Oxfam Novib subsidie voor ‘klimaat’ én Israël-bashing

Urker Vishal en Israël, een lekker stel

Binnen de wereld van het door de Verenigde Naties haar 2030 Agenda en (via het Ministerie van Buitenlandse Zaken) gefinancierde activisme, zie je een opmerkelijke combinatie ontstaan.

Mensen die moeiteloos schakelen tussen protest tegen opwarming van de planeet, feminisme in Afrika en ‘Free Palestine’/Stop het Geweld, (…) twee maten meten tegen Israël. 

Hun hoofddoel is niet rechtvaardigheid maar ‘gelijkheid’, oftewel Marxisme en haar Wil tot Macht. Daar betaalt de Nederlandse overheid 78 miljoen euro per jaar voor.

Een zaak tegen Israëlsteun, ze voeren ook campagne voor ‘climate justicte’ en ‘gelijkheid’

‘Stop het Geweld’
Wat heeft Al Gore en de ijsberen te maken met Arabieren die de staat Israël ongedaan willen maken, zo kun je afvragen. Toch is die combinatie bij het staatsgefinancierde activistencircuit schering en inslag. Een recent voorbeeld vormt de rechtszaak die Oxfam Novib aanspande en 12 februari won tegen de Staat der Nederlanden: Dat die geen onderdelen van straaljagers mag leveren aan Israël…

Met de welbekende claim van morele superioriteit stonden ze met een ‘Stop het geweld’-bordje voor het paleis van Justitie. Oxfam Novib is onderdeel van een in Nederland gevestigde stichting Oxfam International met haar hoofdkantoor in Kenia. Hun doel is niet ‘rechtvaardigheid’, maar ze strijden voor het marxistische doel van ‘gelijkheid’: Fighting Inequality.

Bron, Jaarverslag 2023 Oxfam International: Herverdeling Welvaart en feminisme (marxisme)

Dus voeren ze mondiaal campagne voor (jaarverslag 2023) ‘Feminist Futures’ in de hele wereld. Maar dus niet in de Arabische wereld. Die heeft zelfshet recht om terreuraanvallen op Israël te plegen, en dat land mag zich niet effectief verdedigen.

Oxfam voert ook campagne voor de transformatie van kapitaal en macht van Noord naar Zuid en ‘klimaatrechtvaardigheid’.Binnen die marxistische kijk op de wereld past dus ook het Israël bashen. En zo zien we dus: Juist in het ‘Westen’ is het marxisme onder de vlag van de VN en Buitenlandse Zaken nog springlevend.

Hoofdsponsor: Ministerie van Buitenlandse Zaken

Transformative Gender Equality
De Nederlandse tak heeft als hoofd van de toezichtraad oud PvdA-Kamerlid en FNV-voorman Kris Douma. Daarnaast vinden we ook een PvdA-gendermevrouw, Kirsten Meijer:

Kirsten Meijer is director of the Netherlands Helsinki Committee, a civil society organization working towards open and just societies in the OSCE region. Before that she was director of WECF, a feminist network dedicated to transformative gender equality, sustainable development and climate justice.

Previously, she was the International Secretary of the Dutch Labor Party (PvdA) and gained extensive campaigning experience in the national campaign team of that party, as well as in her former function as campaign coordinator at Amnesty International.

Genderideologie = SDG5 2030 agenda

Kijk, daar is tie al weer, de Sustainable Development van de Verenigde Naties. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken is de hoofdverspreider van die agenda (stichting SDG Nederland, opvolger van NCDO), de 2030 Agenda. En dus ook de hoofdfinancier: 78 miljoen euro heeft dat departement over voor klimaatfenimisme, klimaatrechtvaardigheid, welvaartsherverdeling en dus…Israël-bashing

Zo kan Oxfam dus een zaak aanspannen tegen de Staat der Nederlanden, die haar eigen hoofdfinancier is. Omdat het Ministerie van Buitenlandse Zaken die Marxistische agenda van de Verenigde Naties steunt.

Israël-bashing vanuit geestelijk perspectief
Gisteravond publiceerde ik het tweede deel van het gesprek met Simon van Groningen, over leven in de Eindtijd. Hij bekijkt de historie vanuit Bijbels perspectief. Zo bekijkt hij ook de vorming van de staat Israël in 1948 als logische stap in een Bijbels tijdsplan. Daarin vind je ook de scheiding van geesten.

Wanneer je op een Bijbelse manier naar Israël kijkt kun je wel kritisch bezien wat een bepaalde regering doet, of kritisch berichten over humanitaire kwesties. Maar je weet dat je niet tegen het bestaansrecht van Israël kunt trappen, omdat dit land en haar teruggekeerde volk een Bijbelse betekenis hebben.

De herauten van de antichrist, helden van moderne ‘intellectuelen’…

Deel/ken je dat perspectief niet, dan tast je in het duister waarom de combinatie ‘klimaat’ en ‘gender’ en ‘Gazagekkie’ logisch is. Het zijn loten aan de zelfde marxistische boom. Marxisten haten God, de Bijbel en de traditionele kijk op gezinnen.

En dan ben je dus ook al snel tegen vestiging van de staat van Israël in zichzelf.

Ik kreeg gisteren ook een donatie van zes euro zes en zestig. Hartelijk dank daarvoor in deze Interessante Tijden. Willen meer mensen mijn werk en onderzoek ondersteunen, dan kan dat via de onderstaande knop:

3 Replies to “Oxfam Novib subsidie voor ‘klimaat’ én Israël-bashing”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *