Wij durven het wél een Complot te noemen

Wij durven het wel een complot te noemen

Voor de FvD-fractie Overijssel gaf ondergetekende in Steenwijkerwold zijn SDG-lezing over de Coup door globalisten op Nederland. Fijne preek volle zaal! We noemden naam en toenaam en ook adres van de samenzweerders.

En we lieten ook zien dat je een goede complottheorie nodig hebt om de wereld te begrijpen. Anders begin je immers ieder gesprek zonder betekenisvol kader, waarmee je een schifting van miljoenen ‘feiten’ kunt maken. Je prikt dan niet door de praatjes naar wat ze werkelijk doen.

Je ‘debat’ is dan niet meer dan gesoebat over vermeende intenties, oftewel het ego van de gene waarmee je spreekt. Zonder dat je over de logische consequenties kunt spreken voorbij de strijd tussen wie het beter meent dan de ander.

Dat is de volgende stap, die je al voorziet wanneer je het einddoel voor ogen hebt

Met plaatje van einddoel is de puzzel sneller af
Met een complottheorie van de wereld gegrond in historische feiten, kun je vervolgens de grote lijn in het verhaal ontwarren. Je kunt niet objectief zijn, enkel waarheidslievend en bereid tot het herzien van je theorie bij bewijs van het tegendeel. Er zijn dagelijks miljarden gebeurtenissen. Dus heb je het filter van een goede theorie nodig om van de schijnbare chaos een coherent verhaal te maken.

De theorie dat een relatief kleine club rijksten- vergaderend bij het World Economic Forum en Bilderberg- die ook de geldcreatie beheersen regeren, en ons ook het Klimaatfascisme opdringen via hun Verenigde Naties, die verklaart de huidige gebeurtenissen en die van afgelopen decennia het beste. Vervolgens begrijp je ook vanzelf dat het Huis van Oranje veel meer doet dan alleen wat lintjes knippen.

Dan snap je ook waarom ze nooit de bijl hebben gezet in de Postcode Loterij van Boudewijn Poelmann, als directe concurrent van staatsgokbedrijven. Sterker nog, Maxima van Oranje kwam hun nieuwe kantoor aan de Beethovenstraat in Amsterdam openen. Met een coherente complottheorie, die gegrond is in historische feiten van afgelopen eeuw sinds de Eerste Wereld Oorlog vallen de puzzelstukjes in elkaar.

Zonder voorbeeld van de afbeelding die de puzzle moet weergeven, weet je niet waar je de stukjes moet leggen. Als je een plaat van de Westertoren hebt en je hebt duizend stukjes, dan heb je die puzzle sneller klaar met voorbeeld. Dan wanneer je bijvoorbeeld een Westertoren-puzzle hebt en het voorbeeld (opgelegde maatschappelijk dogma) zegt je dat je een vuilnisbelt ziet..

Lekker in actie, ontzettend leuk om te doen

Prikken door valse tegenstellingen
Een goed voorbeeld is de complotklassieker ‘None Dare Call it Conspiracy’ van Gary Allen uit 1971 alweer. Het is vrijwel niet meer te krijgen, maar Afke wist nog een exemplaar in Duitsland op te sporen. Allen beschrijft hoe een club Anglo-Amerikaanse financiers die ook de Federal Reserve Bank opzetten, tevens de Bolsjewistische Revolutie financierden. Zij profiteerden van het opvolgende Sovjet-bewind en kregen er zelfs olieconcessies, gevolgd door de Chase Bank van de Rockefellers.

Een praktijk die professor Anthony Sutton van het Hoover Institution van Stanford University toen ook al beschreef in ‘bankrolling the Russian Revolution’.

Zijn boekwerkje helpt je door de valse tegenstellingen heen te kijken als ‘links’ en ‘rechts’ naar de overkoepelende synthese. Wie profiteert? Neem alleen al de wijze waarop ‘links’ en ‘rechts’ in media worden neergezet. Extreem Links zou dan communisme zijn en Extreem Rechts ‘fascisme’.

Fabian Tony Blair in 2003. Onder Blair kwam de Britse Climate Change Act tot stand

Het ‘midden’ zou een form van Fabiaans socialisme zijn, dus de geleidelijke omvorming van de vrije markt-samenleving naar een staatsgedicteerd monopolie gecontroleerd door de allerrijksten.

Communisme en Fascisme bewerken precies het zelfde. Het Communisme/Internationaal Socialisme wil een Internationaal staatsgecontroleerd monopolie. Het Nationaal Socialisme (fascisme) wil een nationaal staatsgecontroleerd monopolie. Wie daar dus ‘de staat’ in handen heeft via de geldcreatie (FED, Nationale Banken) is in beide gevallen koning.

De echte links-rechts-tegenstelling loopt van totale staatscontrole op links naar vrijhandel tot anarchie op rechts. (libertair) Daar zou ik ‘reactionair’ aan toevoegen voor confessioneel: Tegenover links en rechts, twee erfenissen van de moeder van alle Rode Revoluties: De Franse Revolutie (1789).

Al Gore: Mijn geldvehikel staat al klaar, maar wacht nog op politici die er belastinggeld in pompen

“Ja maar ze bedoelen het vast goed”
Allen wijst er al op, dat het Communistisch Manifest van Karl Marx een Centrale Staatsbank voorschrijft, (kapitaalconcentratie) om zijn revolutie te doen slagen. Die hebben we inmiddels, de Europese Centrale Bank die ons besteelt via torenhoge inflatie. Een Kartelkapitalist en een communist handelen precies het zelfde, en profiteren op gelijke wijze via controle over het staatsapparaat.

Zoals Gary Allen beschrijft, word je direct aangevallen wanneer je voorbij het dogma kijkt dat de media je verkopen:

Liberals are willing to believe that these robber barons will fix prices, rig markets, establish monopolies, buy politicians, exploit employees and fire them de day before they are eligible for pensions, but they absolutely will not believe that these same men would want to rule the world or would use communism as the striking edge of their conspiracy.

When one discusses the machinations of these men, Liberals usually respond by saying: ‘But don’t you think they mean well.’

kinderen mobiliseren tot kindsoldaat van Al Gore’s verdienmodel

Dat was in 1971, en zo schrijven de linkse media nog steeds vergoelijkend over miljardair Al Gore, commissaris voor het World Economic Forum met zijn investeringsvehikel Generation Investment: Een met Goldman Sachs opgericht roversapparaat dat duizenden miljarden dollars wil cashen via ‘Het Akkoord van Parijs’ (2015) van de Verenigde Naties.

Of van miljardair Chris Hohn, de grootfinancier van de European Climate Foundation, Client Earth en Extinction Rebellion. Of bij Boudewijn Poelmann, met zijn ‘goede doelen’… Zoals Gary Allen al in 1971 optekende:

However, if you think with logic, reason and precision in this field an try to expose these power seekers, the establishment’s mass media will accuse you of being a dangerous paranoid who is ‘dividing’ our people. In every other area, of course, they encourage dissent as being healthy in a ‘democracy’.

Een zaal met 80 polariserende complotdenkers, geesteszieke staatsgevaren die ‘de democratie’ ondermijnen

‘je polariseert en ondermijnt democratie’
Zo was het dus in 1971 al met de media. Bijna niemand heeft daardoor ook kennis genomen van het werk van mensen als Gary Allen en Anthony Sutton, of zijn collega de econoom Patrick Wood. En zo is dat nu. Wie een meer op waarheidsliefde en een coherente theorie gefundeerde kritiek op het staatsnarratief heeft bij ‘corona’ of ‘klimaat’ die is plots ‘wappie’ en die zet aan tot ‘polarisatie’.

Terwijl die zelfde media tweedracht op vrijwel alle andere – minder belangrijke- onderwerpen beschouwen als ‘democratie’. De overkoepelende complottheorie die deze Regerende Leugen verklaart vinden we al in het oudste complotboek ter wereld; De Bijbel. Alleen in het licht van de Bijbel kun je de overkoepelende geestelijke beweging direct herkennen.

En je ziet ‘het beestje mens’ en zijn neiging tot zonde gelijk blijven door alle tijden heen. Of het nu 1971 is of 2024 of het jaar 33.

Net als de Urker visboer dat kan; Aah, dat is de mens die als God denkt te kunnen zijn. Anders blijf je een chaos zien, waar je van losse feitjes en gedragingen, duizenden organisaties, namen, plannen en rapporten veganistische kaas probeert te maken.

  • Boek ook een inspirerende voordracht met humor en kennis van de Bullshitdetector en SDG-expert van Nederland via mijn Afke: 0615056548
  • Steun het werk van Interessante Tijden door mijn Meisterwerk Liever dood dan Slaaf aan te schaffen, en merchandise met ons Liever dood dan Slaaf wapenschild.
  • Van wat stukjes schrijven kan ik niet leven, je krijgt nu minder betaald voor een week werk dan 20 jaar terug. Je kunt dus ook een bijdrage leveren aan mijn onderzoek via een donatie:

4 Replies to “Wij durven het wél een Complot te noemen”

  1. Leer de massa weer de zeven vrije kunsten toe te passen om de waarheid te vinden op scholen, universiteiten, etc. Trivium en quadrivium zouden “het nieuwe normaal” dienen te zijn voor mensen op deze planeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *