Haat tegen Grünen groeit in Duitsland…

De Groene Leugen

Wynia’s week vertaalt een artikel van Roland Tichy getiteld ‘Duitsland zou zo mooi kunnen zijn, zonder de Groenen.’ Je kunt er al stickers kopen ‘Grünen, Nein Danke’, omdat de Groenen er in zijn geslaagd met hun Atomausstieg de energievoorziening te saboteren.

Als zeer regelmatig bezoeker van Duitsland, die Duitsers bovendien vaak veel netter en sympathieker vindt dan lawaaierige Nederlanders heeft dat verhaal een hoog ‘ik ben het eens’-gehalte. Die arme geknechte Duitsers…Meer last dan van ‘links’ heeft ‘rechts’ vooral last van zichzelf, haar gebrek aan eigen weerbaarheid.

Van de originele raketbasis Peenemünde is weinig meer te vinden, behalve wat oude bunker-restanten

Afgelopen tien jaar ben je de Duitse kant van de historie steeds meer op waarde gaan schatten, als tegenhanger van de Atlantische geallieerden-propaganda die bij ons onderwijs als ‘De Geschiedenis’ werd onderwezen. Hoe alle prachtige Duitse steden groter dan vijftigduizend inwoners zinloos werden kapotgebombardeerd, toen de Luftwaffe weerloos was gemaakt. Genocide op de burgerbevolking.

Zodat grote delen van Duitse centra van grauwe lelijkheid aaneen hangen met zielloze blokkendozen, in plaats van die prachtige Hobbithuisjes, wit met houten vakwerk die ze daar eerst hadden in kronkelende straatjes.

Hoe de Amerikaanse bezetting van Duitsland tot vandaag aanhoudt. En hoe zij nu hun liberalisme-fascisme als rottend slachtafval over het land uitstorten.

Spangdalem, Amerikaanse basis in de Eifel (DE)

Inmiddels lijkt het Morgenthau-plan alsnog over dat prachtige groene heuvelland uit te worden gestort. In welke dorpen je ook komt, overal vindt de overspoeling met asiel-uitvreters plaats. Hele beboste heuvelkammen bedolven onder de inefficiënte windturbines en complete heuvels bedolven onder het silicium van zonnesubsidievelden.

Henri Morgenthau wilde Duitsland reduceren tot verarmd en afhankelijk leeggeplunderd staatje, toen duidelijk werd dat ze de oorlog gingen verliezen. Uiteindelijk werd zijn plan vervangen door het Marshall-plan. Want de Amerikanen hadden de Duitsers juist nodig als dam tegen de oprukkende Sovjetunie en hun communisme.

En ze wilden alle techniek en wetenschappers van de Duitsers voor zichzelf hebben, operatie Paperclip. In een Verenigde Staten van Europa moesten de Duitsers vervolgens weerhouden worden om weer zelfstandig een continentale grootmacht te worden. Dat was ook het motto van de Bilderberg-conferenties: Keep the Americans in, the Russians out and the Germans down…

Een partij als De Grünen lijkt daar nu effectief aan bij te dragen.

Buchenwald op de Hohe Meissner, waar Ludwig Klages zijn ecologische klaagzang ‘Mensch und Erde’ opvoerde

Ze werden in 1980 opgericht door Karl Bosselmann en consorten als echte ecologische partij, geïnspireerd door het ‘Mensch und Erde’-manifest van biocentrisch filosoof Ludwig Klages. Natuurlijk, die romantisch-groene Duitsers, Germanen krijg je wel het bos uit maar het bos nooit uit de Germanen. Niet voor niets heeft hun Lidl ook veel betere kwaliteit voedsel in de verkoop, je scheept Duitsers niet af met rotzooi.

Die romantisch-gekke Duitsers met hun Freikörperverein, naaktlopen als uiting van natuurzuiverheid. Duits idealisme, ze vonden niet voor niets het woord Umwelten uit, het milieu van fysioloog Jacob von Uexküll. Ze waren al vroeg met strikte natuurbescherming.

Hier hield Ludwig Klages zijn Ecologische Bergrede (1913, Mensch Und Erde)

Maar groene bewegingen lijken al snel gekaapt te worden door linkse revolutionaire ideologie. Revolutionairen hebben maar 1 oogmerk, namelijk macht voor zichzelf, ook als dat de totale vernietiging van de maatschappij inhoudt. Ook wanneer ‘groen’ het tegendeel gaat betekenen, namelijk dat je hele wouden kapt om er windmolens te planten.

Zoals in het Reinhardswald.

Wat echter belangrijker is dan De Groenen, is dat er vanuit de conservatieve vleugel geen noemenswaardige weerstand bestaat. Het is een Walkover, of nu beter gezegd Woke-over…Je komt in Duitse provinciesteden ook al een ‘Freiraum’ tegen, regenbooglokalen waar je niet gekwetst kunt worden door boze rechtse mensen.

Het is er verder 1 allochtonenbende, vervreemding door de import van acht miljoen asieluitvreters afgelopen decennium: Wir Schaffen Das.

Klages nam vooral ‘de vooruitgang’ op de korrel, en dan vooral het zielloze materialisme

CDU’ers zijn net als het CDA hier zelf communistisch geworden. Kijk maar naar ‘groene’ Henri Bontenbal. Ze lopen zelf voorop met deug-signaleren, bij gebrek aan een eigen geloof in eigen waarden die Eigenwaarde verschaft. Net als bij de kerken, die sinds de negentiende eeuw al zelf niet meer geloof hechten aan de christelijke theologie. Zodat ze De Natuur en een menselijke afgod ‘Het Klimaat’ vereren gingen in plaats van de Schepper.

Al dat weke laffe gedoe, het voorop lopen in meelopen. Alsof je niet meer weet wie je zelf bent, en wat daar goed aan is, laat staan dat je gewoon luid en duidelijk, onomwonden stelt wat je afkeurenswaardig vindt, kortom je grenzen stelt. Wat een idioterie is het immers, dat je iedereen maar in je huis moet toelaten. En die vraagt dan ook nog eens ‘hoe laat eten we en krijg ik nog zakgeld, hup hoe zit dat’….

Een zelfde asogedrag vind je bij groene clubs, die een wolf in je achtertuin los laten. En als je daarvan schade ondervindt verwijzen ze je naar een bureaucratie om je verhaal te halen.

Zo krijg je steden die volledig zijn geallochtoniseerd door massa-immigratie, en economisch kaalgeslagen platteland waar de economische dragers nu door de groene ideologie systematisch worden verwoest. Zodat subsidie-afhankelijke sterfhuizen overblijven, waar wat tweedehuisjes uit stedelijke centra komen om te recreëren.

Met die overal in Europa te ontwaren trend van de afgelopen decennia op het netvlies, maakte ondergetekende zijn hoofdwerk Liever dood dan Slaaf, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid. Liefde voor het eigene, en dat beschermen tegen de krachten van chaos, bureaucratisering en ontworteling.

STEUERSTROM

Op 14 December 2018 gaf ik in Berlijn voor de Duitse Wildtierstiftung een lezing, over ‘The End of Conservation‘, de klassieke natuurbescherming gekaapt door het valse groen. Een kernoorzaak noemen, de 2030 Agenda, het idee dat er wel degelijk ook sprake is van een internationaal gecoördineerd programma vanuit de Verenigde Naties-bureaucratie en wat daar aan bureaucratisch academisch complex rondom cirkelt.

Ze werden meteen bang dat je die realiteit gewoon benoemt, dat ‘de pers’ er lucht van zou krijgen, zodat je als complotgekkie zou worden weggezet. Angst. Verschwörungstheorie. Alle politiek is samenzwering. Kies bij een samenzwering dan tenminste nog de goede kant en bijt van je af.

De Green Deal van Frans Timmermans, de klimaatgekte, ze zijn het Morgenthauplan 2.0 voor Europa, en Timmermans is een gevaarlijke gek. Maar gevaarlijker, zijn vooral de meelopers en deugers in de eigen gelederen.

Oh ja, en komende maandag 25 september is het SDG-actionday, zo vertelt Sandra Pellegrom van de door hun Ministerie van Buitenlandse Zaken in de lucht gehouden Stichting SDG Nederland. Hun Morgenthauplan voor Nederland, waarbij de onhaalbaarheid en innerlijke tegenstrijdigheid van ‘de doelen’ het doel op zich is. Omdat het werkelijke doel de sabotage is van de economie en energievoorziening, die ze ‘de transitie’ noemen met hun ‘transitiedenkers’.

Transitie is vernietigingsdrang.

2 Replies to “Haat tegen Grünen groeit in Duitsland…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *