Interessante Tijden week-journaal iedere vrijdagavond…

Het boek met schutbladen van historisch Frisia

Voortaan plaatsen we op ons nieuwe YT-Interessante Tijden-kanaal iedere vrijdagavond het weekjournaal kijken volgens onze eigen ‘nieuws’-definitie: “wat je eerder nog niet wist of zo had gezien.”

Een on-onderbroken Rypke Zeilmaker licht je in 20 minuutjes zijn laatste nieuwsvondsten toe van de afgelopen week op InteressanteTijden.nl. Zo geven we je een stukje ‘empowerment’, om met de goede argumenten het debat aan te gaan en verbaal weerbaar in het leven te staan.

Voor de liefhebber van woordkunst en kennis is het Interessante Tijden-journaal een buitenkansje, dus deel, like en subscribe .

\We hebben dit kanaal meer dan anderhalf jaar laten rusten omdat we vooral optraden bij BLCKBX. En daarvoor heb ik vooral bijgedragen aan de groei van Blue Tiger Studio. Maar we zijn weer terug om de wekelijkse productie van de meest productieve blogger van Nederland in 20 minuutjes samen te vatten.

Omdat je deze maand mag ‘stemmen’ keken we naar wat ‘democratie’ in de praktijk nog inhoudt. We zien dat leven onbetaalbaar wordt, omdat hun overheid bijvoorbeeld de lastendruk met 220 procent opvoerde sinds het jaar 2000. We zagen dat PvdA/Groen Links jaarlijks tientallen miljoenen euro’s extra campagnesubsidies krijgt zodat een ongelijk politiek speelveld ontstaat.

En zo halen we steeds zaken boven die je eerder niet wist of zo had gezien, de nieuws-definitie van Interessante Tijden. Like en subscribe, en deel Interessante Tijden op Youtube met zoveel mogelijk van je eigen contacten!

 

Hij is binnenkort leverbaar via www.lieverdooddanslaaf.com

Slim Fit, voor slimme mensen
Ook aardig: We hebben voor jullie een ‘Liever dood dan Slaaf’- familiewapen ontworpen om bij de ‘stam’ van vrije mensen te kunnen horen en elkaar te herkennen. Het motto van radicale zelfbeschikking voor alle mannen en vrouwen die willen (blijven) beschikken over eigen lijf en goed, zonder betutteling door een totalitaire bureaucratie.

We hebben nu ook wollen sweaters met het familiewapen van de Liever Dood Dan Slaaf-tribe. Die kun je net als mijn Meisterwerk ‘Liever dood dan Slaaf’ bestellen op de gelijknamige website, zie www.lieverdooddanslaaf.com

Wil je meehelpen dit weekjournaal tot een succes uit te breiden, dan kun je Interessante Tijden ook steunen. Zo kan onze videomaker met Urker achternaam ook op professionele manier zijn ding doen, zonder dat wij hem onder de vlag van vriendschap hoeven afschepen met een broodje tevredenheid.

Trudy handelt de bestellingen af…

We streven ook naar een livestream, een Q&A en een maandelijkse uitzending met Interessante Gasten.

Zo kun je naast het Bakkie met Bergsma ook Rebelleren met Rypke. Of zeiken met Zeilmaker natuurlijk, ik bedoel: We zijn een druppeltje op een gloeiende plaat, Kei Hard overbodig wanneer je denkt dat we ‘de wereld’ gaan verbeteren. Maar voor de liefhebbers is het Interessante Tijden-journaal een buitenkansje dat nog niet bestond op de Bermudadriehoek van het WWW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *