Vrouwenparkeerplaats

Zucht

Harderwijk was vroeger een universiteitsstadje, maar blijkt nu een regenbooggemeente te zijn. Een onderdeel daarvan is dat ze in de parkeergarage ‘vrouwenparkeerplaatsen’ hebben. Ik herhaal: ‘vrouwenparkeerplaatsen’…Je komt er na eerst een rij rolstoelparkeerplaatsen te passeren, die standaard leeg staan. Logisch, welke invalide die niet lopen kan heeft nog het vermogen in zijn benen om auto te rijden.

Je mag zijn wie je bent, tenzij…

Blijkbaar ziet de gemeente Harderwijk vrouwen ook als een soort gehandicapten, die extra aandacht van De Staat nodig hebben, als God’s plaatsvervanger in de Socialistische Heilstaat.

Zelfs in provinciegat Harderwijk doen ze aan de Anal Pride. Straks misschien een wat grotere editie, met steun van popzangers die geld inzamelen: Live Aids. 🙂 Hoe diep is je land gezonken wanneer je subsidies kan krijgen voor een openbare orgie?

Steeds minder normale mensen voelen zich nog thuis of welkom in Nederland, sinds de Coronaperiode is het laatste restje vertrouwen in het openbaar bestuur voor altijd vernietigd.  Er is geen morele noch legitieme reden om deze leugenachtige corrupte overheid nog ooit 1 seconde serieus te nemen.

De gedachte aan emigratie komt steeds vaker terug….Maar wie nog argumenten heeft vóór dit land, wie er nog in gelooft: kom vooral met suggesties. Is er leven op Pluto, kun je dansen op de maan…

7 Replies to “Vrouwenparkeerplaats”

 1. Beste Rypke,
  Helemaal eens met jouw gedachten, heb dan ook alle 17 afleveringen op Blue Tiger Studio over de SDG’s 2 maal beluisterd.
  De gedachte aan emigratie komt bij mij ook steeds terug.
  Maar waar kan ik heen, ik kan niet naar…. nergens in de EU.
  De hele EU is in de greep van de linkse fascisten bende van de woke globalisten.

  En daarbij, moet ik mij van mijn geboortegrond in Drenthe laten verjagen door deze WEF communistische waanzin?
  Het liefst zou ik alle Oranjes, de huidige regering, inclusief de ambtenaren oppakken voor landverraad.
  Berechten, en zo mogelijk tegen de muur zetten.
  Hitler zou het schaamrood op de kaken hebben gekregen van de plannen die de globalisten met ons voor hebben.

  1. Ik dacht dat Rypke in het verleden op deze site een uitgesproken mening had over mensen die willen emigreren alleen om wat er gaande is. Dat hij eraan denkt en de gedachte steeds vaker terugkomt zal hem dan ook in conflict met zichzelf brengen. Ook in het kader van zijn sterke band met Friesland en de cultuur waarover hij weleens wat op deze site liet blijken zal hij een zelf conflict krijgen. Het is een deel waarmee hij zich identificeert. En juist door die sterke identiteit en de basis die hij daar heeft kan hij de rest een spiegel voorhouden en heeft wat stabiliteit om op terug te vallen.
   Ook in het buitenland zal hij iets vinden om over te schrijven wat niet met zijn natuurlijke inslag resoneert. Hij zal dan ook daar nog steeds niet van zichzelf af zijn als generator van kritisch denken tot het punt dat hij vrede met zichzelf krijgt en zijn eigen niet volmaakt zijn kan accepteren.
   Stel je voor hij had zich net zo goed niet druk hoeven te maken over een vrouwenparkeerplaats en lekker gelachen kunnen hebben om de wereld waar het nooit perfect zal worden. Dat zit gewoon niet in de aard van het beestje om een oude uitdrukking te gebruiken, dat maakt hem nu juist kleurrijk en uniek. Lang leve het verschil tegenover saaie uniformiteit.

   Als antwoord op je vraag waar kan ik heen is momenteel Florida mijn antwoord. Echter als er een andere senator komt dan kan dat ook omslaan. Tweede keuze is Texas welke zich waarschijnlijk van de Unie zal afsplitsen, hoewel daar momenteel wel veel illegale immigranten zijn. Deze staten hebben veel culturele zaken gemeenschappelijk met Nederland. We zullen altijd vragen over de toekomst hebben ook als we een land vinden waar het ideaal schijnt zijn. Dan lopen we waarschijnlijk daar ook nog te piekeren, hoe lang zal het duren tot het hier omslaat? Ik heb deze ervaring want ik woon namelijk in een ander land waar nog veel eeuwenoude traditie is en de boel niet zo ver doorgeschoten is. Maar vraag me af dat als het tij niet snel gekeerd wordt hoever het hier zal doorgaan vanwege de druk vanuit sponsors landen.
   Echter het was geen keuze om de boel in Nederland te ontvluchten. Het waren meer allerlei ‘toevalligheden’ Het was voorbestemd heb ik later uit verschillende bronnen vernomen. Dat begon 23 jaar geleden en ben al vanaf eind 2007 niet meer in Nederland geweest. Geen heimwee alleen af en toe naar de lange zomeravonden. In Nederland associeerde ik me niet met een provincie stad of dorp heb op verschillende plaatsen in verschillende provincies gewoond. Ik ben meer een ‘Rolling Stone everywhere I’m is my home ‘ een kwestie van flexibel zijn aanpassen en weinig dogmatiek met een flinke dosis spontaniteit. Ik kan me goed voorstellen dat iemand zich in een streek thuis voelt en er niet weg wil en een tevreden leven heeft zoals als mijn thuis familie doet en vele vrienden en kennissen. Ieder zijn keuzes. Ik vind ook niets mis met Nederland als land en cultuur het is mijn basis in dit leven en ik was er tevreden. Het is niet het land maar hoe het bestuurt wordt wat de problemen geeft. Dat zal nooit perfect zijn we kunnen wel proberen realistisch onderbouwde idealen na te streven. Tenzij je problemen met de koude wintermaanden hebt en een warm hand opzoekt dan ligt de bal totaal anders in het spel..

   Het gaat voor mij verder dan alleen geboren worden. Namelijk dat je voordat je geboren wordt een planning maakt met wat je wil doen en daarna de benodigde details geregeld worden zoals waar je en bij wie je geboren gaat worden. Het leven is echt heel, heel,heel ,wonderlijk vaak door allerlei kleine schijnbare toevalligheden. Die als je terug kijkt een belangrijke schakel waren.
   We willen veel in vakjes duwen wat niet in vakjes te duwen is. Je kan een omschrijving van spontaniteit en liefde geven maar je weet pas werkelijk wat het is door het te ervaren en gewoon te accepteren.

   Misschien is Drenthe in het hol van de Leeuw (Nederlandse Leeuw) wel de beste schuilplaats of uitvalbasis om tegengas te geven naargelang je keuze. Nederland loopt voorop en daarom zitten we waarschijnlijk dan ook dichter bij een keerpunt dan we denken. Wie weet misschien lopen we over een korte tijd weer voorop met het terugdraaien van zaken. Omdat er steeds meer tegengas komt. Traditioneel is Nederland op Wereldschaal een trendsetter dus waarom nu dan hierop een uitzondering maken?

   Momenteel is het grootste gevaar de manier van stemmen over meerdere dagen en het tellen ervan als daar geen goede controle op is dan ziet het er slecht uit. Mijn hoop is dat een of andere hogere of meer powerful kracht de Achillespees die de datacenters eigenlijk zijn buitenspel zet. Daaromheen draait het hele systeem van grip op de bevolking. Van sociale controle en valuta tot media. Het geeft even chaos waarbij ik hoop dat anarchie er geen grip op krijgt. Dan is in ieder geval aangetoond dat als daar wat mee gebeurd door stroomuitval,technische storingen, virus of hacken we weer terug kunt vallen en vertrouwen op organisch zelfbestuur en analoge administratie, zoals de mens ambtenaar relatie en documenten op papier of ander hard medium. . Dus hoe eerder het fout gaat hoe beter want als we er te diep inzitten en het gebeurt later dan wordt de schade zo groot dat we weer in Middeleeuwse tijden terecht kunnen komen wat je dan ook als een Reset kan zien. Dat zou jammer zijn vanwege het feit dat we genoeg kennis en technologie hebben om iedereen te laten eten en in harmonie kunnen leven als we het wensen en vooral ook willen. .

   Zolang je hart in Drenthe ligt wat ik goed kan begrijpen ben dan a.u.b. tevreden met wat je hebt. Als het de bedoeling is om te emigreren en je hart ligt daar meer dan in Drenthe dan zal je dingen/mensen op je pad krijgen die je dan ook die richting op sturen. Of zoals in mijn geval dat je met de flow gaat zonder bewuste sturing en achteraf erachter komt dat die flow wel ergens een verwonderlijke sturing had en je ergens op uitkomt wat je zelf niet verwacht had of bij elkaar kon verzinnen maar wel tevreden mee bent.

   Groeten.

 2. Dit bord valt onder het rattenkruid van de verkeersborden, die gestolen zullen worden om ze op te hangen aan de WC deur.
  “P” staat niet alleen voor parkeerplaats…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *