Vrijdagavond 19:00: ‘Is Het Kwaad teveel van het Goede’

Boudewijn Poelmann’s Postcode Loterij Paleisje

Bij exact 666 Youtube-subscribers op ons Interessante Tijden kanaal gaan we in deze aflevering de strijd aan met ‘het kwaad’. Zit dat in een ‘elite’ of ook in jezelf als je niet oppast? Misschien begon ook de Postcode Loterij ooit als iets dat ‘goed bedoeld’ was. Deze ‘droomfabriek’ werd door haar steun aan windturbine-lobby, antivisserij-clubs en ‘Wakker Dier’ nachtmerrie van burgers, boeren en vissers…

We stellen vandaag aan jullie onze cameraman Henk Hakvoort voor. (camerawerk en editing voor o.a. Interessante Tijden, Deze Dagen, De Tijdlijn & Riekelt van Urk) Hij deelt zijn ervaringen met wat hij als ondernemer de ‘roverheid’ ging noemen en de waarheidsomkering die ‘het nieuwe normaal’ werd in deze Interessante Tijden.

Henk verscheurt in onze uitzending zijn vaccinatie-oproep

Het meesterwerk ‘Liever dood dan Slaaf’ is te bestellen op lieverdooddanslaaf.com. Net als truien, t-shirts, petten en andere merchandise. Ook hiermee steunt u Interessante Tijden en kunnen wij meer reportages en video’s maken.

Help ons de onkosten dekken van het video’s maken, reis en werkuren en steun Interessante Tijden. Hartelijk dank voor iedereen die ons dit helpt mogelijk maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *