‘Is de Groene Leugen te stoppen’-debat morgen op Urk…

Tot in de Lidl bij Kinderspeelgoed

De wereld op een bierviltje uitleggen, dat is wat ondergetekende morgen doet op Urk in café Het Anker achter De Kaap, inloop om 14:00. 

En een ‘cry of war’, strijdkreet uiten, ‘Liever dood dan Slaaf’: We moeten de Groene Draak verslaan om niet in (schuld)slavernij weg te zinken en ook nog het laatste aan Nederland te verliezen dat je dierbaar was.

Zoals de menselijkheid, het gezonde ondernemerschap op menselijke maat en het lappendeken-landschap dat door duizend jaar menselijke cultuur ontstond. Maar hoe doe je dat, en is de strijd niet gewoon al verloren?

The United Kingdom (UK) Urk. Ontroerende plek

Je basis om uit te werken
Is de zaak nog te redden, zo is het gevoel dat ik ontmoet wanneer ik lezingen geef. Velen emigreren al- zoals naar Portugal- en de Vijand is oppermachtig, in het bezit van alle instituties van media, rechterlijke macht, Openbaar Ministerie, onderwijs en universiteiten tot hun overheidsapparaat.

Moet je vluchten voor het te laat is, omdat er niet tegen te vechten is en Nederland opgeven?

Of maar meedoen uit zelfbehoud, en morgen verdedigen waar je vandaag nog tegen was? Is de trotse Urker kotter-armada die nog de Nieuwe Waterweg opstoomde met ‘Eendracht Maakt Kracht’-vlaggen immers niet gesloopt door hun leugenachtige, corrupte overheid met bloemkooltjes in de oren, zelfs na alle strijd door EMK gevoerd?

Het laatste waar mensen op wachten is valse hoop.

Duidelijkheid en eerlijkheid moet het uitgangspunt zijn in deze strijd, ten eerste naar jezelf, en van daaruit naar ‘de wereld’.  Doe je dat niet, dan verzand je in vertwijfeling.  Omdat de grond waarop je geestelijk staat een moeras wordt.

De Kaap op Urk

Bij vechtsport leer je wortelen in vaste grond, want een effectieve klap komt uit je tenen.Bij debat en geestelijke strijd is dat niet anders, bij de huidige onteigening van Nederland.

Op Urk kan ik gewoon zeggen: Je hebt een geestelijk kompas nodig, en dat vind je in de christelijke traditie en de Bijbel, dé basis van de Westerse cultuur. Met de klassieke filosofie als gereedschap om helderder te leren zien waar je denken op is gestoeld. Geestelijkheid zonder te zweefteven, door niet in ‘jezelf’ te geloven – dat hoopje feilbare wormenvoer- maar in God, het Goede, Ware en Schone.

Vanuit dat perspectief kun je in een oogopslag zien hoe kwaadaardig het valse groen is. En waarom je een kant moet kiezen, ‘het midden’ tussen waar en leugen bestaat immers niet. Een halve waarheid is een hele leugen.

De Urker visboer die hier in Langweer op de donderdag staat had ’t ook meteen door. Je kunt ingewikkelde verhalen ophangen over het WEF, de Great Reset, de Vierde Industriële Revolutie, stikstofmodellen, klimaatmodellen, bla bla. Hij snapte het direct ‘oh, dat is de mens die als God wil zijn’.

Genesis. Ken je klassiekers.

Minsterie van LNV en Klimaat bij VNO NCW-kantoor

Schrijftafelmoordenaars
Het enige waar het genre Timmermans en groene vrinden goed in zijn is aardigheid en redelijkheid veinzen, zodat ze harder een mes in je rug kunnen zetten wanneer je ‘off guard’ bent. Het kwaad vermomt zich altijd als iets goeds, de aardigheid zelve.

En zo zitten ook de SDG’s in elkaar met SDG13 ‘klimaatactie’ in het hart: Met dat alziend oogje in de vorm van een aardbol.

De visserij heeft dat vals-groene kwaad al aan den lijve ondervonden en de grens moet nu toch eens zijn bereikt. Het enige dat je met al die ‘stakeholderoverlegstructuurvergaderingen’ met LNV-ambtenarij en door haar gesubsidieerde ngo’s netto bereikt is verlies van productieve tijd.

Zij draven op in door hun overheid betaalde tijd, jij mag als zelfstandige ‘tiid vergrieme‘ zoals dat in het Fries heet.

EMK-actie in Amsterdam; de kotterbroeders die Recht door Zee zijn

En op het eind moet je alsnog visgebied inleveren en voor een ton euro onkosten een katalysator inbouwen voor een non-existent ‘stikstof’-probleem: Alsof Natura 2000-habitat 4321 ‘schraal heideterrein met korzelig korstmosje’ zou ‘beschadigen’ wanneer jij daar op 25 kilometer afstand langsvaart tussen de Noordzee-golven.

Terwijl de grote vaart lekker op stookolie kon doorrossen. En terwijl de luchtvaart haar stikstofuitstoot boven de 850 meter hoogte niet eens hoeft mee te rekenen. En terwijl het Aerius-model van Wageningen UR en het RIVM een vorm van wetenschappelijk gesjoemel herbergt.

En dan moet je maar meedoen en meelullen alsof het wel ergens op slaat? Omdat  LNV anders de subsidiepot gesloten houdt? Deze schrijftafelmoordenaars van de visserij en de boerenstand, loopjongens van globalistenagenda’s en hun Wageningen UR, die LNV-rapportfabriek met haar wetenschap op bestelling.

Actiegroep kottervissers

Waarheidsgranaten gooien
Andere mensen zullen goed zijn in wolligheid en diplomatie, doen alsof je iemand aardig vindt die dat niet is, in de hoop op een voet tussen de deur. Bij mij krijg je waarheidsgranaten, truth bombs in slecht Nederlands. Met een vleugje zelfrelativering omdat we een broertje dood hebben aan fanatisme.

Je kunt over eieren lopen blijven tot je zelf breekt. Maar je kunt ook met de zweep door de tempel rossen en de geldwisselaars er uit jagen. En tweeduizend jaar later lezen mensen nog over je. 🙂

Al dat wollige gedoe om maar te mogen ‘meepraten’ brengt je óók nergens, wanneer je opponent geen greintje liefde voor waarheid kent. En dat is precies de kern van de Bullshit-definitie; No Concern for Truth. Iemand die loopt te bullshitten berijdt hooguit een standpunt voor eigengewin.

Te zeer focussen op het directe resultaat, kan er juist toe leiden dat je langzaam corrumpeert tot gelijkvormigheid.

Essentiele literatuur om het verschil tussen ‘liegen’ en ‘bullshit’ te duiden

Met iemand die liefde voor waarheid kent kun je van harte van mening verschillen. Je kunt er naast zitten, kennis missen die de ander wel heeft zodat je een zaak heel anders leert zien. En dan verander je van standpunt. Wat heb je aan een mening die onwaar is?

Je bent je mening niet. Maar je houding, attitude moet altijd het zelfde zijn, liefde voor het Goede, Ware en Schone.

‘Schone’ energie bestaat niet, ‘groene’ energie ook niet en CO2 is geen vervuiling maar een vergroener van de planeet. Dat is onbetwijfelbaar waar, en de biologie daar achter staat experimenteel gezien oneindig sterker dan het kwantificeren van de CO2-invloed met computermodellen op een oneindig complex systeem als ‘het klimaat’.

En die ‘350 boswachters’ die roepen dat ’85 procent van de natuur’ zou zijn verdwenen: Waar haalden die de mosterd vandaan?

Wij zullen de Groene Draeck verslaan

Arguing to a hundred
Mijn lezing wordt dus een ‘cry of war’, zoals ‘Liever dood dan Slaaf’ ook een strijdkreet is voor zelfbeschikking. Natuurlijk heb ik meer te bieden dan enkel een gestrekt been en wat infotainment. Wanneer je in een land leeft, waar de gekken het gesticht besturen, en waar De Leugen en Duisternis regeert: Dan dien je tactisch gereedschap in huis te hebben, en daarin te trainen.

Je zult altijd voor gek worden versleten, gehoond worden en bespot. Maar juist daarom dien je de goede wapens en verbale vaardigheden te slijpen en oefenen. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, je krijgt niet in 1 dag 100 procent. Maar iedere dag een procentje, dat moet haalbaar zijn…

We leveren een stukje onmisbare kennis, en doen Aikido met de SDG’s: Gebruik de wapens van je vijand tegen henzelf, heb je vijanden lief door van ze te leren, omarm je tegenstander om zelf sterker te worden.

Boeren wegpesten is SDG15, energiearmoede is SDG13

Zodat je niet in zinloze discussies verzandt, in het karrenspoor van je opponent wordt getrokken. Dat je over ‘stikstof’ moet praten, en degene bent die argumenteert naar nul procent: Het zelfde maar minder. “Nou wij vinden het stikstofprobleem ook best belangrijk hoor, maarrr”….

Opponent: ‘Dus jij wilt minder van het goede?’

We gaan dus argumenteren naar honderd procent, met het gereedschap van de inmiddels aan vele gezelschappen geleverde Cursus Bullshitdetectie. De strijd voor zelfbeschikking en eigendomsrecht krijgt morgen een schop onder de kont op Urk, het Achtste Friese Zeeland, Zebulon aan de Zuiderzee.

Opdat wij niet vergeten wat hun leugenachtige en corrupte overheid ons aandeed..

  • Inloop 14:00, locatie Het Anker, het café achter De Kaap op Urk
  • Je kunt ook stug katoenen ‘designed in Friesland’-shirts met het wapen ‘Liever dood dan Slaaf’ kopen, om je geestverwanten te herkennen: Zie alvast in onze webshop. 

2 Replies to “‘Is de Groene Leugen te stoppen’-debat morgen op Urk…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *