen zoals de eerdere Tempeliers, Vrijmetselaars en Kaballisten een voorbeeldfunctie tot de dag van vandaag. Hij zou de kracht hebben gekregen om het hele arsenaal aan demonen en valse engelen onder controle te krijgen, en er is een testament naar hem vernoemd dat beschrijft hoe.


Testament van Salomo
Via het kanaal Esoterica leer je over het bestaan van een vroeg-middeleeuws manuscript, ‘Het Testament van Salomo‘. Daarin wordt Salomo, de ‘Zoon van David’ ook neergezet als de ultieme koning van het occultisme, die demonische krachten kon binden. Die zou hij zo zelfs aan het werk hebben gekregen als dwangarbeiders voor de bouw van de Tempel in Jeruzalem, om het zware werk op te knappen.

Zeg maar een soort demonische bulldozers, steenhouwers en graafmachines. Het betreft een koptisch-christelijke tekst in het Grieks, die met de volgende (naar Engels vertaalde) aanhef begint:

Testament of Solomon, son of David, who was king in Jerusalem, and mastered and controlled all spirits of the air, on the earth, and under the earth. By means of them also he wrought all the transcendent works of the Temple. Telling also of the authorities they wield against men, and by what angels these demons are brought to naught.

Voor de moderne mens is die wereld van toverspreuken en demonenbezwering een ver-van-je-bed-show. Maar aan het hof van vroegere koningen, inclusief de Farao’s in Egypte waren altijd magiërs in dienst. Ze moeten toch iets gekund hebben dat anderen niet konden, anders hadden ze die functie door de eeuwen niet gehouden.

Je kunt mensen wel (eenvoudig) voor de gek houden, kijk naar de mediabetovering van de massa’s met ‘corona’: Dat je met een masker op gaat lopen dat je adem beneemt, zonder dat dit enige medische functie heeft. Maar je deed ’t om er ‘bij te horen’ en niet buitengesloten te zijn. Maar je kunt niet alle mensen de hele tijd voor de gek houden, zo luidt het gezegde.

Deze engel moet dan wel Michael zijn in de Michaelskerk op Wieringen (Oosterland)

Sint Michael helpt mee
De tekst verhaalt over een jongetje dat een favoriet van Salomo is (…) Ondanks dat hij dik te eten krijgt, zou deze steeds magerder worden. Een demon zou zijn duim zuigen en hem de energie wegzuigen:

Now when I Solomon heard this, I entered the Temple of God, and prayed with all my soul, night and day, that the demon might be delivered into my hands, and that I might gain authority over him. And it came about through my prayer that grace was given to me from the Lord Sabaoth by Michael his archangel. [He brought me] a little ring, having a seal consisting of an engraved stone, and said to me:

“Take, O Solomon, king, son of David, the gift which the Lord God has sent thee, the highest Sabaoth. With it thou shalt lock up all demons of the earth, male and female; and with their help thou shalt build up Jerusalem. [But] thou [must] wear this seal of God. And this engraving of the seal of the ring sent thee is a Pentalpha

Salomo kan het niet zelf. Hij ontvangt de goddelijke genade, en krijgt de hulp van de aartsengel Michael als binder van demonische krachten. En daarmee kom je dus blijkbaar al een heel eind. Michael is ook de beschermengel van de vroeg-Middeleeuwse Friezen die hun eigen Friezenkerk in Rome bezochten.

Salomo gaat het gevecht aan met de demon Ornias, die bij het symbool Waterman hoort. Een gedaantewisselende demon, die in vrouwengedaante een man kan verleiden. Mijn vrouw noemt zich wel homo in een vrouwenlichaam en ze is ‘waterman’. Eens vragen…Ze kan wel klussen en is cablewoman, iemand die veel gemakkelijker met techniek omgaat dan ondergetekende.

Illuminati-tempel Berchtesgaden

Toverspreuken werken nog steeds
Het moderne equivalent van toverspreuken vinden we in het gebruik door bovenonsgeplaatsten van de massamedia.

Door herhaling en bezwering (en een zak subsidie) kun je hele volksmassa’s iets laten geloven, zelfs tot het punt dat ze bereid zijn zichzelf te vernietigen. Dat ze zich in een zinloze oorlog laten storten. Of dat je ineens Oekraïne-lover moet worden en Russenhater.  Je krijgt ook een soort ‘demonen’ tussen je oren geplant, die aanspraak maken op je diepste angsten, zoals de angst dat je er niet bij mag horen.

Je mag de klimaatmaffia niet in de weg zitten

Of je bent een modern verwend snotjong, dat alle zakgeld van zijn ouders krijgt en de nieuwste I-Phone, met zo’n ongeïnteresseerde luie blik van het blowen. En je sluit je aan bij ‘Extinction Rebellion’ (met als logo de Dagaz-rune) en protesteert voor exact het zelfde beleid als dat Frans Timmermans en Mark Rutte voorstaan.

Plots in die groep ‘ben’ je iemand, die opkomt voor een niet bestaande abstractie die appelleert aan je wens je ego tot astronomische proporties op te blazen: De Planeet. Niemand kwam ‘De Planeet’ ooit op straat tegen. Het is een mentale abstractie via ‘informatie’ en beelden in je geest geplant door andere mensen.

Activisten staan steeds verder buiten de reguliere klimaatwetenschap

Zulke ‘idealisten’ zijn in een zeker opzicht ook bezeten. De ruimte tussen hun oren is ingenomen door een uitvinding van professionele marketeers, die weten hoe mensen in groepen zich naar een leider, voorbeeldfiguur vormen dat aanspraak maakt op hun diepste verlangens. In mijn bespreking van kunstgras-grassroots (Astroturf) ga ik daar verder op in.

Occultisme is nog steeds overal aanwezig. En kijk eens naar het internet. Is het geen pure magie, dat je wat intikt op een computer en mensen over de hele wereld kunnen dat instant lezen?

W W W, vod vod vod. (666) Zo had dat mensen in de tijd van Salomo alvast wel geleken.

5 Replies to “Mensen van Extinction Rebellion zijn demonisch bezeten…”

 1. De mensen van Extinction Rebellion hebben zelf niet door dat zij in dwaling zijn gebracht.
  In combinatie met politieke- en gerechtelijk dwaling ontstaat een demonisch explosief giftig mengsel.
  Deze dwalenden ‘dolen doeloos rond en dragen vreemde gewaden’. Zo’n beetje als politieagenten; beide met demonisch genoegen en zonder geldig mandaat om onze privé levenssfeer te schenden.

  In deze interessante tijden van transities is het nodig dat ook deze mensen eindelijk eens de bittere pulp van de uitgekauwde vrucht van goed en kwaad gaan uitspuwen. Het gaat tenslotte om de balans tussen deze twee, en niet om wederzijdse bestrijding als in de geplande agenda 2030.

  Het grootste gevaar is het bijgeloof in autoriteit. De veelal jonge mensen weten niet eens WIE of WAT zijzelf zijn. Dwaling!
  Het teken van het beest zit in onszelf en moet eruit.
  Haal de persona uit de mens en wees vrij.

 2. Activisten zijn per definitie ongelukkige mensen. Zij hebben geen houvast of leidraad in het leven en klampen zich wanhopig vast aan idealistische zaken, onderbouwd of niet. Vandaar ook de vaak emotionele reacties op kwesties waar zij zich mee bezig houden. Er zal nooit rust zijn in het brein van de activist. Je ziet dit ook terug bij sektes, mensen eenmaal in de ban zien nauwelijks kans om nog rationeel te denken of handelen. Best wel ernstig eigenlijk, voer voor (burger) oorlogen.

  1. Mensen die voedsel zoeken of telen zijn ook activisten, maar zeker niet ongelukkig. Dus de definitie gaat niet op. Dat veel mensen geen houvast of leidraad in het leven vinden, komt omdat men zich vastklampt aan hun ‘smart’-wereld, de zwarte spiegel of het ‘veeg-apparaat’. De echte reden dat men protesteert is omdat men met rust wil worden gelaten.
   Maar het houdt niet op. Niet vanzelf…
   Totdat je niet meer open staat voor binnendringende schendingen van je privé levenssfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *