Het Complot tegen God…

…de duivel in Bartlehiem (het Friese Bethlehem)

In deze aflevering van Interessante Tijden TV bespreken we een reeks in historische feiten gegronde complotboeken die niet in je boekenkast mogen ontbreken, wil je de wereld van nu begrijpen. Zonder een goede complottheorie en het oudste complotboek ter wereld, De Bijbel tast je in het duister over de werken van de Duisternis, en de verlossing door Het Licht.

Dan zie je ook in schijnbaar tegengestelde stromingen steeds een zelfde richting naar ‘wereldeenheid’, ‘wereldburgerschap’, een ‘wereldziel’ en wereldregering die alle anti-christelijke concepten zijn. Dan snap je waarom miljardairs, koningshuizen, New Agers en marxisten bij elkaar in bed kunnen liggen, meer dan met ‘follow the money’ alleen.

Jacob Nordangård

Boek alvast je plekje bij het ontmoet-en-groet-evenement in het Friese Stavoren op 13 april met Zweeds topwetenschapper & broeder in het goede Jacob Nordangård, schrijver van ‘De Mondiale Staatsgreep’ (Global Coup d’ Etat) bij smitafke@hotmail.com

Reserveer je nieuwe kistje StrijdT bier via de website https://www.lieverdooddanslaaf.com/store/

Daar kun je ook de Liever dood dan Slaaf-merchandise en kleding bestellen met het wapenschild van vrije Friezen. Met je aankoop steun je het onderzoek en werk van Rypke Zeilmaker.

Van stukjes schrijven voor kranten kun je niet leven. Je donatie om ons kanaal te helpen groeien is welkom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *