Interessante Tijden is KEI HARD nodig, juist nu!

Met het Liever dood dan Slaaf-shirt

Met het naar Youtube gaan van Interessante Tijden, kunnen de kijkers die mijn werk op BLCKBX missen weer aan hun trekken komen. We zien ook direct waar jullie net als ondergetekende behoefte aan hebben: Mensen tonen met de goede ‘liever dood dan slaaf’-mentaliteit. Die zijn belangrijker dan mensen met ‘de juiste mening’. Je mening kan veranderen door ‘voortschrijdend inzicht’, de mentaliteit heb je of niet.

Wie wil meehelpen om Interessante Tijden op Youtube tot het nu al groeiende succes te maken. We willen onze Urker cameraman Henk Hakvoort niet te kort doen, we maken reiskosten. Dus maak onze zoektocht naar lichten in de wereld, liever dood dan slaaf-mensen mogelijk en steun ons in onze pelgrimstocht die hen een stem en gezicht kan geven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *