Premier Timmermans’ Politiek in 17 frisse kleurtjes (SDG’s)

Boeren wegpesten is SDG15, energiearmoede is SDG13

De nieuwe weekeditie van Interessante Tijden TV vanuit de studio in Zwolle geeft je een stoomcursus in de SDG Doelen. Overheids-gefinancierde actiegroep ‘Klimaatverbond’ zet je kinderen op school in de kou ‘voor het klimaat’ op Warme Truiendag. Je energierekening verdrievoudigt voor het klimaat, de boeren moeten verdwijnen voor het klimaat. Achter deze gekte zit een methode.

De 2030 Agenda en de 17 SDG doelen van de Verenigde Naties, waarover je vandaag een spoedcursus krijgt…De aftrap van die agenda was in 2015, als tussenstap in de Agenda 21 van die VN die in 1992 begon.

Daardoor kwam een groen hangslot op de natuur (Natura 2000) tegen boeren, vissers en burgers, werden milieuclubs volgepompt met miljardensubsidies (LIFE+), werd het hele land volgezet met windturbines en daardoor wordt het MKB doodbelast voor ‘duurzame ontwikkeling.’ (communisme/corporatisme)

Woon jij in een Global Goals gemeente, dan heb je grote kans dat die je uit je auto proberen te pesten/belasten. Ook Sneek (Zuidwest Friesland) is zo’n experiment begonnen. Allemaal dankzij de denkwijze achter deze agenda.

Warme Truiendag van klimaatzuster Annemarie Pronk, dochter van Jan (SDG13)

In het optuigen van die agenda in Europa speelt Neder-deugland een leidende rol, dankzij het Koningshuis en haar lakeien, eerder Ruud Lubbers, Ed Nijpels, Hans Alders, Jan Pronk en Pieter Winsemius, nu JP Balkenende (CDA) met mensen als Feike Sijbesma (DSM), maar ook Wopke Hoestra (CDA) als rechterhand van onze nieuwe premier in de maak: Frans Timmermans. (PvdA en de Communistische Partij Nederland/Groen Links)

De agenda lijkt dus ‘links’ maar het zijn net zozeer ‘rechtse’ partijen die een instrumentele rol speelden, zoals CDA en de linkervleugel van de VVD. Links heeft rechts nodig voor het geld, en rechts heeft links nodig voor het wollige deugverhaal.

De Noordzee op slot voor visserij en tegelijk volbouwen met windturbines en uitmijnen voor zandwinning

We schoppen niet tegen ‘de elite’, of ‘de overheid’. Je hebt een elite nodig van vakinhoudelijk bekwame bestuurders met moraal en ruggengraat. Maar dan dus een elite die niet liegt en steelt of wereldverbeter-fantasie nastreef. Maar een bestuur van wijzen die voor de belangen van het eigen land en bevolking opkomt. Tot slot laten we een ambachtelijk mes zien met een heft van – serieus- Mammoetivoor…

De nieuwe Batch van StrijdT-bier is weer uit, bestel je kistje via:

Webshop

Truien en Flatcaps van onze Liever dood dan Slaaf-kleding lijn zijn te bestellen via
https://www.lieverdooddanslaaf.com/

Het biertafelboek over de oernatuur van de Friezen ‘Liever dood dan Slaaf’, t-shirt en flatcap is te bestellen op https://www.lieverdooddanslaaf.com/

Uw bijdrage aan de onkosten (reiskosten) voor het maken van deze video’s en voor de uren onderzoek is welkom, steun Interessant Tijden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *