Een Oceaan om in te schuilen…

Foto: Rypke Zeilmaker, Ons verblijf

Bij schrijven hoor je het ruisen en beuken van de golven tegen de vulkanische rotsen. Vannacht een lekker windje. Om even een indruk te geven van waar wij huizen, maakte ik bij opkomende zon deze foto. Op de achtergrond zie je Los Gigantes, bergen van vulkanisch gesteente die zeshonderd meter uit zee oprijzen.

Of zo, met een crashende golf

Ik probeerde een ideale compositie te vinden voor de ochtendfoto. Deze kwam er ook nog uit, welke vinden jullie de beste? Het liedje van Raccoon viel even binnen bij het fotograferen, de geluiden van de zee. Want ook ik ben een eikel maar ik leer:

Een oceaan om in te schuilen, nooit alleen meer hoeven zijn.

2 Replies to “Een Oceaan om in te schuilen…”

  1. ook de bovenste, lijkt helderder.

    een fijn verblijf op een van mijn favoriete eilanden, ben erg benieuwd naar jullie ontdekkingen aangaande die branden.

    en de Malvasia druif weer in de vorm van wijn tot jullie nemen he hahahaha Cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *