Klaag ‘De Natuur’ aan voor misdaden tegen de menselijkheid…

Dit dus…

Het is 1900: Welkom in ons online biercafé De Abdij, de kroeg van Interessante Tijden waar je gewoon lekker roken mag. In deze aflevering bekijken we de lobby om ‘rechten’ te geven aan ‘De Natuur’ en we vragen ons af: Als de Natuur een rechtspersoon wordt met een ‘voogd’, kunnen wij die juridische constructie dan aanklagen voor alle schade die ongewenste biodiversiteit en natuurrampen aanrichten?

We bespreken het ABC van Ongewenste Biodiversiteit, zoals de mensenetende schroefwormvlieg, aanvoerder van de sadistische stoottroepen van Moeder Natuur en laten het absurdisme zien van concepten uit de ‘groene’ hoek, zoals besproken in deze week op Interessante Tijden:
https://www.interessantetijden.nl

We introduceren ook ons eigen biertje ‘Strijd’ en onze Liever-dood-dan-Slaaf-kledinglijn.
Wil je mij steunen, koop mijn Meisterwerk, het biertafelboek ‘Liever dood dan Slaaf’, drink dan ons bier en draag onze truien en shirts: Te bestellen via https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/

Check die prachtige wollen sweaters bijvoorbeeld:

En deze:

En dat Liever dood dan Slaaf T-shirt:


Liever gewoon geld verdienen zonder dat irritante gebedel. Maar heb je wat kudo’s over voor munitie in de strijd tegen de Groene Leugen:

Er zit tegenwoordig een ‘doneer’-knop op onze website https://www.interessantetijden.nl/

One Reply to “Klaag ‘De Natuur’ aan voor misdaden tegen de menselijkheid…”

  1. “Als de Natuur een rechtspersoon wordt met een ‘voogd’, kunnen wij die juridische constructie dan aanklagen voor alle schade die ongewenste biodiversiteit en natuurrampen aanrichten? ”

    Juist, rechten zijn arrangementen tussen mensen, op een rationele basis, op basis van dat wat het beste werkt voor de menselijke samenleving. Het recht op eigendom is gebaseerd op rationele argumenten, zonder dat arrangement, die afspraken, weten we niet wat van wie is, en wordt het een eeuwig gevecht op basis van….
    Het recht op je leven en lijf en leden heeft een rationele basis, anders wordt het een chaos en een oorlog van iedereen tegen iedereen. Zelfs de toe nog barbaarse joden, die nog niet zo ver waren dat ze dat begrepen, hebben uiteindelijk een aantal regels aangenomen, dat men niet zomaar mag moorden, stelen en verkrachten, alhoewel men dat vandaag de dag weer is vergeten in Israël…
    God, die zogenaamd de regels heeft verzonnen, had waarschijnlijk een rationeel inzicht in dat wat veel beter werkt.

    De natuur en dieren kan je niet aan die arrangementen houden, je kunt er geen afspraken mee maken, je kunt niets afdwingen indien de natuur of dieren zich er niet aan houden (hoogstens je huisdier). De natuur heeft haar eigen idee over dat wat werkt, en wat niet werkt, ze heeft haar eigen regels, ze gaat haar eigen gang. De humor van meneer Zeilmaker heeft meer rationele inhoud dan hij zelf in de gaten heeft wellicht, en dat in de troebele wateren van de sfeer van religie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *