Een uiltje knappen…(mannengriep)

Uiltje knappen

Hoe erg kan mannengriep zijn, wanneer je zelfs geen zin in bier hebt? En nauwelijks zin in eten, als het al binnen blijft. Inmiddels krijgt Afke ook al rode oogjes, dus heb ik haar aangestoken. En na drie dagen bed is het einde niet in zicht. Begin ik oud te worden?

Tijdens de nachtvlucht

Dus even geen inhoud vandaag, we knappen een uiltje, liggen samen in bed te kuchen en drinken een hartversterker. Vroeger was ik nooit ziek. Maar ja, je loopt al richting de halve eeuw in dit aardse tranendal. Dus dan treedt slijtage op, blijkbaar.

Morgen bij Interessante Tijden TV: Ewoud de Groot, Derper, jager en artiest

Morgen vrijdagavond een nieuwe aflevering van Interessante Tijden TV, een nieuw kroeggesprek met uilenschilder Ewoud de Groot, een aflevering die echt ontzettend leuk wordt. Kijk om 19:00..

2 Replies to “Een uiltje knappen…(mannengriep)”

  1. Arme, arme Rypke. Proefondervindelijk kan ik ervan getuigen dat de griep bij mannen vele, vele malen erger is dan bij vrouwen. Wij zijn in wezen het sterke geslacht. De griep is van alle tijden en gewoon doorademen en net aemelje. En Afke ‘verdient’ het om griepeg te zijn want over het algemeen heeft zij jouw huis tot een thuis gemaakt dus wees extra lief voor haar als zij weer aan de beterende hand is. En ik wens jullie alle goeds, een serene rust en toch ook wel glimlachend, want een ongeluk zit in een klein hoekje( i.e. de griep) en het geluk zit verder overal. Blijf strijdbaar en moedig, gij dappere Friezen. Hartelijke groet, Sytske Bierma

  2. Velen zijn de oude kennis vergeten. Onze voorouders namen levertraan en zinkrijke erwtensoep. Hier wel een dag ziek geweest maar dan knap je weer op. Ik heb 58 dus al over dat midlife punt heen en geleerd beter voor mijzelf te zorgen. Levertraan is daar in de winter de basis van, vitamine A en D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *