‘Liever dood dan Slaaf’, dat bén je en draag je…

Mijn succesvolle meisterwerk, zie www.lieverdooddanslaaf.com

Vrijheid is geen recht maar een plicht, een roeping die je vervult om als echt mens vol in het leven te staan. Je goede eigenschappen cultiveren en opkomen voor wat je dierbaar is. Die levenshouding kun je uitdragen én dragen met het radicale motto voor zelfbeschikking ‘Liever dood dan Slaaf.’

Rypke, Dorien, Afke

Een stevig katoenen shirt met V-hals voor alle Nederlanders die deze mentaliteit onderschrijven. De leus is geïnspireerd op de strijdkreet van de Middeleeuwse Friezen, proto-vikingen van de zuidelijke Noordzee, de stamouders van alle kustbewonende Lagelanders.

Het logo met vikingscheepje

Covermodel Afke van mijn hoofdwerk ‘Liever dood dan Slaaf’, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid’ is beeldend kunstenaar. Dus maakte ze bij dit succesvolle foto- en prozawerk een krachtig ‘Liever dood dan Slaaf’-logo.

Ook in het wit, HIER bestellen

Dat kun je dragen als familiewapen, omdat je ook niet enkel een individu bent maar deel uitmaakt van een ‘clan’, een stam van gelijken. We hebben nu zwarte en witte herenshirts in de maten L/XL/XL, geschikt voor alle Nederlandse mannen met atletisch en pezig postuur.

Voor slimme dames hebben we slimfit-shirts in de kleuren grijs, zwart en wit, hier gedragen door ons prachtige model Saramay:

In zwart, grijs en wit, HIER bestellen

‘Liever dood dan Slaaf’ bén je en draag je in een stug 100%-katoenen shirt van topkwaliteit. Het is een motto dat je moet passen, geen imago maar een levenshouding die dagelijkse inspanning kost. Iets waarvoor je strijden moet, iedere dag opnieuw op de Pelgrimstocht van je leven.

Bij die reis kun je nu dus reisgenoten herkennen met dit familiewapen.

Afgelopen vrijdag bij BLCKBX

Eigenzinnig, tikje dwars, oprecht, echt, eerlijk naar jezelf, en bereid om op te komen voor wat en wie je dierbaar is in deze Interessante Tijden. Herkenbaar? Zie ook www.lieverdooddanslaaf.com.

4 Replies to “‘Liever dood dan Slaaf’, dat bén je en draag je…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *