Een bijzonder nieuwtje op de site Interessante Tijden

Ophelia, hoofdstuk 1, Cable Woman

Cable Woman Afke kan omgaan met een apparaat waar ik al sinds vroegste jeugd mee leef in staat van oorlog of soms pure wanhoop: de computer. Dus is er op Interessante Tijden een nieuwigheidje verschenen, een ‘doneer’-knop om het dagelijks uren kostende uitzoekwerk van Interessante Tijden te ondersteunen.

Ik en Afke bij de Gulpener Brouwerij

Die vind je op je mobiel meteen onder aan de berichten. Ben je nog van de desktopgeneratie, dan kun je die in de zijbalk vinden. Voorheen ondersteunden donateurs mijn werkuren via de stichting MW&B in Delft, waaronder Alletouw maandelijks met zes euro zes en zestig.

Maar ook grote donateurs. Hartelijk dank voor al jullie trouwe steun. Zonder jullie had ik er al lang mee moeten ophouden, en was ook mijn Meisterwerk Liever dood dan Slaaf nooit verschenen. Nu kon ik in relatieve vrijheid en onafhankelijkheid altijd mijn ding blijven doen. En dat is maar goed ook, want het zijn Interessante Tijden!

Het boek met schutbladen van historisch Frisia, te bestellen via www.lieverdoodanslaaf.com

Je kunt nog steeds die oude weg voor ondersteuning gebruiken, maar het gemak dient de mens. Met zo’n knoppie kun je na het lezen van een artikel waar je iets aan had snel even actie nemen.

En dan steun je Interessante Tijden om te zijn wat het nu is: Een studiecentrum waar je aan je trekken komt voor dieper gravend onderzoek dan wat er doorgaans qua aanbod is op de vlakken van natuur en historie, natuurlijke historie dus. Af en toe even wat lekkere woordkunst, en natuurlijk goed beeldmateriaal van eigen makelij om de zaak op te frissen.

Het blijkt achteraf vrij simpel te installeren. Dat je denkt: Had ik dat jaaaren eerder maar gedaan, alleen toen had ik stok achter de deur Afke nog niet, topwijf. Bij deze dus, want Interessante Tijden is KEI HARD nodig: Juist nu! 🙂

7 Replies to “Een bijzonder nieuwtje op de site Interessante Tijden”

 1. In de zijbalk moet hij te zien zijn, althans op mijn laptop, op je mobiel meteen onderaan de berichten, ik heb ‘m ook in het bericht gevoegd

 2. Doneren lukt mij als aow’er nog niet maar ik hoop dat je wel blij bent met je map landkaarten.
  Effe wat anders,
  Geef dat kleine eigenwijsje van jullie geen hondenvoer van Yora.
  Daar zitten “lekkere” eiwitten in van de larven van de soldaatvlieg.
  Geproduceerd in Nederland.
  Ennuh ik las dat een Golden retriever evenveel co’2 uitstoot als een grote auto! Die kleine van jullie weet ik niet.
  De andere krant.😂

 3. Meteen gedaan. Rypke heel erg bedankt voor al jouw werk! Voor mij was m.n. de uitleg over de SDG’s en de CO2 zwendel erg waardevol. Keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *