Alweer een geslaagd optreden, kom 29 juni in Sneek!

Een man/vrouw of 30-40, reuze gezellig en actief deelnemend publiek

In De Meent in ‘Global Goals’ -gemeente Amstelveen was christenhond Trudy de ster van de avond, bij het optreden als infotainer en bullshitdetector over de SDG’s, de morele verwerpelijkheid van klimazi’s en hun politiek. En waarom je klimaatbeleid uit voorzorg moet verbieden, tenzij het gaat om adaptatie, zoals Nederlanders met steeds meer succes al eeuwen deden. 

Het eerstvolgende optreden staat komende maand gepland in Sneek, en dat is weer van een geheel ander kaliber: Een eerste echte duo-theatershow STRIJDT, de uitprobeer met collega-baardman Jeroen Kuiper van Natuurlijk Mentaal waar je nog bij kunt zijn (als je snel aanmeldt, ivm de beperkte ruimte)

Ons duo-programma, de uitprobeer is 29 juni in Sneek

We treden op 29 juni op in Theater Lewinski in Sneek samen met broeder in het goede Jeroen Kuiper, ons eigen theaterprogramma Strijdt. Dat programma heeft vooral een persoonlijk en artistiek oogmerk. Aanmelden bij; gbergsma75@gmail.com

‘Strijdt’ is het vrijgevochten avondprogramma dat ademcoach en human performance trainer bij defensie; Jeroen Kuiper lanceert, in samenwerking met vrije Fries, schrijver en infotainer; Rypke Zeilmaker. Zij strijden tegen elkaar, met als inzet ieders vrijheid en bevrijding.
⚖️Wie er wint, hangt van U af, het publiek dat bij deze baanbrekende interactieve theatershow kan kiezen. Ga het gevecht aan met Jeroen en Rypke, en met Uzelf. Kunt U de eigen grootste tegenstander de baas?
🦚Dubbele Première:
🍻Speciaal voor deze avond lanceren wij een strijdlustig biertje dat je smaak verovert.
👊💥‘Strijdt, Smaak Verbroedert’!
Lewinsky Sneek
*29 juni 2023 om 19:30 start de inloop. Van 20:00 tot 22:30. (Duur van de show; 1,5 uur met pauze van 30 minuten)

Ons lieve Truusje luisterde geboeid, ze is ook al 13, dus hondjes-tachtig

Het eerstkomende nieuwe solo-optreden staat begin juli weer gepland, dus wie in juni nog verrast, verontrust en geïnspireerd wil worden: Neem contact op met Afke. Dat is de sociale directrice in huize Zeilmaker, die in tegenstelling tot ondergetekende ook ‘appt’ en de telefoon met enige regelmaat opneemt.

Right on…

Ik ben niet zo’n beller en op mijn telefoon zit geen app, of hoe heet zoiets, een Wotsep. We hebben wel een Epke hier in Friesland. Natuurlijk kun je ook mijn Meisterwerk bestellen, zie www.lieverdooddanslaaf.com

One Reply to “Alweer een geslaagd optreden, kom 29 juni in Sneek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *