“Het Klimaat” als wapen tegen naties en vrijheid

Dr. Jacob Nordangård, metalzanger en gepromoveerd complot-ontmaskeraar

Op zaterdag 13 april om 15:00 in het Hanzehuis te Stavoren lanceert de Zweedse politiek wetenschapper én hardrockzanger dr. Jacob Nordangard het tweede deel van zijn complot-boekenreeks: De Mondiale Staatsgreep. (Global Coup d’ Etat)

Hij beschrijft hoe een kleine club internationaal opererende samenzweerders sinds begin vorige eeuw in staat bleek om de wereldordening naar hun hand te zetten. Daarvoor maakten ze de milieu- en klimaatbeweging kunstmatig groot via strategische donaties, als wapen tegen de wereldbevolking.

Je kunt ook de heruitgave van zijn ‘underground’-klassieker aanschaffen in Stavoren

Bij de feiten blijven om complot te ontmaskeren
Nordangård is in het internationale wereldje van onderzoekers naar de ‘power elite’ een underground-autoriteit geworden. Hij wordt geprezen door oudgedienden als Patrick Wood van Technocracy en Catherine Austin Fitts van The Solari Report. Zijn werk wordt door Ron Arnold van het Center for the Defense of Free Enterprise (Amerikaans centrum voor vrij ondernemerschap) aangeprezen, omdat Nordangård als academicus te werk gaat, en zijn werk grond in historische feiten.

Hij volgt het rapportenspoor dat de planners van een vorm van ‘wereldregering’ na laten:

Jacob’s research into the impact of Rockefeller philantropy on public policy is the best I have seen in a long career of profiling the power elite in factual terms, not in conspiracy terms.

De angst om voor ‘complotdenker’ uitgescholden te worden, delen we in Friesland overigens niet.  Wij zijn niet bang voor scheldende ezels die hun wereldbeeld ontleenden aan de televisie.  In plaats van aan duizenden studie-uren, waardoor je de mensen met naam en toenaam kunt aanwijzen die verantwoordelijk zijn.

En dan: Een samenzwering van aanwijsbare mensen – buiten parlementaire democratie om- om ten koste van natiestaten meer centrale macht op het wereldtoneel te krijgen: Als dat geen complot is, wat dan wel?

De mens is/jij bent slecht en moet veranderen (‘climate crisis’)

Geoliede klimaatlobby
De Mondiale Staatsgreep is de opvolger van de complotklassieker ‘Rockefeller, Controlling the Game.’ In dit op zijn phd-onderzoek gebaseerde boek laat Nordangård zien dat juist de lobby voor dwingende klimaatwetten in Europa met oliegeld is gesmeerd van het Standard Oil-imperium. Daarover publiceerde ondergetekende al het artikel ‘Geoliede Klimaatlobby’ in Elsevier Weekblad (2016)

Machtige families en hun belasting-ontduikende stichtingen financierden de groene lobby als wapen tegen nationale democratie. Het doel: Met de Verenigde Naties (waarvan het hoofdkantoor op Rockefeller-grond staat) toegroeien naar een wereldstaat, waarin zij de economie controleren via het geldsysteem.

Boven in de top zit de macht, daaronder de opportunisten (politici als Rutte, Blair, Merkel cs) en weer daaronder heb je de grootste categorie: De ‘bruikbare idioten’ die daadwerkelijk in de propaganda geloven en menen ‘idealistisch’ te zijn, categorie ‘vergeef hen Heer, zij weten niet wat zij doen’…De ezels.

Met zijn Zweedse hardrockband Wardenclyffe schudt Nordangård de Zweden letterlijk wakker, door de thema’s in zijn boeken te verpakken tot onheilspellende metalsongs als ’The Temple of Solomon’. Geen saaie gast kortom, maar een kleurrijke Liever-dood-dan-Slaaf-Zweed die we met trots ontvangen op Fryske Grûn…

Momenteel werkt Nordangård ook aan de opvolger in dit complot-drieluik: The Digital World Brain, over de ideologie van het transhumanisme (technisch ‘verbeteren’ van mensen) en de fusie met computertechnologie. (Singularity)

SF-film The Matrix kwam niet zomaar uit de lucht vallen, zo blijkt. Het is de dystopische conclusie van een denkrichting, die van het transhumanisme. Net als ‘The New World Order’, die door futurist HG Wells in 1940 werd uitgedacht, om door George Bush senior vijftig jaar later letterlijk vernoemd te worden als doel.

Zij begrijpen dat ideeën de wereld vormgeven en kunnen overnemen.

Het motto van onze evenementen en merch

Je kunt bij dit muzikaal omlijste ‘Liever dood dan Slaaf‘-evenement aanwezig zijn door je aan te melden bij Smitafke@hotmail.com. Toegangsprijs 15 euro. Er zijn maximaal 35 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er wordt bij de borrel na afloop ook StrijdT-bier geschonken, de Friezen-Tripel, en uiteraard valt er iets lekkers bij te knagen Fan Fryske Grûn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *