Help Interessante Tijden TV groeien naar 100%

Wekelijks een Liever dood dan Slaaf-jourrnaal, 1% lichtpuntjes tot we 100 procent licht in het duister zijn

Wie mij mist bij BLCKBX heeft nu een wekelijks alternatief: Het Interessante Tijden weekjournaal. Via een donatie kun je helpen de onkosten voor uitzendingen te dekken, dat kan via deze knop:

Mijn hoofdwerk, werktitel van de journaals, zie www.lieverdooddanslaaf.com

We gaan iedere week bij een ‘liever dood dan slaaf’ gast op bezoek, die strijdt voor het goede, ware en schone. We laten nuchtere, strijdbare en tikkie dwarse mensen zien die het nieuws maken op het snijvlak mens/natuur.
Het kwantitatieve doel is om zo snel mogelijk tenminste 10k abonnees te krijgen, dus deel, like en subscribe.

Het inhoudelijke doel is om honderd afleveringen te maken met echte ‘liever dood dan slaaf’-strijders, ieder goed voorbeeld als 1% licht tot je 100% licht in het duister hebt gemaakt. En dan bedenken we weer iets anders.

De Bullshitdetector, je kunt me boeken voor inspirerende lezingen die je wegwijs maken in deze Interessante Tijden, zoals de cursus Bullshitdetectie en de SDG’s. En natuurlijk over mijn hoofdwerk ‘liever dood dan slaaf’

Je kunt ook uit naam van ‘waarde voor waarde’ als bedrijf ons steunen, dat wij voor je adverteren. (als je bij het motto past) Na vier uitzendingen hebben we al dik 4k kijkers per aflevering en dat groeit snel. Je kunt ook als Lotje Wining & Dining in aflevering 4 een ruimte beschikbaar stellen, of via een andere waarde-voor-waarde-ruil bijdragen.

De snelste manier is nu met deze knop, bijvoorbeeld voor een tank benzine om ons door het hele land te brengen:

2 Replies to “Help Interessante Tijden TV groeien naar 100%”

  1. Ik heb een donatie gedaan omdat ik Rypke zijn werk zeer waardeer! En ook een beetje om mee te dingen naar het mes van Henk.
    Het boek “liever dood dan slaaf” is geweldig mooi, het Strijdt bier was ontzettend lekker, en de pet zit/staat geweldig!

    Heel erg bedankt!
    Arjen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *