Shoppen op de zaterdag bij Interessante Tijden

Een creatie van Afke, naar het motto en de titel van mijn hoofdwerk ‘Liever dood dan Slaaf’

Voor alle volgers van Interessante Tijden en Liever dood dan Slaaf hebben we een nieuw logo: Een vikingscheepje met daaronder het radicale motto voor zelfbeschikking, Liever dood dan Slaaf. De middeleeuwse (West)Friezen waren de proto-Vikingen van de Zuidelijke Noordzee, mensen die hun grenzen verleggen en de wereld verkennen.

Je kunt ons motto leven en dragen

De Noordzee zou in de vroege Middeleeuwen zelfs ooit Mare Fresicum worden genoemd, vanwege de reislust van de vroege Friezen. Op het vroeger Friese eiland Helgoland is er nog een Spa naar vernoemd, Mare Frisicum.

Foto Rypke Zeilmaker

De zee staat voor er op uit trekken en de wereld verkennen, onderzoeken, je grenzen verleggen zonder je afkomst en eigen natuurlijke historie te verloochenen. Het leven als pelgrimstocht. De mensen die mij volgen en kennen van Youtube-optredens, die doen dat natuurlijk ook omdat ze een verwantschap met dat vrijheids thema voelen.

Wel: Je kunt dat motto ook leven en dragen. Dus wil je even shoppen op de zaterdag, dan kan dat hier via onze webwinkel. De misses vroeg mij te vermelden dat er ook sweaters/hoodies aankomen met ons wapen en leefmotto er op. Een ideaal kado voor de feestdagen zo dachten wij.

Het heren-shirt is verkrijgbaar in xl/xxl:


En het damesshirt kun je hier bestellen:


En er zijn nog exemplaren beschikbaar van mijn Meisterwerk Liever dood dan Slaaf, een pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid, via www.lieverdooddanslaaf.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *