StrijdT in vier dagen uitverkocht..

Flesjes van de productielijn

De mensen die nog voor Oudjaarsavond een kistje StrijdT-bier wilden bestellen moeten we helaas teleurstellen: Alle 200 liter die we brouwden is uitverkocht of wegbeloofd, sinds we onze video plaatsten.  Van Oostvoorne tot Wolvega en van Assen tot Helmond, iedereen zit aan de StrijdT. Je kunt wel je eigen kistje reserveren van de nieuwe batch, die eind januari uit de ketel komt. 

We danken iedereen voor het vertrouwen in de oude droom die ik al jaren koesterde: Een eigen bier met een echt eigen smaak door de combinatie van pionierskruid gagel met de meest gewortelde Ygdrassil van Europa, de Eik. Voor een mooie oude eik mag je me altijd wakker bellen.

Wodanseiken, dankzij Gerard Bilders zo genoemd

Door de gagel en het zuurtje dat dit geeft, proef je niet dat er meer dan 8% alcohol zit in deze Friezen-Tripel. Een tikkeltje stroeve smaak, maar wel direct herkenbaar.

Toevoeging van Gagel, een pioniersplant, struik in de moeraszone met laurier-achtige bladeren

We willen ook nog onze eigen turfgerookte droge worst samenstellen, dat andere stapelvoedsel aan de Friese biertafel. Meer dan dúmkes en oranjekoek beschouw ik turfgerookte droge worst als misschien wel de enige echte Friese delicatesse.

We blijven het voorlopig kleinschalig en exclusief houden, voor de liefhebbers een buitenkans. Je kunt dus wel intekenen op het volgende brouwsel en alvast je kistje reserveren, via deze link. Die sturen we dan eind januari naar je toe om Strijdbaar het nieuwe jaar in te gaan.

2 Replies to “StrijdT in vier dagen uitverkocht..”

  1. Het goddelijk vocht is binnengekomen. Ik had me stiekem verheugd op een heus houten kistje, maar het bleek een gewone kartonnen doos te zijn. Maar dat zal de smaak niet deren. Vanavond trek ik er eentje open op uw gezondheid, Ryp- en Afke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *