Letselschade-advocaat tegen ‘De Natuur’ als zij rechten krijgt

Pas op Bevers, in Duitsland hebben ze hun eigen bordjes al

Met jaarlijks alleen al 63 duizend doden door slangenbeten en 313 miljard dollars schade aan natuurrampen in gedachten, zien we in Nederland een opmerkelijke lobby opstaan. Mensen van het VN-programma Harmony with Nature-programma  als Jessica den Bouter en Tineke Lambooij die ‘rechten’ voor ‘de’ natuur opeisen.

Wanneer ‘de’ Natuur rechtspersoon wordt met een raad van commissarissen als advocaat, kunnen wij als mensheid ook een tegenoffensief beginnen.

Met een letselschade-advocaat gaan we de schade die De Natuur veroorzaakt verhalen op natuurclubs, van dassen die spoorwegen ondergraven en wolven die je schapen en koeien doden, vogelschijt op je auto die pas uit de wasserette komt tot bevers die dijken ondergraven: Zo krijgt het begrip ‘natuurlijke processen’ pas echt inhoud: Procederen tegen groene clubs tot ze allemaal blut zijn.

Urker Vishal en Israël, een lekker stel

Op Urk snappen ze mij
De Rights of Nature-lobby heeft in Limburg genoeg Dombo’s achter haar karretje weten te spannen voor de omvorming van een post-christelijk Nederland (dat van de gulden met ‘God zij met ons’ er nog op) naar een heidens NSBderland, die tolerantiedictatuur waar je de relatie omdraait tussen mens en natuur.

Die mens mocht in Genesis ‘heersen’ over die natuur, die een tuin was waar hij verantwoordelijk rentmeester moest zijn. Maar hier mag die Natuur de mens onderwerpen met staatsgeweld. Een Persoon die ook nog eens ‘rechten’ heeft gestudeerd en een gironummer heeft aangevraagd. Die wordt Natuur als Persoon, oftewel een godheid.

Een zelfstandige Entiteit als bij de New Age met al die biodynamisch holistische natuurgenezeressen met aardstraaltherapie voor de juiste ‘trillingen’ en geknuffel met een om niks lachende dikzak van boven de Tibetaanse boomgrens.

Na Seven Years in Tibet haalden ze dat hakenkruis op uit de Orient en nu zijn ze plots allemaal voor ‘Palestina’, oftewel tegen Israël. Die ragebollen van Extinction Rebellion ruilden ook moeiteloos hun klimaatvlagjes in voor een Palestinavlagje. Zo niet op Urk.

Wie is er nu aan wie iets schuldig, de natuur aan de mens of de mens aan de natuur?

Vanuit Bijbels perspectief is je direct duidelijk welke coup gepleegd wordt door ‘de groenen.’ Anders neem je teveel zijpaden, tot je er een ‘hoofd’-kwestie van maakt, iets dat je kunt doodrelativeren, terwijl het om geestelijke Strijd gaat die in Het Hart begint.

Op Urk snappen ze dat nog, in Zelfrespecterend NSBderland zal dat hooguit op gerelativeer stuiten: ‘verstoor ons niet in onze slaap.’

De schuld die de natuur aan de mensheid heeft opgebouwd loopt in de biljoenen per jaar en in honderdduizenden slachtoffers van vulkaanuitbarstingen, overstromingen, bosbranden, plagen en ziektes, slangenbeten en misoogsten. We proberen deze week nog een exact schadebedrag bij elkaar te zoeken. Maar als alleen al schade door ‘het weer’  ( is geen klimaat) in de honderden miljarden loopt…

En dat begint al bij klein leed. Zoals wanneer je blij met je fris gewassen auto uit de wasserette rijdt. En de volgende dag blijkt een houtduif boven in de boom zijn darmen boven je gewaxte bolide te hebben leeggedraaid. Biodiversiteit, begin er niet aan.

Weer een dingetje om volstrekt nutteloze academici een doel te geven in hun leven…

Ark heeft geld zat om te betalen voor schade door natuur
Als je tegen ‘De Natuur’ kunt procederen, dan neem je een letselschade-advocaat in de arm. En laat die schatrijke subsidieclubs als ARK de rekening dan aub betalen, met 7-8 miljoen euro provincie-subsidies per jaar bouwden ze een subsidievermogen op van bijna 30 miljoen euro. Stichting ARK met die nazi-koeien van ze en Goering-bisons ‘ontwikkelt’ geen natuur, een innerlijke tegenspraak: het zijn cultuurvernietigers die de afbraak van Europa faciliteren.

Voor het One World-fascisme waarin je niets bezit en gelukzalig voor je uit lachend oplost, samensmelt in het Al waar alles ‘Eén’ is. Imagine van John Lennon is eigenlijk een giftige aanval op eigendomsrecht, de menselijkheid, de goede godsdienst. En eigenlijk alles dat je een leidraad in het leven kan geven buiten drugsgebruik en in bed liggen met Yoko Ono.

De oplossing is zo simpel, en ligt bij de BBB in de macht in provincies waar zij de meerderheid haalden: De Bijl in de subsidiewortel.

En dan is er geen ARK meer. Het is OF het ene, OF het andere, tussen waarheid en leugen zit niets in, ja halve waarheid. Zoals Friezen zeggen: De Wierhiet hat ’n skel lût. De strijd gaat ook niet tussen ‘rechts’ en ‘links’ maar tussen ‘recht’ en ‘onrecht’, vrijheid van geweten versus mentale slavernij en eredienst aan valse goden als Natuur en Mammon of De Staat, zoals bij de meest moorddadige ideologie ooit: het communisme.

Daarom stappen de communisten van ‘Groen’ Links ook zo eenvoudig over van Rood naar Groen. Met natuur hebben ze ten diepste niets, dat kan ook niet: Heb je ooit een dieptegesprek bij een goed glas wijn kunnen voeren met een bos vol dieren? Hoe kun je dan wel een ‘Wolvendialoog’ houden. Alsof wolven mensen iets zinnigs te melden hebben.

Een wolf is weinig meer dan een slecht afgerichte hond die natuurclubs graag los zien rondlopen. Waarom eigenlijk?

Biodiversiteit, begin er niet aan….

Wie dit niet meteen begrijpt: Overweeg de mogelijkheid dat dit door je onwetendheid kan worden wordt veroorzaakt, niet omdat ik iets vertel dat niet kan kloppen of niet goed zou hebben overdacht. En dat is niet erg hoor, want je mag er zijn. Ook jij bent die parel… Als je het eenmaal ziet, de omkering van alle waarden en waarheid door de Groene Leugen, dan is het niet zo moeilijk meer te begrijpen.

En dat is Interessante Tijden, het nieuws als iets ‘dat je nog niet wist of zo had gezien’… Weerleg mijn argumentatie dan ook niet met ‘je mening’ of de waan dat je als mens beter bent dan ik. (wij zijn allen zondaars) Maar met iets dat ik nog niet wist. Mijn mening kan me gestolen worden als deze niet waar is. Wat telt is of je goede eigenschappen kunt cultiveren, je menselijke natuur kunt maken tot een mooie tuin in plaats van een poel vol ongedierte.

Zie www.lieverdooddanslaaf.com

Voor een wat meer serieuze noot. In het eigen hoofdwerk ‘Liever dood dan Slaaf, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid’ stappen we af van het begrip ‘ecologie’, terug naar het ouderwetse ‘natuurlijke historie’. Ook nemen we net als in Genesis weer ‘de tuin’ als model voor natuurbescherming.

Iets opgestoken dat je kunt waarderen? Steun Interessante Tijden en hartelijk dank voor alle mensen die dit werk mogelijk maken

2 Replies to “Letselschade-advocaat tegen ‘De Natuur’ als zij rechten krijgt”

  1. Rypke, hier een Westfries, uit Hauwert. Geweldig wat je onderzoekt en opschrijft! Sinds aanvang Corona heb ik je ontdekt. Ook zie ik je op Blackbox. Want vond je van de standpunten gisteren van LEF. Een gewezen jongere……met ontwapenende ideeën.

  2. Dit zal niet gaan gebeuren. De natuur aansprakelijk houden voor schade, schadeplichtig kunnen stellen. Wat wel zal gebeuren is dat mensen geen toestemming meer krijgen om natuurgebieden te betreden, want zij kunnen mogelijk schade oplopen dan wel de orde in de natuur verstoren.

    Het is beter voor de mensen zelf als zij daar waar het gevaarlijk is, niet meer komen. Rosa Koire beschrijft dit al in haar boek Behind the Green Mask. Mensen concentreren in smart cities, 15 minute cities, het concentratie kamp zonder tranen, en alleen bevoegden en bevoorrechten mogen nog in de natuuurgebieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *